Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Utorak 25.11.2014.
09:30
blic.rs/Ž. J.-N. T. A
Od pune primene briselskih dogovora zavisi kada će Evropska unija otvoriti prva poglavlja u pregovorima sa Srbijom. Prema saznanjima Blica, EU ima ukupno osam zahteva od Beograda kada je reč o Kosovu.
Utorak 25.11.2014.11:07
Prvu stvar koju bi naši trebalo da najave glasno i jasno je Rezolucija 1244SbUN, po kojoj je Kosovo i Metohija neotuđivi dio Srbiji!!! Zatim bi bilo mudro i hrabro da naša vlada napravi stop integracijama - dok ne počne da se sprovodi u dijelo Rezolucija 1244 SbUN!!! S obzirom da smo dekintirani, odmah sjesti sa Rusima tražiti pomoć da nam pomogu kako bi dostojanstveno prevazišli ovaj fundamentalni problem za našu naciju koji je od istorijskog značaja Srbe!!!
Utorak 25.11.2014.11:53
DOMAĆI ZLIKOVCI I IZDAJNICI VUČIĆ I DAČIĆ VIŠE SU NAM ZLA NANELI NEGO EU I ŠIPTARSKI ZLIKOVCI ZAJEDNO . JEDNOSTAVNO SVESNIM SRLJANJEM U EU ONI NAMERNO RADE NA IZDAJI I UNIŠTAVANJU SRBIJE I SVEGA ŠTO JE SRPSKO . ŽIVIM ZA DAN KADA ĆE IM SE SUDITI ZA IZDAJU NARODA I DRŽAVE . TAJ DAN DOLAZI SIGURNO PRE ILI KASNIJE ALI DOLAZI .
Utorak 25.11.2014.12:40
Ne brinite braco. Vojvoda Seselj se vratio. On je taj koji ce razbiti tih osam uslova EU Srbiji. Samo cekamo prvo da se opovavi od bolesti. Seki Svbine.
Utorak 25.11.2014.13:08
Gospodin Ivica možda i može da zaboravi EU, ali Ja ne mogu, gospodine Gerasim! Ja noćima sanjam Evropsku Uniju! Sanjam Sebe golog, uvijenog u plavu zastavu sa žutim zvezdicama, a frau Angela obučena u crnu kožnu garnituru Me šiba bičem po zadnjici i viče : "Herr Alexander, ti frlo nevaljao dečak! Teta Angela tebe tući po guzi, ja, fešten?!" Budim se okupan hladnim znojem! Vi niste svesni kakvi su Moji problemi! Gospodin Ivica nije bitan u celoj priči, važan Sam samo Ja! Ja i samo Ja! Meni je frau Angela dala zadatak i Ja ću ga izvršiti! Evropa nema alternativu!
Utorak 25.11.2014.14:49
Sta samo osam uslova. Pa vi ste divni. Jao kako cemo brzo i tih osam da ispunimo. Daj te nam molim vas jos koji uslov. Tek toliko da se ne odviknemo od tih vasih uslova. Siguran sam da ce tih jos biti pa me to ne plasi. Jao jedva cekam da udjemo u tu bezuslovnu eu. MARSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSssssss more krvopije SRPSKE krvi
Utorak 25.11.2014.09:43
Kada to ispune,dolazi još jedan paket uslova, i još jedan i još jedan...do ulaska u EU.svi će mladi da napuste zemlju, stari od malih penzija će pocrkati od loše ishrane, i neadekvatne zdravstvene zaštite, pola je obolelo od uranijuma, poklon "naših prijatelja" iz nato...i kada se okrenu oko sebe kvislinzi...zapitaće se gde nestade narod.onda neka nastave da sami vladaju, i sami glasaju za sebe, dok ne ih stranci ne gurnu u septičku jamu, i stave poklopac.
Utorak 25.11.2014.10:18
Mislim da je zato sledeci uspeh srbske gluposti vracanje Vestminster monarhiji Karadjordjevica. Oni ce sigurno opet Londonu da pomognu da nam operu mozak i odvedu od pravoslavlja i Rusije, a priblize ekumenistima u Carigradskoj patrijarsiji koju kontrolise Vatikan. Srbi mora da imadu zastitnika, jer stiteci Srbe, Rusi stite sebe i drze ih dalje od svojih granica. Tek sad intelktualci cupaju saznanja o nasim greskama, prevarama, zrtvovanjima. Pa gde je bila 70 godina kvazielita i kvaziintelektalci m...im j....? Gde je SANU? Da li ima kraja srbskoj gluposti i naivnosti? Da li ima kraja prodaji srbskih interesa?
Utorak 25.11.2014.12:05
JEDINI IZLAZ A I JEDINI SPAS ZA SRBIJU JE ODUSTAJANJE OD PUTA KA EU ZLIKOVCIMA . JEDNOSTAVNO LAKO I ZA NAROD VEOMA DOBRO . DA BI DO TOGA DOŠLO TREBA SRUŠITI IZDAJNIKE I ZLIKOVCE KOJI DANAS VODE SRBIJU U AMBIS .
Utorak 25.11.2014.12:25
Da, to je neizostavno.ali posle treba biti mudar, kako voditi nacionalnu politiku za dobrobit Srbije.mala smo zemlja, a dosta kurčeviti i plahi.nečesto precenjujemo svoje mogućnosti.uglavnom, u se i u svoje kljuse, najviše.
Utorak 25.11.2014.09:59
http://srbin.info/2014/11/25/tajni-dnevnik-ustase-koji-je-koordinirao-pacovskim-kanalima/ Zamolio bih sve da pogledaju clanak i obrate paznju na deo aktiv nosti Brozovog rezima, postavljenog takodje u London-Vatikan kuhinji. Da li treba prvo da resimo IMENOM I PREZIMENOM ljude koji su znali sve oko aktivnosti ustasa u vojnim i civilnim slzbama, a da radi bratstva i jedinstva, a ustvari otpora pravoslavnoj slozi i Rusiji nisu davali informacije. Da li je moguce da smo takv Goje, st..ka? Da li je moguce da nas deca i unuci istih tih SKOJevaca danas guraju na jos jedno klanje u kontinuitetu? Fenomen gluposti treba da bude izucavan generacijama koje dolaze, ako se ikad oslobodimo zap demona.
Utorak 25.11.2014.10:11
NJemački FAŠISTI kao i 1941ponovo prave ultimatume Srbiji sa našim IZDAJNICIMA.
Utorak 25.11.2014.10:31
Ustavni sud ovaj sramni sporazum može proglasiti neustavnim, ako se pitamo nešto, ako ne, onda dajemo državnost južnoj srpskoj pokrajini. Prekinuti pregovore sa eu, pošto nas tamo ne čeka "bolja budućnost" kako nam mažu oči, ali nikako pre toga ne dozvoliti priznanje, ljudi, podvaljuju nam, kao, biće referendum za ulazak u eu tek kada se odreknemo Kosova i Metohije? Lepo raspišete Referendum, pa da se postavi prosto pitanje: Da li ste za ulazak Srbije u eu, pri čemu priznajete Kosovo? Aj, pa da vas vidimo...aj malo pošteno, pa ako narod kaže, kao što vas je izabrao, onda nema čega da se plašite? A? A?
Utorak 25.11.2014.10:46
U pravu si i slažem se 100% ! Treba postaviti pravo pitanje : da li ste za ulazak u EU bez garancija o datumu konačnog ulaska, bez KiM, ili bliska saradnja sa Rusijom i to odmah !?? Pa bi vidjeli, ako narodu nije stalo, onda nam ni dragi Bog ne može pomoći !
Utorak 25.11.2014.10:56
Ovim zahtevima možemo da zahvalimo žutima,plavima,crvenima ,zelenima...e to nam je politika dugogodišnja.
Utorak 25.11.2014.12:43
9. Prihvatanje pasoša Vojvodine na granicama Srbije. Ova slika može da prevari neupućene, jer Angela M. je za dve glave viša od Aleka i Putašvilija kad stanu k'o Crnogorci jedno na drugo.
Utorak 25.11.2014.13:33
Zahtev za zaahtevom i od toga ništa biti neće.Članstvo možemo zaboraviti-što god da uradimo nije i neće biti dovoljno.Nismo mi po njihovom kroju i hvsla bogu što je tako.Onisu nam nužni ko zubna bolest.
Utorak 25.11.2014.17:31
Merkelovo unuce Vucic je prihvatio sve uslove,uveliko radi na tome.Briselski sporazum je prvi korak i jedini gde Kosovo dobija nezavisnost od strane Srbije.Srbija tim sporazumom prihvata da Kosovo moze u sve medjunarodne organizacije sto se uveliko cini kako u sportu tako i u politickim organizacijama gde Srbija precutno prihvata i odobrava,a sledi i prijem u UN.Tako da Srbija samo javno nece da kaze da je priznala Kosovo,ali nece da stopira Kosovo u svim medjunarodnim organizacijama,nije sija nego vrat.To je delo Vucica,i devojke za sve Dacica.Dabogda im psi koske razvlacili izdajnicke.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)