Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 17.11.2014.
12:59
Beta A
Ledeni doček koji su zapadni lideri priredili ruskom predsedniku Vladimiru Putinu na samitu G20 u Brizbejnu produbio je jaz između Rusije i Zapada po pitnju ukrajinske krize, ocenili su ruski mediji.
Ponedeljak 17.11.2014.13:06
Сада у инат узми читаву Украјину.Склони фашистичку власт и спаси народ Украјине од даљих губитака у бесмисленом рату.
Ponedeljak 17.11.2014.14:03
........predstavnici SAD, Australije i Velike Britanije nisu birali reči govoreći o Rusiji, koju su nazvali "pretnjom za ceo svet"....... Tko u ovo jos veruje, osim Goja zapadnih, koji niti sami u ovo ne veruju, ali veruju da ce time da zadrze svoj bolesni nacin zivota, pruzanjem lazne podrske istima.
Ponedeljak 17.11.2014.13:09
Rusiju samo još mogu da mrze kako Rusiji bude odgovaralo tako će rešiti Ukrajinu i sve drugo u buduće moraju pitati gazdu dosta je Amerika nanela zla u Svetu.
Ponedeljak 17.11.2014.13:25
predstavnici SAD, Australije i Velike Britanije nisu birali reči govoreći o Rusiji, koju su nazvali "pretnjom za ceo svet". ...Ovo prevazilazi svaku logiku ! Naseljenici u SAD su uništili čitav jedan narod na toj teritoriji, u Australiji slično i još perverznije, GB je imala pola svijeta pod kontrolom i svojom politikom je izazvala čak i drugi svjetski rat ! O novijim ratovima da i ne govorimo, Irak preoran, Afganistan, Libija, RSK, RS i Srbija ! Oduzimanje tuđih teritorija, prekrajanje granica, pravljenje novih nacija i jezika im ide od ruke i kako shvaćam to pravo dozvoljavaju samo sebi ! Srbi, Kurdi, Rusi, Baskovci, Korzikanci, Katalonci, Palestinci nemaju pravo na samoopredjeljenje,
Ponedeljak 17.11.2014.13:34
to je njima striktno zabranjeno ! NATO je pod svaku cijenu htio zauzeti Krim, ali se desilo, ono što oni nisu mogli očekivati ! Iz bijesa i nemoći su napali rusko stanovništvo na jugoistoku zemlje i nikoga nije briga da tamo bezobzirno ubijaju civile, da im vade organe kao i Srbima na KiM. Kada se desilo da su počeli vojno da gube na terenu, Rusija postaje prijetnja za " čitav svijet " ! Tih par kurton država ne predstavlja čitav svijet, nisam čuo najbrojniju naciju Kineze, Indiju, Iran, Pakistan, čitavu južnu Ameriku da smatraju Rusiju prijetnjom za čitav svijet ! Zato bi bilo poželjno da pričaju u svoje ime zarad svojih vječitih interesa !
Ponedeljak 17.11.2014.14:00
Zasto se ne govori ili pise o njihovim zlocinima prema covecanstvu i Bogu? Skrivaju slicno. Preslabi su da se suoce sa stvarnoscu. Svet ne. Najbitnije je da Rusi shvate pisanjem ovakvih tekstova ono sta im je Dostojevski rekao jos u 19 veku. Stvari se menjaju u svetu, a prebacivanjem lopte zapada iz G7 u G20 gde se oni IAKO U RASPADU I AGONIJI, opet bez srama slikaju usred istog sastanka, kamere zaobilaze ostale, govori samo o njihovoj slabosti i bedi, iskompleksiranosti samima sobom. Badava samo, Rusija ne odstupa, a oni padaju. Te slike i govori pred kamerama su stvorene za pranje mozga Gojama u zapadnim zemljama kako bi lazno prikazale sliku da je ceo svet sa zapadom protiv Rusije. LAZ.
Ponedeljak 17.11.2014.14:13
. . . Rusi sigurno nisu sasvim nevini u ukrajinskom konfliktu, ali je rasisticko drzanje odnosno strategija vecitih zapadnih imperijalista vredno prezira i jasno upozorenje - ne samo za Rusiju - na opasnost koja dolaziu sa njihove strane. Valjda ce Rusi uspeti da prebrode aktuelne konflikte bez vecih negativnih posledica.
Ponedeljak 17.11.2014.17:00
Sluge zla su izgubile strpljenje. Sada otvoreno napadaju. Slava Gospodu i Pravoslavnoj Rusiji jer ima ko .da se suprostavi zlocincima

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)