Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Sreda 03.12.2014.
07:40
J. Arsenović - Vesti A
Princ Aleksandar Karađorđević nezadovoljan je odnosom države prema istorijskoj ulozi njegove porodice u Prvom svetskom ratu.
Sreda 03.12.2014.07:51
Politika koju su vodili Karadjordjevici je bila Jugoslovenstvo a ne Srpstvo. Karadjordjevici su sa svojim Jugoslovenstvom Srbe doveli do istrebljenja. Ovom na slic treba platiti koliko god da trazi da zauvjek napusti Srbiju zajedno sa svojom familijom i da se neikada ne vracaju. Srbiji treba Sveta dinastija Nemanjica a ne ovi koji dovode bjelosvjetske kuravele da budu Srbima kraljice. Inace ovaj gore na slici je treci muz doticnoj peruanki koje se predstavlja kao buduca Srpska Kraljica. Nezelim da je omalovazavam ali nije svaka sojka za Srpsku Kraljicu. Nisu srbi opajdare (kao ovi iz komsiluka) nego narod sa slavnom istorijom koji je znao da cjeni postenje, cestitost i junastvo.
Sreda 03.12.2014.07:59
U pravu si, ali ni drugi nisu bolji, pa onu mari antoanetu je ceo dvor mrčio, nezajažljiva je bila austrijanka. ovaj tzv princ, treba da dobije šut kartu i izađe iz dvora, nema taj srpski mentalitet a i ne zna naš jezik.
Sreda 03.12.2014.09:03
Onaj Karadjordjevic koji zasluzuje tretman drzave (a odbio je bilo kakav), njega danas vise nema... Vecna slava Djordju Karadjordjevicu, koji nije utekao sa ostalim kukavicama u englesku, vec je ostao u Srbiji i nastavio da prkosi okupatorima... Jedini koga komunisti nisu proterali i koga su veoma cenili... Pogotovo Peko Dapcevic...
Sreda 03.12.2014.10:13
SVE VIŠE MI SE "JAVLJA" DA JE OVAJ KARAĐORĐEVIĆ ENGLESKI ŠPIJUN KOJI JE LEPO UDOMLJEN UZ SVO POŠTOVANJE KOJE UŽIVA U SRBIJI . NIŠTA ON NE URADI DOBRO NI NARODU NI DRŽAVI SRBIJI . MOŽDA I NE MOŽE ILI ... JESAM ZA PARLAMENTARNU MONARHIJU ALI NE I ZA OVAKVOG MONARHA .
Sreda 03.12.2014.10:17
Za njega i njegovo držanje sam prvi put saznao od tebe, a kasnije sam čitao, da je odbio da se ukrca u avion i pobegne.to je bio ćovek za poštovanje, a kasnije i princ Tomislav, koji je obilazio front devedesetih.
Sreda 03.12.2014.10:40
Sad me sramota sto sam Tomislava (nenamerno) izostavio... Njih dvojica su dostojni Karadjordja i Petra Prvog... Tomislav je zivot dao zbog principa i obraza... Svi ostali su gnjide i belosvetski sljam...
Sreda 03.12.2014.10:52
Prilikom hapšenja Ratka Mladića požurio je da čestita vladi žutih mera na dobro odrađenom poslu.Na Gazimestanu kada se borio da pročita ceduljicu na srpskom jeziku,kada je skandirano ime Ratka Mladića isprovociran time POLOVIČNO HLADNI ENGLEZ digao je glas na srbiju i sve što je srpsko.Za dan proslave genocida nad Srbima u R.Srpskoj Krajini pojavio se u hrvatskoj ambasadi da uveliča satanistički čin.Savetnik mu je Vladan Živulović koji se oštro zalaže za prijem Srbije u nato,i koji bi Srbe kao topovsko meso slao na ekskurzije po Avganistanu i Persiji...Ko ovog licemera koji sebe naziva princom ne voli ima dobar razlog da ga ne voli.Koga je voleo ima razloga da ga ne voli....Procenite sami
Sreda 03.12.2014.08:32
Odlican komentar! Da podsetim da je predak ove budale i njegov imenjak Aleksandar upropastio Srbiju i njene interse! Dao je drzavnost hrvatskim govnima 1918 god a hrvatska govna su nam to vratila tako sto su ubijali Srpski narod! I sta sad ocekuje "Princ Aleksandar Karađorđević" Pa ti ni Srpski jezik ne poznajes dobro a hoces tretman!!! Dobices qrac i to u usta!!
Sreda 03.12.2014.07:51
Kamo lepe sreće da se Karađorđevići niste ni rodili pogotovo ovi ujedinitelji koji su ujedinili Germane i slovane Đželate i žrtvu i od velike srbije napravili veštačku tvorevinu Jugoslavaviju samo da bi bili vladari na veliku državu ,vi ste tragedija srpskog naroda a ti si balas države koga srbija godinama izdržava i ti nikako da naučiš srpski jezik jezik tvojih tragičnih predaka ,srbija je parlementarna država i skojim pravom koristite državne privilegije i subvencije po kojoj osnovi si ti prestalonaslednik aki srbija nije Kraljvina i još se buniš i šetš srbijom ko marioneta,Đžuvečariš i gostiš.
Sreda 03.12.2014.09:07
Vec na pocetku tih vasih komentara vidim da je to rukopis vaseg nacionalnog ideologa Dr Vojislava Seselja.Pitamo se zasto srbiji ide sve lose, pa zato sto nema domacina u kuci.Jeste Kralj Aleksandar bio ujedinitelj ali su svi Srbi bili u jednoj drzavi koja se zvala Jugoslavija.Sve poluge u njoj drzali su Srbi od vardara pa do triglava.Kazu nacisti da Princ Aleksandar nezna srpski jezik a jeli vam Tito znao srpski pa je vladao 50 godina.Vi koji ste protiv Srpske Monarhije ste sukrivci sto srbiji ovako lose ide.Pogledajte , sve zemlje koje imaju monarhiju su naprednije nego mi na Balkanu.Mislim a i znam da sa vama koji imate zakrzljali mozak ne vrijedi ovo pricati.
Sreda 03.12.2014.10:50
Monarhista budaletino koja monarhija te spopala u srbiji moj pokojni pradeda solunac jemgovorio posle ujedinjenja germana i slovana ,Đželata i žrtve da su Karađorđevići tragedija srpskog naroda i da on za takvu srbiju nije ratovao na solunskom frontu ,zato treba ovog parazita i Američkog špijuna zajedno sa vama monarhiste proterati iz srbije i da nemožete da se vratite u srbiju dok ne donesete svo zlato koje su odneli u englesku,
Sreda 03.12.2014.13:09
Karadjordjevici su najveca kuga Srpskog naroda. Turci su vise stotina godina pokusavali da ubiju nacionalnu dusu u Srba ali u tome nisu uspeli. Mi smo bili jedini narod koga vojno nikada nisu mogli da poraze pa su nam doveli parazite, neizlecivi zapat i elijene Siptare ne bi li nas unistili usred srca tadasnje Srbije - Kosova. Pa opet nisu uspeli. Srpska nacionalna dusa se ocuvala na selu i odatle u pravom momentu pokosila Turke. Karadjordjevici su deo siptarskog zapata Leke Klimenta, stotinu godina podmetani od strane Engleza ne bi li unistili Srbe. Samo 40-ak godina od njihovog dolaska na vlast nestace 3/4 Srba sa Balkana a Srbi ce izgubiti drzavu i svoj nacionalni identitet.
Sreda 03.12.2014.18:39
Nekada je bolje da istorija ostane istorija a ovakvi snobovski paraziti postanu istorija.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)