Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Nedelja 23.11.2014.
17:08
Srna A
Hrvatski predsednik Ivo Josipović najavio je u nedelju da će Hrvatska na sednici Saveta bezbednosti UN sredinom decembra predstaviti svoje stavove o javnim istupima Vojislava Šešelja i zatražiti preduzimanje mera.
Nedelja 23.11.2014.17:43
Kako ovi DEBILI ne svataju da u SRBIJI zivi mnogo Seselj-a,znaci li to da mi svi Seseljevi moramo zavrsiti u kazamatu,ili??? Zaboravljaju ovi DEBILI da Seselj ima sinove,koji ce samo nastaviti putem na kojem je njihov otac vec temelje ucvrstio. Zar ovim DEBILIMA nije jasno da Seseljev dolazak nama izgleda kao ponovni dolazak HRISTA na zemlju(neka mi Bog oprosti na poredjenju!!!Bog je jedan i najveci),ali ono sto nam je Hristos obecao(cvrsto verujemo)obecao nam je i Seselj,da ce sotonu pobediti i da ce se vratiti ,pa pritom sada i u ovom momentu velika vecina iscekuje cudnovato spasenje. Sta ovi DEBILI misle,ne interesuje ni Dr.Seselja,ni njegove sledbenike. DEBILI mogu samo da crknu od muke
Nedelja 23.11.2014.19:00
Ma ko se to nama uzbudio? Kalimero .... to je ne pravda, to je ne pravda , to je ne pravda .... A sta cde mo sa velikim ustim U na stadionu u Milanu, da li podrzavate takve ispade gosn. Josipkovicu? Ili vam je tak samo u dioptriji "problem"? A kak su ono skandirali decki u Milanu? Mi smo Usrase i jos ne kaj, kaj niste to culi gosn. Poglavnik? Kaj vam je baterija na slusnom oslabila? ujujujujuuuu U, smrdo.
Nedelja 23.11.2014.19:10
A kaj vam radi Ruza Bosanska, odavno se nije okitila nekom doskocicom na racun "poganih" Srba, jeli tako gosn.Poglavnice? A bogami imate vi ubojita pera poput dragog vam tiskovnog djalatnika Tomislava Dujmovica a i onaj mali BUljanac kaj se voli udarit po nosu sa bijelim i on je bas ponekad vickast da ne pominjemo nekakve Jovice po "Slobodnoj" i drugome domoljubome tisku, kaj ne Poglavnice. Mislis da ce se uvuci u bulju ujkicama pred izbore ali tamo ima mjesta samo za Kolindu i pomalo za onoga drugoga Imocanca.
Nedelja 23.11.2014.20:11
--a da cujes samo rodjeni kako hrvati kukaju i psuju zbog " srpske " vlasti , ubi ich Milanovic a bandic im porucio da je rodjendan proslavio zu crnogorsku rakiju i prsutu hahahaha koji su to bolesnici u pm...
Nedelja 23.11.2014.17:45
Kad su Njihovi Generali ,pod jos uvek necistim okolnostima pusteni ,SRBIJA nije imala nikakvih mogucnosti da se zali po bilo kom pitanju.Neznam sta ih smeta Seselj koji ne zivi u Hrvatskoj,a sta prica u Srbiji, ikakve su njegove Ideologije nista drugacije od Njihovih,jos uvek Za dom spremni, Ajmo ustase..... Bolestan Narod koji uvek zeli Drugom Zlo, i samo da sa sebe skinu sopstveneu Ljagu.
Ponedeljak 24.11.2014.10:03
Ovo je vise smesno!!! Ovi Hrckovi ozbiljno shvatili svoju "drzavnost' pa se tripuju da oni mogu nekoga uslovljavati ili blokirati. Voleo bih Hrckovi da je tako.Pa da nas spasite od gubavca zvanog EU. No, vi ste samo, kao i tijekom povijesti, podrepasi i svetske ulizice i na kraju cete uraditi kako vam Berlin tj. Vasington kaze i Amin! Ako vam kazu "poljubite Srbe sada lepo u dupe" vi cete to uraditi. Do tada igrajte se "drzave" lozite se na Seselja (iako ga niko kod nas a ni u svetu ne shvata vise ozbilljno) i to je deo vaseg folklora.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)