Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 22.11.2014.
19:51
J. Arsenović - Vesti A
Kordon policije zaustavio je večeras navijače Crvene zvezde na oko 30 metara od Ambasade Turske u Beogradu, gde su se uputili kako bi protestovali zbog ubistva Marka Ivkovića u Istanbulu. Prema proceni policajaca koji su bili na licu mesta, ka turskoj ambasadi krenulo je između 800 i 1.000 navijača. Skup je prošao bez incidenata.
Subota 22.11.2014.19:50
Убиство навијача Црвене звезде у Истанбулу ставиће државу Србију можда на највећи испит у последњих неколико бурних година. Јер, уколико овај трагичан догађај не освести како српску власт, тако и српски народ, чека нас сценарио у којем ћемо сами себе да укинемо као нацију и државу.Многима ће прва асоцијација на овај догађај бити погибија француског навијача Бриса Татона у Београду. Да ли би сада требало да очекујемо од Александра Вучића и Ивице Дачића да покрену општу дипломатску офанзиву како би починиоци злочина у Истанбулу добили 200 година затвора, извињење од званичне Турске и хиљаде становника Истанбула како пале свеће на месту несреће?
Subota 22.11.2014.19:50
Не, ништа се од овога нажалост неће догодити. Вучић је још у Београду дозволио турским навијачима да демолирају аутобусе по Београду, шиптарским терористима да дивљају и понижавају. Неће ваљда због младог српског живота да угрожава “братске и никада боље односе са Анкаром”. Нарочито сада, “када су обе земље на прагу ЕУ”.Наравно, да ни једна свећа неће бити упаљена за младог М.И. (25), већ ће, будите сигурни, већина у Истанбулу славити што су заклакли “српског терористу”, како је навијаче Црвене звезде описао човек у покушају, тренер Галатасараја.
Subota 22.11.2014.19:51
И зато би српска јавност морала да схвати да јој из Истанбула не стиже ништа добро. На страну што је Турска један од највећих протагониста Велике Албаније, неосманизма, што урушава Републику Српску и потпаљује такозвани Санџак. Можда је и највећи проблем што Срби, испраног мозга, гутају турске серије попут геноцидног “Сулејмана”, које перфидно поручују како су Турци део балканске историје и да им је ту и место.Све док не дигнемо глас и решимо да, ма како цена била висока, узвратимо на непрекидне покушаје еутаназије српске нације, овакви трагични догађаји ће нам се и даље дешавати.
Subota 22.11.2014.22:54
100000+++++++++++++ Da sada svi peru ruke cak i trener Ataman se izvinjava kao on to nije izjavio. Šokiran sam time. Ponavljam, nisam političar, niti sam srpski narod okarakterisao kao teroriste, niti bilo šta loše rekao za njih. Kroz celu trenersku karijeru sam sarađivao sa velikim brojem srpskih igrača, i sada ih imam dvojicu u timu...
Subota 22.11.2014.22:56
Otišao sa šalom oko vrata da navija, a vraća se u kovčegu. Kako da posle ovakvih događaja povedete dete na utakmicu. Ubistvo navijača Zvezde u Istanbulu jednako je tragediji stradalog Francuza u Beogradu (Brisa Tatona). Nažalost, bojim se da će naš momak biti brzo zaboravljen.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)