Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Subota 27.12.2014.
12:15
Beta A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je aktuelna Vlada od početka mandata radila pošteno i odgovorno i da je morala da donosi teške odluke, adekvatne teškom vremenu u kojem živimo.
Subota 27.12.2014.12:53
Mnogo nam je bolestan picousti majmun . Hitno ga treba hospitalizovati i obući mu psihijatrijsku košulju . Opljačkao je penzionere i zaposlene i nastavlja da nas "spašava" i dalje . To je strašno šta budala priča . ŠTA je to što je on uradio dobro za Srbiju i narod Srbije ? Niko od njega više MAKETA nije napravio i niko više nije LAGAO NAROD od Vučića . Sazvao je press konferenacju da bi se sam hvlio čega bi trebao da se stidi . Veći majmun nije bio na čelu Vlade Srbije .
Subota 27.12.2014.13:02
A da . Pošto je "spasio Srbiju" iz ruku razbojnika GDE SU ti razbojnici? Kome je podignuta optužnica ? NIKOME !!! Miškoviću su promenili sudiju da bi se odugovlačilo dok se novi sudija "ne upozna sa predmetom" . Nikome nije podignuta optužnica a "borba protiv kriminala" se nastavlja preko svih televizija bez ijedne PRVOSTEPENE presude a o pravosnažnoj presudi građani Srbije mogu samo da sanjaju . Dakle lažov je ogoljen i svako novo obraćanje je nova LAŽ !!!
Subota 27.12.2014.12:55
Вучићу нисте спасили народ Србије јер још теже живи а ви политичари још боље живите и имате паре колико хоћете.Демократија у Србији је донела хаос,сиромаштво,беду,белу кугу....Вучићу задужио си Србију за 12 милијарди евра за ових три године.Потписао си Бриселски споразум чиме си признао Косово као државу.Отворио си прелазе са Косовом.Дозволио си позивни телефонски број за Косово.Дозволио си да Косово се такмичи у Спорту.Уклонио си све Српске установе са Косова.Дозволио си Албански језик у Бујановац,Прешево и Медвеђа а дозволио си босански језик у Санџаку.Дозволио си Војводина многа права.Вучић:"Немачка је савезник и велики пријатељ Србије".Вучићу народ Србије не жели у ЕУ и НАТО.
Subota 27.12.2014.13:07
то си побрко лончићи. вућић је накрао много паре и издо много срби али 12 милијарди је покро слободан пошто је продо косово на американци они су му дали да их изнесе из земљу са себе
Subota 27.12.2014.13:12
Слободан Милошевић није продао Покрајину Косово.Дај један доказ да прочитам где пише да је Слободан продао Косово.Нигде не пише да је Слободан продао Косово нити да је потписао капитулацију нити да је поклонио Косово. Ако је продао Косово зашто нас албанци и Брисел моле сваки дан да признамо Косово као државу.
Subota 27.12.2014.13:33
зато што нас брисел преко политичари лаже да нас оће у унију он нас неће у ЕУ и зато тражи да урадимо немогуће да признамо косово које је слободан већ поклонио на американци. треба ти доказ??? па ко је потписо кумановски споразум, јел ја или слободанови генерали??? па ко је повуко нашу војску и полицију са косово јел ја или слободан??? ко је обећаво срби на косово ники неће вас бије а онда им окрено леђа??? доказ??? тебе бре не треба доказ него лудачка кошуља
Subota 27.12.2014.13:42
Слободан није поклонио нити потписао капитулацију Косова.У мировни Кумановски споразум лепо пише када КФОР и УН успоставе мир на Косово тада Србија са својом војском и милицијом може да се врати на Косово.Слободан Милошевић је Српски херој.
Subota 27.12.2014.13:59
па јесте и итлер је писо у своји договори кад се успостави нарцизам ће се повуче из окупирану европу. милошевић издаица и квислинг
Subota 27.12.2014.13:07
ти си вучићу највећи разбојник и моја школа. ниси ђаба био министар на лажи у моју владу
Subota 27.12.2014.14:42
Vucicu majmune ko su ti razbojnici? Gde su ti razbojnici? Koliko si razbojnika uhapsio? Koliko razbojnika lezi u zatvoru? Kom razbojniku je oduzeta nelegalno stecena imovina? Ako ti ne znas Vucicu evo ja sam spreman da ti nabrojim bar dvadeset razbojnika koji su i dalje na slobodi, koji i dalje uzivaju u nelegalno stecenom bogatstvu, koji se narodu smeju u facu i svakodnevno rade protiv drzave. To ti moze reci svaki gradjanin.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)