Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Petak 05.12.2014.
16:56
Beta A
Rusija nije homofobična zemlja za razliku od mnogih američkih država, izjavio je u petak ruski predsednik Vladimir Putin, dodajući da veruje u "tradicionalnu i zdravu porodicu".
Petak 05.12.2014.22:59
Car je NEDODIRLJIV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nema on ništa sa engleskom dinastijom oni imaju prekid .HIHIHI Mora de je neki Srbin umešao! Nemojte se vaditi sada na Ruse i male Ruse!!!!!!!!!!!
Petak 05.12.2014.18:05
"Rusija ..usvojila je prošle godine zakon prema kojim se zatvorom kažanjava homoseksualna i pedofilska propaganda prema maloletnicima." Ovim zakonom je sve receno,izopaceni i bolesni sto dalje od djece a prioritet je tradicionalna i zdrava porodica. Neka svatko u svojoj drzavi odabere kako ce zivjeti. Zapad kroz ovo gleda mogucnost razbijanja mira i stvaranja nereda,takve grupe su odlicna opozicija koje zapad zeli iskoristiti.
Petak 05.12.2014.18:18
poznato je da j baš u zemljama gde postoje najstrožiji zakoni protiv homoseksualaca,kao npr. islamske zemlje, homoseksualizam najviše rasprostranjen...
Petak 05.12.2014.19:36
Vatikan se kune u " porodicu" a najvise zla su nanijeli covjecanstvu , znaju mali , normalni , ko i sta radi !! Cijeli svijet se polako okrece Rusiji !!!
Petak 05.12.2014.21:10
Donekle jeste upravu u Rusiji pederi mogu da doniraju krv u USA ne a terapija konvertovanja posto dokazano nije efikasna nije dozvoljena u Rusiji a jeste u vecem delu USA ..gej brakovi su opet dozvoljeni u 34 drzave ..samo nije upravu za kaznjivost od 2003 god odlukom vrhovnog suda usa p..e..d..r..i su dozvoljeni u svih 50 drzava jos 15 drzava ima zakon protiv sodomije ali on ne vazi.. Zakon o zabrani homoseksualne propagande za maloletnike iskljucivo je novcan nije zatvorska kazna Federalni zakon pokriva zlocin iz mrznje i za p..e..d..r...e u Rusiji samo magloviti nejasno preko socijalnog zlocina...bez izricitog spominjanja njih.. Iz wikipedije sam ovo sad proveio posto se vidim svadjate
Petak 05.12.2014.21:33
Po ovom sto je usvojila Rusija ispada da je zvanican stav Rusa p..e..d..r.i postoje nije izlecivo ali im trebaju da budu ozenjeni kriju upraznjavaju sex..mislim da malotnicka protiv-propaganda nema svrhu sprecavanja konvertovanja malotnika posto bi onda zabranili licno konvertovanje nego socijalizacija pedera da se ozene i rade onu stvar sa strane da bi pomogli prirodnom pristaju posto su izgleda opsednuti njime zanimljivo da je sam kremlj stopirao zakon o oduzimanje dece ako je neko gej... Kao soijologu ovo mi sad zanimljivo.Kremlj izgleda pre deli stav lgbt aktivista nego Dveri ali im trebaju..
Petak 05.12.2014.22:38
Prosirio sam istrazivanje celo porodicno zakonodavstvu Rusije je napravljeno samo sa jednim ciljem ne zdrava porodica kako vole da prestave prema spolja to jest inostranstvu ili donekle unutrasnju upotrebu .. nego povecanje prirodnog pristaja recimo razvod je lak ,logicno posto ima vise zena nego muskaraca ,drustvo postice starije muskarce da se zene mladjim devojkama Putin sam daje primer a muskarce koje vole starije zene stigmisu koliko i gejeve.Razvedene samohrane starije zene koje je bivsi muz napustio zbog mladje da bi i nju napumpao nije zdrava porodica nego politika sto vise beba po svaku cenu sa ciljem da sprece demagrofsku katastrofu .
Petak 05.12.2014.23:15
Ovo jasno kao dan Rusi zakoni su jasni .. imaju problem na jednu zenu imaju 1.86 deta za prostu reprodukciju im treba 2.1 dete...Zakoni su jasni kao dan cak je smesna tvrdnja o tradicionalnoj porodici nije cilj tradinalna porodica nego vise beba ali ocigledno politika nije uspela i pored ogromnih napora i socijalnih davanja za decu gde bukvalno placaju da ljudi imaju decu..Svo povecanje koje ce imati i koje imaju dolazice samo iz iseljavanja Rusa iz bivsih SSSR republika i vecinom mladih to su postaknuli po cenu da ce sigurno nestati Ruska manjina u centralnoj aziji i ostat samo neprijateljski narodu pored Kine..
Petak 05.12.2014.23:19
Licno ovo deluje kao potezi ocajnika koji nece uspeti..kazem ov kao socijolg,.. o psihickim posledicama dece odraslih bez dece ili braka homica i zene i ponizavanje zene udajom za osobu koja je ne voli i nezadovoljava je pitanje za psihologe...
Subota 06.12.2014.17:57
Koji god zakon da Rusija donese on će biti nedemokratski i protiv ljudskih prava.O tome ne treba ni diskutovati ni pridavati važnost.Oni fašistima ne mogu ugoditi,a i ne trude se i tako i treba.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)