Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Subota 29.11.2014.
09:15
B. Božin - Vesti A
Maske su konačno pale: Nastup komesara Evropske unije u Beogradu ostavlja malo nedoumica u pogledu geostrateške dimenzije ukrajinskog konflikta, uvod je u komentar na nemačkom internet portalu Info-kop.
Subota 29.11.2014.09:25
Realno MORA BITI REVOLUCIJA " KOD NAS "!!!!!!! Samo nemoj da se plasite...........DOVOLJNO BANDERA IMA ZA SVE IZDAJICE!!!!!!!!!!
Subota 29.11.2014.09:31
ŠTA NAM ŽELE I ŠTA NAM MISLE EU ZLIKOVCI I DOMAĆI BANDITI TO VIDIMO . BEZ OSOBOĐENJA SRBIJE U SAMOJ SRBIJI NEMA NAM ŽIVOTA . IZDAJNIKE I ŠPIJUNE MORAMO OTERATI SA VLASTI ODMAH I TO JE USLOV SVIH USLOVA DA SRBIJA KRENE NAPRED .
Subota 29.11.2014.13:43
. . . pravilno receno RASISTICKOJ EU - BAGRI i nesposobnim srpskim VLASTODRZCIMA. ALI SVI PROTESTI OVE VRSTE OSTAJU BEZ IKAKVIH POZITIVNIH REZULTATA, VEC SU SAMO SVEDOCANSTVO NEZADOVOLJNIH SRBA svojim UPRAVNICIMA i NAVODNIM DRZAVNICIMA , JER STA I DO KADA SRBI TREBA DA SE UDVARAJU NADMENIM EU- UPRAVITELJIMA - NARAVNO NA CELU SA da ponovim do beskraja GENUINIM ANTISLOVENSKIM RASISTIMA ŠVABAMA - N E M C I M A, KOJI UPORNO VODE KOLO I U ANTIRUSKIM KAMPANJAMA SVIH VRSTA. -- VALJDA CE RUSI USPETI DA SE USPESNO SUPROTSTAVLJAJU ZAPADNJACKIM RASISTICKIM OSVAJACIMA OD CEGA BI I PONIZENO-UGROZENI SRBI MOGLI DA IMAJU KORISTI
Subota 29.11.2014.16:33
Sa EU zlikovcima će teško bilo koja naša vlast izaći na kraj.Oni nas ne žele ni u kom drugom obliku-već da nas nema.Mi to nikako da shvatimo i na vreme potražimo spas na nekoj drugoj strani ali da li ta strana postoji.Rusija?Da li bi ona baš potrčala da pomogne Srbiji i da je stavi pod svoju zaštitu.Sve treba dobro preispitati pre nego što upadnemo u novu klopku.Mi smo veoma mali i nemoćni da bilo s kim možemo razgovarati na ravnoj nozi.Ali ako postoji interes i kroz taj interes budemo zaštićeni od EU ala onda treba to prihvatiti.EU nas ne želi zar se nismo već sto puta ,uz njihova stalna uslovljavanja pa čak i ova igranka sa Šešeljom,u to uverili.
Subota 29.11.2014.09:34
Necasne glave MORA DA SE KOTRLJAJU...............A zasto da ne? Aj da naslutimo NA DOBRO......Sjutra prije no sto se vecina gradjana budi cuju se sirene parlament zauzet od strane nezadovljno-pokradenih gradjana, traze smenu LOPOVA!!!!!! Jedna kolicina policije i vojske uspostavlja privremenu vladavinu i postavlja najpametniju GLAVU MEDJU GRADJANIMA NA VLAST.......... Postavljaju NPR VOJA SESELJA KOJI JE SRBSKI MANDELA 12 DUGIH GODINA ROBIJAO ZA SVOJU VOLJENU SRBIJU ZA SVOJU VOLJENU SRBSKU RASSU ZA UBEDJENJA SVOJA KOJA CINE SVOJ NEPOBEDIVI KARAKTER!!!!! Sad se pitate STA ONDA?...........JEL TAKO!!!!!! Ima samo dva ishoda A OBADVA IDU U KORIST SRBA I SVIJIH BUDUCIH GENERACIJA......
Subota 29.11.2014.09:37
1-OKRECEMO SE RUSSIJI MIRNO I DOBRO I RADIMO BIZNIS!! 2-RAT.......KOJI CE DA OBEZGLAVI TKZV.SLJAM IZRODE POKVARENE....DS-SNS-LIBERALE I DRUGI OTPAD.........Al nije to sve............U NAJBOLJEM SLUCAJU VRACAMO SVE IZGUBLJENE TERITORIJE!!!!!!
Subota 29.11.2014.11:40
A koji je tvoj predlog?Probali smo sve jedino je ostao jedan izbor a toje borba za slobodu.Ako ručak izgori kod moje tašte Srbija je kriva za to.
Nedelja 30.11.2014.01:58
Оkrеnеmо li lеđа Rusiјi, nе sаmо dа nаs nikо nеćе nаоružаti vеć ćеmо biti rаskоmаdаni, tаmаn prеmа оnim šаvоvimа mržnjе kоје nаm iscrtаvајu nајnоviјi pritisci iz Zаgrеbа i Strаzburа. Kо tо nе vidi kао prеtnju tај nе vidi ništа.Zаtо hајdе dа vidimо kо ćе Srbiјu nаоružаti аkо оkrеnе lеđа Rusimа? Аmеri? Nеmci? Ili mоždа Hrvаti?
Nedelja 30.11.2014.01:59
Znаm mnоgе, čаk i mеđu dоbrоnаmеrnicimа, kојi ćе оvаkvо iznоšеnjе nеоphоdnоsti dа Srbiја drаmаtičnе dаnе dоčеkа nаоružаnа smаtrаti suvišе militаntnim i аgrеsivnim. Dоk јеdnоm Јеnsu Stоltеnbеrgu pоlitičkа kоrеktnоst dоzvоlјаvа dа zеmlје NАТО pоzivа nа nаоružаvаnjе јеr је sа mirnim dаnimа gоtоvо, dоk istа tа kоrеktnоst Аgimu Čеkuu nаlаžе dа оtvоrеnо nајаvlјuје vојsku Kоsоvа i dоk Hrvаtskа uči Srbiјu pоlitičkој kоrеktnоsti slаžući оružје u svоје mаgаcinе, dоtlе sе zаdоvоlјаvајući nivо kоrеktnоsti Srbiје, prеmа prоpisаnim stаndаrdimа Еvrоpskоg pаrlаmеntа, оčituје u diskursu Žеnа u crnоm.
Subota 29.11.2014.09:31
Fašistička NJemačka sa Hitlerom baba Merkel kreće u TREĆI SVECKI RAT.
Subota 29.11.2014.09:33
Ja ne vjerujem da je oficijelno trazeno od Srbije da uvede sankcije Rusiji jer je to nemoguce , Srbija nje clanica tako da sve pada u vodu , sto se tce doticnog info-portala , e to je sranje kao i vecina ostaih ---MEDIJI SU TI KOJI POKUSAVAJU STVORITI POLITIKU KOJA ODGOVARA SVIMA OSIM PRAVOSLAVCIMA --NKAD NECE USPJETI !!? ebo vas soroski ....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)