Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Petak 28.11.2014.
18:00
N. Jokić - Vesti A
Poslanici Evropskog parlamenta na plenarnom, zasedanju u Strazburu juče su izglasali hitnu rezoluciju kojom se oštro osuđuju Šešeljeve izjave, izražava zabrinutost zbog izostanka reakcije vlasti u Srbiji i poziva Haški sud da ponovo razmotri da li je lider radikala prekršio uslove za puštanje na slobodu. Vlasti u Srbiji su pozvane da ispitaju da li je Šešelj prekršio srpske zakone kojima je zabranjen govor mržnje.
Petak 28.11.2014.18:04
Šta je to govor mržnje? Kakvu ljubav pokazuju evropski manijaci koji ni jednu Hristovu Zapovjest ne poštuju?
Petak 28.11.2014.18:11
Hristove Zapovjesti najbolje čuvaju život i mir ako se poštuju; više je ispravna ona strana koja ih više poštuje; izvolite gospodo euro antihristi pa da ustanovimo brzo i jednostavno koliko ih poštuju i jedna i druga strana!
Petak 28.11.2014.18:18
Kako sudi onaj sudija koji niti poznaje niti poštuje Božije Zapovjesti? Isto onako kao i pilat sudija; Pravoga razapne a onoga koji je kriv za bunu i krv njega oslobodi! Meron se može brzo i lako da opravda, jednostavno pokaže pravilno tumačenje BOŽIJIH ZAPOVJESTI i dokaže da ih nije gazio dok je sudio i presuđivo.
Petak 28.11.2014.19:01
Govor mržnje su izmislili neofašisti jer svaka reč ima rep:i najdobronamernija izjava može se izvitoperiti.Izmislili su je upravo zato(konkretno slučaj Šešelj),kad nekog žele da osude,a nemaju dovoljno argumenata ili ih mrzi da ih izmišljaju-onda se kače za govor mržnje.Ustaše se pozivaju na govor mržnje-njihova zlodela su zataškana a mržnja ponovo zaboravljena.
Petak 28.11.2014.18:08
Seseljeva sloboda (ziv mi bio) uopste nije uzdrmala, ne samo vladu Srbije vec i svet. lol Nego, vuciceve i retorike ostalih ministara po Srbiji su "malo" zatajile...da mozda nisu cenzurisane!? :D))
Petak 28.11.2014.18:58
O Plakatima Velike Albanije po Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, cak i otvorenog pozivanja na stvaranje nove siptarske kvazi drzave i teroristickim naoruzanim patrolama koje otvoreno prete likvidacijama na teritoriji jedne medjunarodno priznate drzave ni reci, ni slova. Svoje ste NACISTICKO licemerno lice, politicari - govnari iz E.U, SAD-a, Kanade, Ukraine i regiona sem Srbije odavno pokazali, ali ste na ne glasanju za usvajanje Rezolucije U.N-a protiv velicanja NACIZMA to i dokazali. A na kraju i kako bi, kada u Briselskom parlamentu vec uveliko sede neo nacisticki poslanici NPD-a iz Nemacke, naslednice Hitlerove NSP-je, Madjarski Jobik, Hrvatski HDZ itd ...
Petak 28.11.2014.19:01
Oh zaboravih bosanku Ruzu Tomasic i njen HSP, koji ponosno neguje nacisticku usrasku tradiciju, sa teritorijalnim pretenzijama pema susednim drzavama, kako prema BiH, tako i prema Srbiji.
Petak 28.11.2014.19:25
Kada vlada cuti na stvarni govor mrznje od grupe neonacista iz Vojvodine koji traze republiku i koji javno zagovaraju ubijanje Srpskih vojnika i naroda zasto bi onda reagovala tamo gde to jednostavno nije tacno. Cudno kako EP reaguje na navodni Seseljev govor mrznje ali ovaj u vojvodini ih ni po najmanje ne zanima cak sta vise nije se oglasila ni jedna NVO povodom toga. Zapad nas i dalje satanizuje i ni govora nema makar u naznakama nekog iskrenog prijateljskog gesta sa te strane, dok nasa vlada bezglavo prosto blavi kao ALIEN kako EU nema alternativu.
Petak 28.11.2014.23:04
ma ovo je sviranje u prazno.sta njih briga sta ce mi da odlucimo sa svojim drzavljanima.dali se ispituje jos neka druga zemlja za slicne situacije?a sigurno ih ima u svakoj zemlji po Evropi

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)