Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Četvrtak 04.12.2014.
03:55
N. Popović - Vesti A
Više od 3.000 ljudi juče se, u džamiji u Vehtersbahu, u nemačkoj pokrajini Hesen, među kojima je bio i predsednik vlade pokrajine Hesen Folker Bufije (CDU), te gradonačelnik Ofenbaha Horst Šnajder (SPD), oprostilo od Tuldže Albajrak (23), studentkinje koja se od 15. novembra nalazila u komi nakon što ju je na parkingu ispred Mekdonaldsa u Ofenbahu kod Frankfurta napao državljanin Srbije Sanel M. (18), rodom iz Sjenice.
Četvrtak 04.12.2014.07:41
Ako je Sandžak srpski, onda je on gradjanin Srbije. Da su njegovi preci bili Turci - otišli bi u Tursku 1912. ili koje godine pre/posle. Prema tome, on je Srbin muslimanske veroispovesti. Pošto ni mladi Srbi pravoslavne vere nisu ništa bolji ili lošiji u kurčenju i nekultri, to mu dodje na isto: nema veze koje je vere u kog Boga. Svi su oni fejsbukovske vere: govnari bez kulture i obrazovanja. Sta su oni sa Ade Huje bolji od Sanela? Ili oni koji su u Nišu nasmrt izboli onog dečka prošle zime i ovog dečka ove jeseni, takodje u Nišu? Kakav narod - takva vlast. Kakva vlast - takav obrazovni sistem. Kakav obrazovni sistem - takav narod. `ajd sad ispocetka: Kakav narod - takva vlast. Kakva vl
Četvrtak 04.12.2014.08:10
Рекао си овде велику истину! Сви они нису никакви верници, јер сви живе светски (демократски). Сви болују од истих страсти и самољубља. Свима управља егоизам, који пропагира демократија. Свуда се распаљују страсти у људима (буди први, буди најлепши, буди најбољи...), јер људи више нису људи, већ потрошачи. Све се гледа кроз купо-продајне односе и свима је циљ само да задовоље своје личне потребе! Ми нисмо никаква хришћанска земља. Ми смо у потпуности постали западна зомбирана маса. Такав народ и даје такве политичаре, а овакав образовни систем и систем вредности, који опет васпитавају такав народ!
Četvrtak 04.12.2014.09:25
Vesti vi ste banda došljačka u srbiji ,Sanđžak su turci nazivali Rašku a sada je To Raška srbska teritorija ,ako neznate istoriju i ako ste nepismeni onda ne pišite ovakve gluposti ovaj koji je napisao da je Sanel srbin iz Sanđžaka mora de je neki balija ili ustaša jebem mamu maminu što ga rodi i posla u srbiju ,
Četvrtak 04.12.2014.09:40
Ja sam napisao da je Sanel Srbin iz Sandzaka. A niti se ljutim sto mi jebes mamu maminu, tj. babu, niti se ljutim sto me nazivas balijom ili ustasom. Koristim ovu priliku da Srbima u Nemackoj kazem ovo: "Srbi u Nemačkoj ogorčeni su na izveštavanje većine Nemačkih medija koji su Sanela M. listom proglasili Srbinom, ..." Ako ste glupi i ne shvatate sta tvrdite kad se ogradjujete od Sanela, onda bolje da cutite. Time govorite: "On nije nas." A onda na osnovu onoga sto je patrijarh Pavle rekao i sto ima pameti odvajkada: "Cije su ovce - njegova je i livada.", a takvih Ne-Srba je pun Sandzak - ta livada, Sandzak - pripada onima koji tamo zive i koje necete da tretirate kao Srbe. Razmisljajte!
Četvrtak 04.12.2014.09:59
Da su Nemački novinari pametni i dobronamerni pitali bi Sanela: "Jesi li ti Srbin u Srbiji?" Pa bi on odgovorio da jeste ili nije; ali je, svakom postenom čoveku jasno da je Sanel neko ili nesto u Srbiji! A ovako, Srbi u Nemačkoj trče pred rudu i reaguju na glupost glupo. informacija za "grgumoravca": www.flyingjoymaker.com

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)