Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Sreda 26.11.2014.
11:19
alo.rs, Fakti A
"Samo 'globalno rešenje' može rešiti ukrajinsku krizu, a takvo rešenje može biti decentralizacija ili federalizacija Ukrajine", izjavio je predsednik Evropskog saveta Herman van Rompej, a prenela moskovska agencija Interfaks.
Sreda 26.11.2014.11:23
BOLESNO PASCE KAZE: Van Rompej je ocenio da je ukrajinska kriza počela sa događajima na Krimu i da je "najozbiljnija geopolitička kriza u Evropi od okončanja hladnog rata". + DOK SRBSKO-RUSSKA VOJSKA NE ZAUZME CELU EVROPU MIRA BITI NECE +
Sreda 26.11.2014.11:26
Videli prokletnici iz EU da ce Rusija uzeti celu Ukrajinu pa sad kokodacu o miru i stabilnosti. RESENjE JE U TOME DA RUSIJA POKORI NACISTE IZ KIJEVA I CELU TERITORIJU PRIPOJI VELIKOJ RUSIJI!!!
Sreda 26.11.2014.11:35
Cuj naciste kako spinuje, kao kriza pocela sa Krimom? A nacisticko divljanje na Majdanu, ubistva policajaca i civila koje sadasnja vlast uporno zataskava. Objavljeni snimaljeni razgovori Litvanskog ministra inost. poslova koji u razgovori sa Estonovom tvrdi da su majdanovci odgovorno za ubistva snajperima. Zivo spaljeni civili od kojih jedna trudnica u nacistickom orgijanju u Odesi. Objavljeni snimak kobile Timosenko, da bi sve Ruse na istoku trebalo potamaniti atomskim udarom, itd ... Cak niste hteli da potpisete rezoluciju U.N protiv glorifikacije Nacizma, a zasto? Pa zato sto ste deca te zlikovacke ideologije DemoNkratska EuRobo.
Sreda 26.11.2014.12:09
Jer, ko naruši granice – taj narušava mir....da li sam ja ovo dobro pročitao ! Do nedavno je postojala jedna zemlja, zvala se Jugoslavija, koja je rastavljena na komade ! Gdje je krivac po tvojim riječima ! Dan danas nas ucjenjujete da promijenimo, tj. već smo promijenili granice Srbije, pa zar vi onda ne narušavate mir ! Ili da shavtimo da postoje neke granice, koje su nedodirljive.???
Sreda 26.11.2014.13:16
Опет курва која је изазвала рат нуди своје решење! Тако је било и са Југославијом! Између осталог, Република Српска је намерно остављена као посебан ентитет како би се користила за будуће ратове! Јер ни ми ни муслимани нећемо одустати од ње, зар не!? А њихове, пардон наше вође, ће ту одиграти кључну улогу као и до сада!
Sreda 26.11.2014.13:20
Mlatnu Van Rompej i osta ziv: "Da sve bude još gore, stvari idu ka ratu na kontinentu koji može biti najsmrtonosniji od vremena balkanskih ratova. Jer, ko naruši granice – taj narušava mir". Sami ste narusili granice (SFRJ Srbija) i sami ste narusili mir. Ko ce vama da sudi i da vas osudi? Zasto lazes ceo svet, da je kriza pocela dogadjajima na Krimu, kad svi znamo da je sve pocelo na Majdanu. Krizu i rat u Ukraini je nametnula prvenstveno Amerika, a EU je slepo sledila u svemu. Citiracu pokojnog Milica od Macve: "USTA VAM SE ZAVRAT OKRENULA".
Sreda 26.11.2014.13:35
Ova kreatura u ljudskom obliku NESTO GOVORI O EVROPI. EVROPA JE NESTALA 1990 KADA JE RAZBILA JUGOSLAVIJU. OSTALE SU SAMO HORDE BANDITA U UBICA OLICENE U KOJEKAKVIM EVROPSKIM INTITUCIJAMA. FIKTIVNO IME ZA FIKTIVNU KVAZI UNIJU. ZULU PLEMENA SU JOS PRIJE 200 GODINA IMALA UREDJENIJU ZAJEDNICU I HUMANIJI ODNOS PREMA SVOJIM SUGRADJANIMA NEGO STO JE EVROPSKA UNIJA IKADA IMALA. SAMO NOVOM PODELOM NEMACKE ILI NJENIM UNISTENJEM MOZE DOCI DO MIRA NA EVROPSKOM KONTINENTU.
Sreda 26.11.2014.15:39
Ti to ozbiljno.Pa što naoružavate ukre.Gadni lažljivi monstrume i ne ličiš na čoveka već na izvitoperenog vanzemaljca iz amero filjova.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)