Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 02.12.2014.
10:02
Srna A
Bivši sovetski lider Mihail Gorbačov ocenio je da su SAD još "zatrovane svojim trijumfom" u hladnom ratu i vrše pritisak na svakoga da prihvati njihov antiruski stav, zbog čega Evropa mora da postane predvodnik u oblikovanju novog svetskog poretka.
Utorak 02.12.2014.10:12
pisljo mali, sareni. nije za tebe bila politika. sad se iskupljujes. rukovao si se sa davolom i sad pokazujes prstom na istog. isao si na dobru rec zapad. sada ti je zemlja okruzena nato-osvajacima, sem ukrajine, ta koju ginu ljudi.... ti si za djecije obaniste a ne za svetsku politiku. naivko. trebai si da se osiguras kada si pruzio ruku, sada su ti je otkinuli....
Utorak 02.12.2014.10:35
zdravo brate. iskreno, nisam se nikad bas ozbiljno pozabavio njime kao politickom osobom. ali po samoj logici taj skot je morao da bude povezan u bilo kom smislu sa tzv. protivnikom. mislim, ako usa od 85`bukvalno rusi udssr amanjenjem cene nafte proivodeci vise ne sto trzste trazi, kao i sada, ne mogu da shvatim da 4-5 godina kasnije taj ist covek na dobru rec ostavlja vrata otvorena da im se stacioniraju pod nos..... ako on nije bio nekakav agent zapada onda 1 + 1 nisu vise 2.....
Utorak 02.12.2014.11:05
Verovatno ga drze kao ventil za pritisak, pa pusta kako nebi situacija eksplodirala. I dalje je lobi liberala i komunista jak u Rusiji. Mora da se balansira, posto i dalje mislim da Rusi nisu otkacili Nemce. I dalje su pragmatici. Videcemo koliko ce da donese ta igra. U svakom slucaju valjda znaju gde su granice, bolje nego ti i ja. Konvoji stizu, sprema se vracanje tzv Ukrajine u Rusiju. A ovaj, on je svoj deo posla odradio i misleli o njemu sta hocemo, ali presekao je rak ranu Rusiji-TZVSSSR, samo sta su onda brze bolje svi komunjare pobezali da budu roblje zapadu, dozvolivsi da se raspadne taj isti SSSR, a ne da ga udrze dok se ne predje na otvorenu ekonomiju. Pokradeno, narod razdelen.
Utorak 02.12.2014.11:11
Sta misleti za partijase, video si ih na Balkanu. Nikakva odgovornost, lazovi, kradljivci, neodgovorna ljudi. Mislim da ustvari nemaju nista zajednicko sa pravim komunistima koji su bili tvrdi na svoje ideale. Mozda znackicu i to je to. Danas ti isti i u EUrupi predstavljaju socijaldemokrate, samo su im se pridruzili tzv konzervativci desnog centra kao antipol ili ti produkt tranzicijskog otpora. Vec rekoh nekoliko puta, narodu je bolje da veruje jedino krajnjoj desnici ili levici, sve ostalo u politici je laz i fikcija. Isto je i sa intelektualcima koji brane svoje stavove i one koje kupujes za par iljadarki. Sramota ljudska bre.
Utorak 02.12.2014.10:33
PRDONJA ! Ako nije bio izdajnik, onda je to jos gore, jer je glup ko qrac !!
Utorak 02.12.2014.11:36
Ameriku i Evropu razdvojiti ? Amerika zatrovana svojim trijumfom !?Pa zar si i oslepeo ili si poceo da buncas !? Sta bese sa drzavama bivseg Varsavskog pakta - pobegose iz saveza "glavom bez obzira" . Sta radi Rusija danas sa bivsim republikama SSSR ( Gruzijom , Ukrajinom,Moldavijom...) - maltretira,terorise,okupira,ratuje,cepa ... (i sve pod izgovorom- "saka fasista" i nrmalnoZapad) . Evropa u zajednici sa rusoazijatima tj.rusoavarima - ni u snu ! Evropa bez USA , Boze Rusi poludese ! Trenutno najzatrovanija zemlja sveta je (uvek bila) Rusija . Umislili sa gasom da vladaju svetom !? Pri prvom pokusaju vratila im se gvozdena zavesa , a Juzni tok mogu da stave u guzu .
Utorak 02.12.2014.13:25
Staviće ga u tvoju guzu prepunu škriljaca !! P.S. Predlažem ti da promeniš malo nick, postaješ dosadan, na pr. Sad_Isis ili Škriljac_od gasa..............!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)