Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Četvrtak 18.12.2014.
08:35
telegraf.rs A
Prodaja oružja se u Rusiji povećala za dvadeset odsto, a investiranje u pojačanje vojnih sposobnosti se značajno poboljšalo. Predsednik Rusije Vladimir Putin planira da potroši čitavih 700 milijardi dolara na vojnu opremu do 2025. godine.
Četvrtak 18.12.2014.08:35
Da nije Majke Russije, ovo bedno covecanstvo bi preko noci bilo probljeno od Zapadno-Kapitalistickih Vampira!!!!!!!! + Hvala Milostivom Bogu Za Russiju Za Pravoslavlje +
Četvrtak 18.12.2014.09:41
Napadaju nas sa svih strana Brankovici vode Srbe sa mnogo Laza Danas kazu da ce sjutra biti bolje a dogodine Nausljali Majmuni Belosvetski kojijema je profesija kad ustanu nesto da smisle opet da Lazu..........Takvo stanje ko sto je Sada zove se okupacija od strane tih gore pomenutih bez casti.......Dolazi trenutak Za Slobodu Zlatnu..........Stop N,acizmu-Stop Samoubilackom Jurisu u vampirsku uniju.....Pustite Srbe Da Zive i Da biraju Istinitu Bracu koji Vekovima Nama Pomazu........Biramo Russiju ko ne voli idi dok imas vremena a ko ostadne i pravi problem bolje da ga nebude!!!!!!!
Četvrtak 18.12.2014.09:57
Car Vladica je biser ! , a ko bi rekao da mu je bas sfrj UZOR ? Pocelo onako spontano oko Slovenije , a zavrsilo se sa Kosovom(koincidencija-Ukrajina) !? U medjuvremenu je bilo i ratovanja ,redova ,sankcija,sverca do mile volje,masovnih grobnica,logora,galopirajuca inflacija (eh care, da ti je nas pokojni deda Avram pa da ti spase rublju !)... zaratices sa celim svetom (A da ti nije Mira prvi savetnik ?)
Četvrtak 18.12.2014.10:29
Пре него прокоментаришем још један у низу спинованих бесмислених и иритантних текстова ,да кажем моје дефинитивно збогом овом некада одличном место окупљања слободоумних људи.Ово последње ме је и држало овде последњих годину дана.Са овим променама све сте коначно упропастили.Ово је содома и гомора,од дизајна,избора вести,анти руског и анти српског става,па да цензуре коментара. свим родољубима поздрав од мене,и вама у редакцији. п.с. у исчекивању смо Обаминовог потписа који недвосмислено значи РАТ,тако да је наслов требао да гласи Обама се спрема на рат. Збогом !
Četvrtak 18.12.2014.11:30
brate, upravu si sto vesti tice. i one su pale u ruke davolje. treba da se unisti i uliv deviza i otkine veza dijaspore sa domovinom. davo radi sve iza leda i polako, korak po korak, a ovo je jedan od njih. mi imamo duznost da ostanemo na ovoj strani ali da trazimo i drugu koja je slobodna. tek onda se napusta "linija" neko mora da stiti povlacenje... eto toliko.... srbi ujedinite se!
Četvrtak 18.12.2014.13:18
"Zapad sе poslе vеka suočio sa pravom Rusijom, zato otuda dolazi naizmenično dreka ili grobna tišina. -------- SVI - OD BERLINA DO VAŠINGTONA - POSTEPENO POČINjU DA SHVATAJU DA SU SE SA RUSIMA DEBELO PRERAČUNALI A užasno i zamisliti da jе ogromna zеmlja čеtvrt vеka - poslе onakvе katastrofе - pokušavala da živi tuđ život, tuđе sudbinе, tuđе intеrеsе, tuđе savеtе i rеcеptе. Svе dok nijе odmahnula rukom i otkrila sеbе svеtu onakvom kakva jе bila, kakva jеstе i kakva ćе biti. Istrajala jе i vratila sе. Vratila sе i višе nеma namеru da bilo gdе odlazi. Zato što jе mi višе nikomе nеćеmo dati. Pa, zdravo Rusijo! Govorim ovo nеbеsima, zеmlji, rеkama, jеzеrima i najvažnijе - ljudima koji su ovdе i sada. I onima koji su bili i koji ćе biti. Zdravo, majčicе Rusijo, tvoj do nеba zahvalni nеsabrani sin ti sе do zеmlja k-l-a-nj-a".
Četvrtak 18.12.2014.14:24
U.S. and Serbian soldiers are participating in military exercise "Combined Resolve III" at the Training center in Hohenfels, Germany. The aim is to increase interoperability and mutual understanding between the members of partner armies. + U slucaju da ISIS razvije svoje ciljeve na Kosovu, Srbija ima pravo uz pomoc SAD da bombarduje Kosovo !
Četvrtak 18.12.2014.18:16
Сети се и нас, да постојимо!!! Као предстража на брдовитом Балкану....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)