Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Nedelja 23.11.2014.
17:32
24sata.hr A
Bosanska "kraljica sevdaha", Hanka Paldum, otvorila je dušu za medije pošto se njen sin Mirzad (29) ponovo našao na stranicama crne hornike, ovaj put zbog posedovanja heroina i pištolja. Hanka je ispričala da je umorna od svega i da je sina izbacila iz kuće.
Nedelja 23.11.2014.18:19
Hanka Paldum: Pevačica u uniformi tokom ratnih godina pevala u promo spotu patriotske lige, muslimanske paravojne formacije Srbi su crni dušmani! ----- Branilac Gorana Goluba, advokat Duško Tomić, koji ju je optužio za maltretiranje i mučenje njegovog klijenta 1993. godine na Igmanu, gde je bio logoraš u zatvoru „Silos“, izjavio je da i o tome postoji video-zapis. ---- PS samo je pitanje vremena kada će ova spodoba pevati u Beogradu.
Nedelja 23.11.2014.22:50
pozdrav tebi ljudino, Gori su novinari koji prenose izjave raznih hanki cobanki, merlina i zera nego oni sami. Tu je moralna prostitucija snizena do njanizeg ranga. Zamisli jedan ovakav tekst u Dnevnom Avazu, o recimo Cecinim "problemima" sa njenom decom. Mislim da bi zgrada Avaza gorela a novinari sakakli kroz prozor.
Nedelja 23.11.2014.22:03
Srbi te nisu kaznili za zlodela koje si činila nad njima, zato će te kazniti tvoj alah, i to na najgori mogući način umiranjem u stojećem položaju.
Nedelja 23.11.2014.22:39
БОГ СВЕ ВИДИ И ЊЕГОВА КАЗНА ЈЕ ПОНЕКАД СПОРА...АЛИ УВИЈЕК СТИГНЕ ГРЕШНИКА....КАД ТАД !!! Драга Ханкице мућни мало својом плавокосом главом и размисли шта си радила 90-их? Можда твоји гријеси и злодјела долазе на наплату рачуна....ко зна?!
Ponedeljak 24.11.2014.11:44
Навешћу ти примјер из моје ближе родбине: Рођак мог оца је поморац близу 40 година и за то вријеме је себи и породици направио спрат. Док су му синови били дјеца подразумјевало се да имају најбоље патике и гардеробу која је тек постала хит у свјету! Морали су први да имају најбоље играчке, кад су поодрасли тата није смио доћи са брода а да синовима није донио оне пластичне џипове који су прије 25 год били чудо невиђено за наше мјесто а на дику и понос њихове маме! Кад су синови већ се замомчили тата им је средио преко својих пријатеља и везе да у БГ заврше и добију диплому поморске школе?! ЗАМИСЛИ ТОГ АПСУРДА ДА ПОРЕД КОТОРА ИДУ ЧАК У БГ И "ЗАВРШЕ" ТУ ШКОЛУ...?
Ponedeljak 24.11.2014.11:54
Тата је захваљујући везама и пријатељима обојицу синова убацио на пловидбе...Не морам ти тумачити да поморци рецимо од 1 вијађа од 6-8мј зараде толико што овдје не би ни за годину ипо! Синови су стасали за женидбу тако да је млађи већ ожењен па му је отац направио спрат и поткровље тип-топ опремљено што се каже од игле до локомотиве..... Син му је почео од прије 3-4 године да прави дугове, почев од 5-10 хиљ€ и тако нон стоп....Тата је то све враћао......
Ponedeljak 24.11.2014.12:00
Ово љето тај син је продао новог мини мориса да би купио најновијег аудија од 30 хиљ€! Нон стоп је по мјесту тим колима дивљао уз гласну музику, комшије су скретале родитељима пажњу да ће тако недај боже неког убити или угрозити себе...Али узалуд, ни све молбе нису имале ефекта. Углавном су појединци ишли у куповину кад виде да тај дечко није кући јер су људи барем тада били сигурни да ће се кући вратити....читави....!!!
Ponedeljak 24.11.2014.12:14
Кад су већ млађег скућили, одлуче и старијег да обезбједе. Прво су себи адаптирали гаражу у стан да би стан гдје су до тада живјели реновирали и опремили италијанским намјештајем и најновијом бјелом техником за сина и његову будућу породицу! А СИН? Е тај син који има 31 год је од силних € начисто "пукао". Кад се врати са брода данима са друштвом не избија из локала који у граду баш и није на добром гласу. Њега је тамо чекало увјек по пар флаша најскупљег вискија и наравно цице...Једна је са њим родила и ћерку. Кад би слупао мајчина кола узимао би очева до следеће хаварије. Тај старији син је по дуговима још бахатији...он прави ништа мање него по 25-40 хиљ.€.....
Ponedeljak 24.11.2014.12:21
Љетос је дошао са брода тј компанија га је избацила у Кини јер је у тучи ранио 1 радника и морао да плати одштету од 25хиљ€!!! Код сеоских момака (који су на лошем гласу јер се баве диловањем дроге и др мутним пословима) тај старији син је узео 30хиљ€ и једној цури коју је љетос упознао платио уградњу силикона и купио ново ауто које је она само након мјесец дана тотално хаварисала.....!!!
Ponedeljak 24.11.2014.12:28
Оцу су ти момци почели и кући долазити уз пријетње да ако се тај силни новац не врати.......зна се шта им слиједи....НИШТА ДОБРО!!! Углавном су оцу драги и мили синчићи до сада направили дуг од око 170-180 хиљ€...!!! МАЛО ЛИ ЈЕ'? Љетос када је брука са сином кулминирала отац им је био на брод негдје у САД и наредио је жени и свом брату да тог старијег сина избаце из куће..... Баш прије пар дана је дошао да се јави мом оцу и плаче причајући му колико му је као родитељу све то тешко што га је избацио...........
Ponedeljak 24.11.2014.12:36
"...To je već ono zadnje, ja nju kao žena i majka ne razumem.... " ИЗВИНИ ШТО САМ ТИ ОВАКО ПРЕОПШИРНО ПИСАЛА АЛИ ЈЕДНОСТАВНО МОРАЛА САМ ЈЕР ПОТПУНО СХВАТАМ ХАНКИН ПОСТУПАК И ИСТОВЈЕТАН НАЧИН ОЧЕВОГ РОЂАКА. АЛИ ОПЕТ ИЗ СВЕГ ОВОГ МОГ ПИСАЊА ЖЕЛИМ ДА ЉУДИ СХВАТЕ ДА СВА ТА ДЈЕЦА, НЕЧИЈИ СИНОВИ НИСУ КРИВИ ВЕЋ ХАНКА ИЛИ ОЧЕВ РОЂАК И ЊИМА СЛИЧНИ РОДИТЕЉИ! ЉУДИ НЕЋЕ ДА СХВАТЕ НИ ПРИХВАТЕ ДА ИЗ СВЕГ ТОГ СИЛНОГ ДАВАЊА ДЈЕЦИ САМО ТИМЕ ЊИМА И СЕБИ ПРАВЕ МЕДВЕЂУ УСЛУГУ И НИШТА ДРУГО...!!! ПС: АКО БАР 1 ЧИТАЛАЦ СХВАТИ ПОЕНТУ ОВОГ МОГ ПИСКАРАЊА МЕНИ ЋЕ БИТИ ДРАГО....
Sreda 26.11.2014.09:34
Pučna priča, ali greška u koracima tih roditelja u vaspitanju. Ima i ovde primera da deci roditelji, još više dede i babe čine medveđu uslugu neizmernom ljubavlju i snabdevanjem. Napr. obiđu sa unukom od 13 godina sve okolne gradove, uključujći i Beograd, i ona ne nađe sebi odgovarajuće čizme. E, to je oonda problem oko koga se oni jako zabrinu, ali u pogrešnom pravcu. Tako počinje. Ali, htela sam da kažem da da jlubav prema deci upravo specifična po opraštanju, i da teško onome detetu koga se rođena majka odrekne.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)