Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Petak 28.11.2014.
16:29
Beta A
Poglavar Rimokatoličke crkve Franja osudio je u petak napade Islamske države na hrišćane i druge verske manjine u Iraku i Siriji.
Petak 28.11.2014.18:46
Ovaj se slučajno namjestio da mu bude vjenac od dvanaest zvjezda oko glave? Kad će ovaj papa da osudi papu vojtilu što je blagosovio satanizam, moraće prvo da mu skine oreol sveca pa neko onda čini dobročinstva po svjetu?!
Petak 28.11.2014.17:18
SLUSAJ TI STARI PEDERU, JEBO TE VOJTILA RASPALI I ONAJ NEMACKI (SEREM MU SE U IME) NACISTA U RASPADANJU,
Petak 28.11.2014.17:44
ISLAM - MOĆNO ORUŽIJE VATIKANA? Zašto su Arapi napustili hrišćanstvo? Kome je bio potreban veliki muslimanski narod? Ko je Alah? Ko je bio Muhamedov savetnik? Da li je Sveti Avgustin izmislio arapskog proroka? Piše: Ivona Živković Primetili ste da je u vreme ratnih sukoba tokom devedesetih godina na području Bosne i Hercegovine došlo do savezništva naroda, ne dve hrišćanske crkve (katoličke i pravoslavne) već katoličke i islamske vere. Pomalo nelogično, zar ne?
Petak 28.11.2014.17:45
II deo Sa druge strane, srpski pravoslavni narod imao je grdne nesuglasice sa čitavom Zapadnom Evropom kao i SAD upravo zbog svog konfrontiranja sa radikalnim islamom u Bosni i na Kosovu i Metohiji. Iako je čitav zapadni hrišćanski svet već godinama u paničnom strahu od islamskog terorizma i njihovog nauma da izazovu sukob civilizacija - sveti rat Džihad, Srbi su proglašeni krivcima. Ne samo da je srpski pravoslavni hrišćanski narod zasut bombama, već je muslimanska strana podržana i politički i vojno najviše iz Vašingtona i Londona (?). Opet vam to nije logično?
Petak 28.11.2014.17:46
III deo "Zahvalnost" evroatlantskim saveznicima koji su od Srba branili muslimansko stanovništvo na Kosmetu i u B i H stigla je u vidu terorističkog napada na Njujork i Vašington 11.9. 2001. Sve to organizovao je baš Osama Bin Laden, vodja islamskih terorista, koji je posredovao u naoružavanju pripadnika bosanskih mudžahedina uz svesrdnu pomoć CIA. Da, priznaćete da je to čudan epilog i svi ti sukobi zaista nemaju veze sa istorijskom i političkom logikom. Grešite. Sve je veoma logično samo ako znate ono što ne treba da znate i što istorija nije zapisala. Kada ovo pročitate možda ćete sklopiti kockice jednog genijalnog plana smišljenog pre "samo" 1700 godina.
Petak 28.11.2014.17:47
IV deo KAKO JE NASTAO ISLAM? Samo vojskom Rimljani nisu mogli kontrolisati čitavu svoju imperiju, posebno Bliski i deo Srednjeg Istoka sa brojnim Arapima. Za taj poduhvat bilo je potrebno formirati nešto jače, moćnu silu na čitavom područiju koja bi, ne samo mogla da za interese Rima kontroliše, već da kasnije i širi rimski uticaj po čitavom svetu. To JAČE je ISLAM.
Petak 28.11.2014.17:50
V deo TRAŽIO SE PROROK OD KRVI I MESA KO JE BIO MUHAMED? Muhamed je rodjen oko 570. godine u Meki. Ono što o njegovom životu beleže islamski izvori i ono što je Albertu Riveri u jezuitskoj školi otkrio kardinal Bea jedan od vodećih kardinala u Ekumenskom pokretu , daju nam zaista šokantnu sliku o tome da je idolatrija strahovoto oružije kojim se stotinama miliona ljudi može upravljati zarad interesa vlastele.
Petak 28.11.2014.17:52
VI deo Oko 610. Muhamed je počeo da tvrdi kako ima vizije od boga (koga je nazvao Alah), preko njegovog glavnog čoveka Gavrila... Sam se tada prozvao prorokom. Kadidžin rodjak Vorakva, veoma blizak rimokatoličkoj crkvi, postao je Muhamedov savetnik i pomoćnik u tumačenju božijih prikazivanja Muhamed je tako tvrdio kako je noću po njega dolazio krilati andjeo sa svojom krilatom životinjom, Burakom,, i on bi sedao na nju i leteli su u Jerusalim na mesto ruševina jevrejskog hrama. Tu bi mu se pridružili drugi proroci božiji - Avram, Isus, Mojsije koji su se molili pred njim. Nakon toga bi opet uzjahao Buraka i išao u nebesa kod samog Alaha.
Petak 28.11.2014.17:54
I za kraj Muhamed je od njega je primio instrukcije za 5 dnevnih molitvi, post, obavezan hadžiluk i danak za sirotinju. Evo kakva smešna i neverovatna priča okuplja danas milijardu Muhamedovih sledbenika.
Petak 28.11.2014.18:03
Ukucati na You Tube sledece naslove klipova: -"Pope Francis declares him self the Antihrist and Lucifer the Father" -"Pope Francis declares Lucifer as God" -"Pope Francis says, He is the Antihrist and Obama is the Beast" -"ANTIHRIST Pope Francis sys-Personal Relationship with Jesus is Dangerous" -"Apokalipse:Pope Francis Worship Lucifer Openly" -"Catholic Server of the Antihrist, False Pope Francis" -"Final Warning - 100% Proof Pope Francis I Antihrist, Obama 666 Mark of the Beast" -"Pope says - Jesus Lucifer Son" -"Vatican NWO" -"The Antihrist Pope Francis has nö Soul" -"Pope Declares War" -"Pope Francis, The Jesuits and the Biblical Doktrine of Antihrist"
Petak 28.11.2014.18:24
-"SINAGOGE OF SATAN" EYE WITNESSES TO POPE FRANCIS KOLLING AND EATING BABIES IN SATANIC RITUAL- OCEVIDCI SVEDOCE O PAPINOM UCESCU U SATANISTICKIM RITUALIMA U KOJIMA UBIJAO I JEO LJUDSKE BEBE !!! -"THE NEW JESUIT POPE PREPERES TO WELCOMW LUCIFER AS CHRIST IN THE SKIES - BOB TREFZ" -"PROOF MASON POPE FRANCIS WORSHIP DEVIL LUCIFER" -"ANTIHRIST POPE OF BIBLE PROPHECY EXPOSED - THE SCHOKING TRURH" -"POPE FRANCIS - SECRET INSTRUCTIONS OF THE JESUITS" -"JESUIT POPE FRANCIS - ZHE ANTIHRIST IS RISING" -"URGENT- PUTIN IS NOT THE ENEMY, OBAMA AND POPE ARE"
Petak 28.11.2014.18:15
SMRADUUU !! U turskoj si naredio da se sve islamske zemlje ujedine , da se mora zapoceti rat protiv Pravoslavlja , aliiii sve ce te to vi sami pozobat !!!? zasto VOL ne prenesu sta je erdogan izjavio ?? SRAMOTA !!
Petak 28.11.2014.21:21
" amerikanci vole da vide nasu djecu mrtvu ....." Islam se mora ujediniti u cijelom svijetu ..." e sad sta mislis cije je to Maslo ? Za godinu dana kad se svi ujedine onda ce biti druga pjesma i sve protiv Pravosavja , samo se spremaju na sve nacine !!?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)