Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 20.11.2014.
15:40
Beta A
Poslanici Srpske napredne stranke (SNS) optužili su danas predsednika Demokratske stranke (DS) i Vlade Vojvodine Bojana Pajtića da vrši mobing i naveli primere osoba koje, kako su naveli, nisu dobile posao ili su bile otpuštene zato što se nisu "rukovale sa njim".
Četvrtak 20.11.2014.16:08
У јулу 1999. године у Сарајеву председник САД Бил Клинтон је изјавио да је његова администрација издвојила 10 милиона долара за увођење демократије у Србији. Тако је започела припрема за свргавање Милошевића уз помоћ српске опозиције. Овај план је био поткрепљен додатним сканцијама: блокирана је имовина Југославије и САД, забрањене су инвестиције у Југославију, као и продаја нових технологија, уведена је забрана за издавање виза за низ лица из руководства земље.Бил Клинтон је позвао друге земље да прате пример Вашингтона и уведу санкције против Југославије.
Četvrtak 20.11.2014.16:09
Он се обратио народу Србије: Са нестрпљењем очекујемо када ће СРЈ имати владу која ће одбацити политику прошлих деценија и признати демократију, људска права, правну државу…ЕУ се одазвала на позив САД и увела санкције одграничавајућег карактера у децембру 1999. године. На списку непожељних Срба било је 6 људи из породице Милошевић, као и 74 чиновника из владиних структура СРЈ, 64 човека из владе Србије, 65 официра и генерала Армије СРЈ, као и преко сто људи који су означени као „блиски режиму“ председника Милошевића. Списак је приширен у фебруару и мају 2000. године.
Četvrtak 20.11.2014.16:09
У октобру 2000. Године успешно је завршена операција специјалних служби САД на смени власти у Србији. Тако је означен почетак обојених револуција.Већ одавно нема Слободана Милошевића, сви су заборавили на ове санкције. Тако зашто смо се ми њих сетили управо сада? Демонстрација љубави према руском народу, ингорисање санкција против Русије, одржавање војне параде у време Путинове посете Београду, заједнички спрско-руски војни маневри нису могли да не забрину Америку и Европу која јој је послушна.
Četvrtak 20.11.2014.16:10
Требало је подсетити актуално руководство шта се дешава непослушнима. А још нису сви захтеви ЕУ испуњени. Међу планираним уступцима је потпуно признање независности Косова, затварање руске базе Министарства за ванредне ситуације у Нишу, замрзавање Јужног тока, добровољно одустајање од јужних територија Србије. Европске интриге на Балкану се настављају.
Četvrtak 20.11.2014.19:39
Ja sam se x puta rukovao sa Pajtićem jer smo se družili dok nije postao važna politička ličnost. I nikad nisam dobio posao od njega, a nije da nisam hteo, al nisam bio dovoljno uporan. Sticajem okolnisti, poznajem i Bojanu Bokorov, koja godinama unazad ukazuje na razne malverzacije u Instirutu Sr Kamenica. Cela ova priča je jedna velika laž od strane SNS. Hoće vlast i u APV, al su se zajebali. Nikada građani APV nisu podržali takvu opciju. Da je DS dobar nije, ali SNS je mnogo gori. Na žalost, u zadnjih 20 godina uvek sam birao (glaso) manje zlo a ne ono što stvarno podržavam. Sve naše stranke žele samo apsulutnu vlast i naravno pare. Al ovaj naš picousti ga baš pretera.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)