Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Ponedeljak 01.12.2014.
12:26
Beta A
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas, u Briselu, da su "agresivne akcije Rusije podrile evroatlantsku bezbednost" i, uz ocenu da su sankcije protiv Rusije delotvorne, rekao da će Rusija "biti više izolovana ako ne bude poštovala međunarodne propise".
Ponedeljak 01.12.2014.12:29
Fukare, lopovska bagra, naprave rat pa onda optuzuju. E da mi je doziveti da neka od te bagre popusi pa makar me odma nebilo !!!!!
Ponedeljak 01.12.2014.13:08
o savezništvu i strategijskom partnerstvu zato što smatra da je Abhazija deo Gruzije. "Naša bezbednost se temelji na načelu celovitosti nezavisnih zemalja", dodao je on. Kakvo drsko licemerje...a što se tiče Kosmeta to se temelji na nekom drugom načelu predpostavljam, a ne na načelu celovitosti nezavisne Srbije. Teško je sa besnim psima razgovarati drugačije osim sa batinom, žao mi samo što je naš narod izgubio taj duhovni vid koji je nekada crpeo iz svoje Pravoslavne vere, pa sad pomisli da iza tih ugladjenih EU odela, frizura i fraza stoji nešto demokratsko i pravično. Duhovno spavamo mrtvijem snom kako reče pesnik. Nama je potrebno duhovno budjenje i vraćanje veri...
Ponedeljak 01.12.2014.13:19
Nema potrebe nervirati se. Valjda je svakom coveku jasno sta je to purfikovano, cisto zlo i da tu jedino unistenje istog moze da pomogne. Sve reklame, filmovi i idolopoklonstvo stvarima, materijalnom su za njih jedino bozanstvo, zato stida niti straha nemaju. Ako Bog da da se vernici samo udruze i udare skupa. Rusiju hoce silom da uvuku u rat sa tzv Ukrajincima, posto znaju da gube inace u svakom pogledu. Sada spremaju i nuklearnu katastrofu posto u tzv Ukrajini nemaju sansu, jer su aktivni mnogi agenti koji su sluzili SSSR-u.Nikakve, kao niti u Gruziji. Ovo lap...dnje je samo kupovanje vremena Ukrima. Kao i u Siriji. Rusi su skolu naucili, ne obaziru se. Konvoji stizu. Neka samo s...ru.
Ponedeljak 01.12.2014.12:34
"Na pitanje da li NATO smatra da je Rusija pojačanim patroliranjem aviona uz granice zemalja NATO, prekršila međunarodno pravo, Stoltenberg je uzvratio da su ti letovi ruskih aviona bili u međunarodnom vazdušnom prostoru". "Ali, rekao je da je to "ponekad bilo jako agresivno i katkad su se jako približili granicama NATO", a nisu o tome izveštavali civilne vlasti, i brodove i avione NATO, te je pretila opasnost od nesreća i incidenata". Pa sto pizdite ako se sve dogadjalo u medjunarodnom vazdusnom prostoru. Jooooooj, kvarni ste do bola.
Ponedeljak 01.12.2014.19:19
''Посматрачи ОЕБС за четири месеца рада нису регистровали кретање руске војне технике преко руско-украјинске границе у Ростовској области, саопштио је Пол Пикар, позивајући се на извештаје посматрача на граничним прелазима Доњецк и Гуково''. Ово је званична изјава посматрача ОЕБС, а НАТО и Укрофашисти сваки дан изјављују како се руски тенкови и остала борбена техника пребацује из Русије у Донбас. Толико о истинитим изјавама ЕУ, НАТО и УСА. Цитираћу покојног Милића од Мачве: ''УСТА ВАМ СЕ ЗАВРАТ ОКРЕНУЛА''.
Ponedeljak 01.12.2014.12:46
Treba ga pitati kako to NATO ne poštuje celovitost države Srbije smradovi FAŠISTIČKI OSTALO IM JO SAMO DA LAJU.
Ponedeljak 01.12.2014.13:58
"Naša bezbednost se temelji na načelu celovitosti nezavisnih zemalja", dodao je on.----------------Koliko ovo zvuci istinito znaju svi gradjani Srbije koi su prezivili bombardovanje i otimanje Kosova I Metohije. J..a m...u svoju lazivu.
Ponedeljak 01.12.2014.23:08
i onda će biti pogodno za vraćanje srpske krajine ali to eujo boban(a mi pop...i)neshvataju i samo laju.teše se budale
Ponedeljak 01.12.2014.20:19
sto vise Evropa izoluje Rusiju to ce biti gore po nju.Rusija ne zavisi od Evrope,Rusija saradjuje sa Kinu,Argentinu,Brazilom,Turskom,Indijom i jos puno manjim zemljama po svetu.to je Rusiji dovoljno.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)