Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
30
Nedelja 23.11.2014.
11:30
Beta, telegraf rs A
Policija se polako povlači u popodnevnim časovima sa ulica Beograda, pošto nije bilo najavljenog protesta navijača zbog ubistva navijača "Crvene zvezde" Marka Ivkovića u Istanbulu.
Nedelja 23.11.2014.11:49
Ne interesuju policiju ni navijači ni bilo šta drugo . NJIMA JE VAŽNO DA SE VUČIĆEVO DUPE SAČUVA . POLICIJA JE UVEK BILA BRUKA SRBIJE .
Nedelja 23.11.2014.13:43
Pa niste baš u pravu.Meni je danas žao te naše policije.Teraju ih sa nedeljnog ručka da se vitlaju s kojekakvom bagažerijom.Ne kažem da su i oni svi sveci,ali stavite se samo jedan dan u njihov položaj.Pa čak i da čuvaju Vučića i ostale iz vlasti oni to jadnici moraju-to im je deo posla.Neka nji bog čuva zbog čestitih gradjana jer danas su čestiti ljudi na meti huligana pa i njima treba ta naša policija.
Nedelja 23.11.2014.13:13
A šta ste vi mislili, gospodine Aždaja? Da ću Ja da dozvolim da se čak i ogrebe ambasada republike Turske? Pa to uopšte nije u skladu sa evropskim vrednostima, gospodine Aždaja. A Evropa nema alternativu! Ja sam veći Turčin i od Kemala Ataturka! A sad me izvinite, idem da lupam glavom o zid zato što sam sve ovo izgovorio!
Nedelja 23.11.2014.13:20
Tvoja debilska politika je dovela do toga da smo najsiromašnina zemlja u evropi.niko nas ne shvata za ozbiljnu državu, ni zapad ni Rusija. jedini dobitnik si ti, jer si dobro plaćen da slušaš i izvršavaš.
Nedelja 23.11.2014.13:40
Ja sam izdajnik sa pedigreom, gospodine Aždaja, Ja imam stila. Kad Ja izdam, to više ni Sveti Bog ne može da popravi! Da se uvede Nobelova nagrada za veleizdaju, Ja bih bio apsolutni favorit, bez konkurencije, mogu to slobodno da kažem.
Nedelja 23.11.2014.13:50
Pa prešo si Zlobu Šiljoševića po izdaji, čak i njega si uspeo.slobodanada pređeš, za neverovati je, kakav talenat imaš u brzom satiranju Srba i Srbije.gde će ti duša nesrećniče?
Nedelja 23.11.2014.14:01
Ja dušu nemam, gospodine Aždaja, prodao sam je Briselu i Vašingtonu za parče vlasti i nešto novca (da imam kad pobegnem iz zemlje). Oni su Moji Gospodari, i Ja činim kako Oni zapovedaju! Tek ćete vi da vidite ko sam Ja, još ništa vi videli niste!
Nedelja 23.11.2014.14:27
Ukucaj dr.Osman Karatay Harvardski profesor koji je o poreklu "Hrvata"=Kurbata napisao dve knjige. Kurbati=Hurvati=Hrvati su Tursko pleme nizega ranga koje su osmanlije kao turska visa rasa proterali zog kradja i zuluma iz male Azije (Sarmantije), te su odatle preko Karpata dosli na Balkan. Evropska i svetska falsifikovana istorija, koju od Berlinskog kongresa pisu Nemci uz asistenciju jezuita je dugo prikrivala njihovo pravo poreklo. Ali prst sudbine je hteo da ih bas Turcin osvesti i da se ne zamajavaju vise sa nedoumicama od persijskog, preko Keltskog do Germanskog porekla. Hrvati su mesavina Kurbata i Avara plus ostali hehe...
Nedelja 23.11.2014.11:50
Mi vise sami neznamo sta ce mo sa sobom. Neke stvari svesno i savesno odobravamo, a kad se sve izvrne naopako i kad dodje ko katastrofalnih posledica, onda je kriva vlast sto to nije sprecila. Sinoc sam bio ponosan na sve one koji su palili svece u Crkvi Setog Marka i na dostojan nacin odali postu mladom Marku, cijoj porodici upucujem sazaljenje zbod nenaknadivog gubitka. Svako okupljanje koje bi eskaliralo nevodi nicemu, vec se samo izjednacujemo sa onima koji su izvrsili ovako gnusno ubistvo.
Nedelja 23.11.2014.12:00
Četri ugašena mlada života u dva dana.Srbija gubi svoju mladež, a sve nas je manje i nestajemo.ovo je nanadoknativ gubitak.poručunem svima,ne idite nikada u tursku, ne vozite brzo, čuvajte svoje živote.
Nedelja 23.11.2014.12:09
Pre deset dana je Srbin iz RS zaklan u garaz u Becu , momak od 25 godina, zalost i tuga , naravno , zapad i mediji to ne dozvoljavaju da se pise --SRBN JE ??! Eto vidis kako to funkcionise pa sad razmsli da li si po svaku cijenu za ulazak u Eu !?
Nedelja 23.11.2014.12:49
pa ti si već u eu, bježi dok te nisu zaklali...i kakve to maliciozne gluposti pišeš? ko to na zapadu zabranjuje nekom da piše o "ubistvu srbina"? inače, da te obavjestim, i po srbiji se često dešava da bude zaklan ili ubijen srbin.
Nedelja 23.11.2014.14:46
nisam samo u Eu , ja sam u cijelom svijetu , necu da bjezim --ne plasim se i cuvam se , nisam dobrica i nisam naivan ??! Ne pisem gluposti vec istinu , ako lazem ti mi dokazi gdje si procitao o smrti momka iz Prnjavora koji je nadjen u garazi zaklan ??? sto se tice u Srbij ubistvima , znam , al o tome se pise i prica ---ne razumijes ili ne zelis da razumijes moj post !!!
Nedelja 23.11.2014.15:09
šta misliš koliko se po evropi i šire svakodnevno desi ubistava? o bar 99% nisam ništa pročitao. stvarno je zlonamerno ili naivnost kad pišeš da neko zabranjuje pisanje o nekom ubistvu samo zato što je žrtva srbin.
Nedelja 23.11.2014.20:32
E ti mu dodjes ko onaj sto je bio u zavadi sa Nikolom nije zbog toga hteo da Slavi Svetog Nikolu. Vi bolujete od istine, da je neophodno da se Srbija napravi normalnom drzavom, gde ce svako moci da radi i da zaradi. Da se jednom zna ko je za privredu ko za poljuprivredu. Mi smo nakaradnom politikom ostavili pusta sela, a naselili gradove i sad kukamo nemamo posla. U Srbiji imate vise pravnika nego pola Evrope. Ako si iz Kraljeva poso preko Kragujevca za Beograd, dok se vratis svrsen si pravnik. Znate onaj vic kad je cigo prodavao diplome. Stvar je u tome da se ovakve stvari ne desavaju kod nas. Da budemo civilizovano drustvo, pa ce najmanji problem da bude da li smo u EU ili nismo.
Nedelja 23.11.2014.12:37
Sta se to s tobom desava? Nekako, nisi dosljedan sebi. Poceo si postavljati pozitivne komentare! Ili mi, svi ostali, tek sada to razumijemo!? +++
Nedelja 23.11.2014.12:06
Велики број полицајаца, припадника Жандармерије и Противтерористичке јединице налази се у центру Београда због, најављеног протеста навијача.Разлог за протест је убиство навијача Црвене звезде у Истанбулу, а припадници снага МУП-а налазе се на платоу испред зграде Скупштине Београда и Дома Народне Скупштине.На том простору налази се десетак аутобуса и џипова МУП-а, а неки припадници полиције носе опрему за разбијање демонстрација.У МУП-у је речено да се ради о редовним активностима полиције.
Nedelja 23.11.2014.12:06
У петак увече у Истанбулу је убијен навијач Звезде Марко Ивковић (25) уочи кошаркашке утакмице Галатасарај – Црвена звезда.Неколико стотина грађана окупило се у суботу увече испед турске амбасаде у Београду како би протествовали због убиства навијача.Они су, након што су одали почаст Ивковићу и запалили свеће у цркви Светог Марка, испред амбасаде палили бакље и певали Звездине песме.Како су медији јавили, полиција није дозволила навијачима да се приближе згради дипломатског представништва.
Nedelja 23.11.2014.12:06
У петак увече у Истанбулу је убијен навијач Звезде Марко Ивковић (25) уочи кошаркашке утакмице Галатасарај – Црвена звезда.Неколико стотина грађана окупило се у суботу увече испед турске амбасаде у Београду како би протествовали због убиства навијача.Они су, након што су одали почаст Ивковићу и запалили свеће у цркви Светог Марка, испред амбасаде палили бакље и певали Звездине песме.Како су медији јавили, полиција није дозволила навијачима да се приближе згради дипломатског представништва.
Nedelja 23.11.2014.13:53
ako hoće nešto dokazati, onda neka se okupe u n.pazaru ili na jugu srbije i usput uklone one spomenike poturicama i šiptarskim teroristima koji su ubijali srbe po srbiji.
Nedelja 23.11.2014.16:43
nasa policija cuva mir koliko moze,a turska ladno dozvoli da ubiju decka,gde su turski policajci bili da sprece ovakav incident koji je doveo do ubistva na kraju?strasno!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)