Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 22.11.2014.
18:08
mondo.rs, vice.com A
Dok su se ispred hale "Abdi Ipekči" u petak uveče sukobljavali navijači i policija, dok se u bolnici neuspešno vodila borba za život preminulog Marka Ivkovića, grupa pristalica Zvezde ipak je ušla u dvoranu i gledala utakmicu. U razgovoru za portal vice.com navijač crveno-belih Dušan Jovanović objasnio je šta se u petak događalo u istanbulskoj dvorani
Subota 22.11.2014.19:01
da još jadnom ponovim i ponoviću još dosta puta, sramota je da ste sami sebi dali tursko ime "delije" i još se sa tim ponosite, a smatrate sebe velikim srbima i patriotama.
Subota 22.11.2014.19:12
Sramota je da ti ne znas svoj jezik, delija na srpskom jeziku ne znaci ono sto znaci na turskom, ti ako bi da pricas turski slobodno idi u Tursku, ovde se prica srpski i rec delija na srpskom ne predstavlja nista lose, a ako mi ne verujes poslusaj srpsku pesmu "Oj Kosovo, Kosovo" pa mi objasni onaj stih "Sve delije od Srbije..", ili ces mi mozda objasniti da je to turska pesma? Zasto u ovakvoj tragediji gledas samo da provociras i siris svoju patolosku mrznju i komplekse? Ponovi ovakvu glupost koju si sad izrekao koliko hoces puta, ljudi ce ti opet se smejati, jer ne znas o cemu govoris..
Subota 22.11.2014.19:26
hoćeš stvarno da tvrdiš da je reč "delija" srpska? i onda meni kažeš da "ne znam svoj jezik"? to ako su je srbi preuzeli od turaka, kao i dosta drugih reči, i koristili je i u pesmama je ne čini srpskom. nema tu nikakve provokacije nego jednostavno ne mogu da shvatim da neko sam sebe ponižava nazivajući se ciganom ili delijom?
Subota 22.11.2014.19:35
da još dodam da su "delije" bili turski (sultanovi) konjanici, a ti se sada i dalje smej jer "ja ne znam o čemu govorim".
Subota 22.11.2014.19:56
Ne, ne znas o cemu govoris, delija na srpskom jeziku znaci hrabar, lep, posten, pametan, mlad momak, a to sto na tvom jeziku to oznacave neke konjanike tvoj je problem, uzmi kartu u jednom pravcu za Tursku i ne vracaj se.. Sto se tice naziva Cigani, tako ste vi Grobari nazvali Delije.. Srecan ti put, nemam vise sta da ti kazem..
Subota 22.11.2014.20:57
nebitno je šta znači ili kako je ti prevodis na srpski nego da je to turska reč...i koliko mi je poznato zvezdaši su sami sebe nazivali cigani pa je arkan promenio ime u delije, od cigana napravio turke...inače nisam navijač, ali da jesam nikad nebi bio "delija" pa čak i da se radi o najboljem klubu na svetu.
Subota 22.11.2014.22:07
to nije ni vazno kako se zovu, mi Srbi imamo vecih problema od toga kako se zovemo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nedelja 23.11.2014.20:32
".... Nebojša Čović otkrio je u subotu da su domaći navijači tokom cele utakmice pevali "Srbe u bunar", da su se zatrčavali ka grupi gostiju,..." "....Čim smo ušli, krenule su pretnje i napadi na nas. Turski navijači su nas sabili u jedan ćošak i konstantno se zaletali, gađali nas bakljama, stolicama, topovskim udarima... Bilo je jako neprijatno...." "...."Prećeno nam je na srpskim jeziku, pevale su se uvredljive pesme, mahalo se albanskim i bosanskim zastavama. Jako neprijatno. Sramota", rekao je Jovanović...." ЗАШТО ЈЕ ПОРЕД ОНАКВОГ ДИВЉАЊА ИСПРЕД ХАЛЕ И У ЊОЈ И ПОРЕД ОТВОРЕНИХ ПРЕТЊИ НАШИМ НАВИЈАЧИМА И ТО НА СРПСКОМ КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ИГРАЛА МЕЧ? ЗАШТО НИСУ ОДУСТАЛИ ОД ТАКВЕ УТАКМИЦЕ ???

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)