Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Subota 06.12.2014.
05:34
J. Arsenović - Vesti A
Hoće li Srbija na Južnom toku biti još jedan spomenik srpskom političkom amaterizmu, korupciji i zatajenosti u sklapanju ugovora sa inostranim privrednim gigantima? Ovo se pitanje namestilo pošto je Evropu prodrmala, a Srbiju nokautirala objava ruskog predsednika Vladimira Putina o obustavi izgradnje gasovoda Južni tok.
Subota 06.12.2014.09:43
Koliko ZLURADOSTI u tekstu. Ništa nijesu pogriješili naši političari. Biće nama ili ovaj ili bolji "JUŽNI TOK". Pa EU će sama brzo da poliže voja sranja kao što sada Ukrajina kleči i moli Rusiju za struju. Fašisti obraza nemaju.
Subota 06.12.2014.11:53
ALOO GUSTAV STO SPOMONJES DRUGE, JA SAM PREDLOZIO, A TI JEDVA CEKAS DA ME NKI SLEDE, PEDERU JEDAN IZOPACEN, MRSS MAMU TI JEBEM!!
Subota 06.12.2014.10:58
"Gde je Velja?" Kako nekoga nije sramota da pita gde je Velja? Velja je samo bio clan delegacije koja je putovala u Rusiju (Moskvu) ali posto se delegaciji prikrpio i DR. Kostunica Rusi su morali da menjaju protokol, kako bi i DR Kostunica bio prisustan kod Putina. Da zlo bude vece, dva predsednika (predsednik Srbije Tadic i Vlade DR. Kostunica) nisu mogla da se dogovore koji ce da stavi svoj potpis na ugovor, pa je kao rezervna varijanta uleteo Velimir Ilic kao ministar Vlade Srbije. Tako je Velja spasao Srbiju od najveceg drzavnickog blama.
Subota 06.12.2014.15:49
Južni tok će biti izgradjen, ali će Srbija platiti debelu cenu zbog svoje klackalice, bojkotovanja i neodlučnosti. Ne znam šta su naši vlastodržci hteli, da ih rusi mole na kolena. E, to kod baćuške nema.
Subota 06.12.2014.18:02
Koštunica Dr. Vojislave, Molio bih Vas ovim putem da se oglasite i kažete nam Vaš stav povodom obustave Južnog toka. Zašto je Vlada sa Vama na čelu prodala NIS Rusima za bednih 400 mil $? Zašto ste se tada hvalili kako je to najbolje za Srbiju i kako će Srbija imati desetostruku korist od toga, samo da poteče gas Južnim tokom? Zašto niste stavili klauzulu na ugovor o prodaji NIS-a u kojem biste tražili vraćanje NIS-a u srpsko vlasništvo u slučaju neuspeha i obustave gradnje Južnog toka? Da li je moguće da ste Vi, koji ste za sebe govorili da ste državnik koji gleda na duge staze, tako slepo verovali Rusima da će za nas Srbe sve da urade, pa čak i ako nije u njihovom interesu?
Subota 06.12.2014.18:12
Dakle, gospodine Koštunica Dr. Vojislave, Zašto ćutite o svemu ovome? Ako ste se povukli iz političkog života, to ne znači da više ne snosite nikakvu odgovornost za ono što ste pričali i potpisivali za vreme Vašeg mandata. Zašto ste zajedno sa Tadićem, Ilićem i celim tadašnjim političkim vrhom i jednim delom opozicije koji je takđe glasao za sporazum, prevarili srpski narod? Zašto ćutite? Dugujete Srbije odgovore, baš kao što je duguju i srugi koji su zadnjih decenija uništavali ovu zemlju! Stidite se Koštunice Dr. Vojislave, dosledni čoveče. Stidite se sedeći mirno u Vašoj fotelji u dnevnoj sobi i molim Vas, nemojte više NIKAD Srbima prodavati maglu! Rezignirano, Dipl. Naftni Inženjer
Subota 06.12.2014.20:36
Haha, vala baš! Ali me nervira kada se neko lažno predstavlja kao veliki državnik, državotvorni faktor, veliki rodoljub, a svaka odluka koju je doneo bila je protiv interesa Srbije. I na kraju nema obraza da izađe pred narod i kaže: Jeste, pogrešio sam, verovao sam Rusima, kao našoj pravoslavnoj braći, da nas neće zavrnuti... ali eto, izneveriše me. Neme ni kod Rusa ništa za džabe i na lepe oči!! Shvatite to! Oni nas koriste samo zbog sopstvenih interesa! Baš kao i ovi EU fanatici što misle da će nam poteći med i mleko kad postanemo članica, a od tog fanatizma ne vide da EU samo gleda svoje interese... Zabole nju za Srbiju...
Subota 06.12.2014.22:21
DERANE DELUJES MI RAZUMNO I SLAZEM SE POTPUNO SA TVOJIM STAVOVIMA. U VEZI SRBIJE I BALKANA POGRESILI SU I RUSI I AMERIKANCI. I NA NAJBOLJEM SU PUTU DA NAJEBU. RUSI SU POGHRESILI STO JOS 1990 NISU LUPILI SAKOM O ASTAL I ZAUSTAVILI AMERICKE TERORISTE KOJI SADA HARAJU PLANETOM I NA KRAJU CE BITI ZRTVE MEDJUNARODNOG TERORIZMA PODRZANIM OD STRANE AMERIKE. AMERIKA JE PODRZAVAVALA SECESIONISTE I NACIONALISTE I NASTRADACE OD RASNOG SUKOBA KOJI JE SADA VEC VIDLJIVO UZNAPREDOVAO A MOZDA I TAMO SECESIONIZAM PUSTI PELCERE. EU I AMERIKA SU OD BALKANA MOGLI DA NAPRAVE HONG KONG I VLADAJU OSTATKOM SVETA RUSI DA SU SACUVALI JUGOSLAVIJU DANAS IM NEBI BIO POTREBAN RAT ZA KRIM I UKRAJINU.
Subota 06.12.2014.22:24
KAKO GOD OKRENES NAJLEPSE JE ZIVETI NA GRANICI DVE MOCNE SILE POD USLOVOM DA SE NE PUCA NAOKOLO NA ZALOST NA BALKANU JOS NISTA NIJE GOTOVO I JOS SE PUCA.
Subota 06.12.2014.22:58
Upravo tako... Nažalost, ne može se vratiti vreme. A sa stavom šta bi bilo kad bi bilo (da se Rusija nije toliko oporavljala od raspada SSSR-a, da Ameri nisu stvorili sve one ter. org... itd), samo tonemo dublje u očaj. Moramo da gledamo u budućnost i da se nadamo da nas neće niko više nikad napujdati da pucamo jedni na drugi! Da tako vaspitavamo našu decu - da ne mrze nekog zato što je Hrvat, Srbin, Albanac, Mađar, već da se klone loših i zlih ma koje vere i nacije bili.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)