Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Ponedeljak 17.11.2014.
12:12
b92.net A
Rodžer Federer je izneverio svoje navijače ali i tenis kao sport odbijajući da igra finalni duel na završnom Mastersu u Londonu, piše ’Eurosport’.
Ponedeljak 17.11.2014.12:35
Nemam ništa lično protiv Federera bilo bi glupo nepriznati njegov kvalitet i doprinos ovom sportu ali on treba da se drži starog pravila važno je učestvovati.Što nije pustio zemljaku stanislav bi sigurno igrao.Toliko o junaštvu zapadnjaka.Njemu je ispod časti da igra sa Srbinom i još da ga ovaj podere ko sansku kozu.
Ponedeljak 17.11.2014.12:36
Gde je sad onaj miš mats vilander, on ima uvek nešto da doda protiv Noleta?
Ponedeljak 17.11.2014.12:45
Pomišljam, da ipak samo On - Federer jedini zna tačno kako se osjećao u onom trenutku. Iz nekih svojih razloga je predao meč, što mu sigurno nije bilo lako... Mislim da je nepošteno od novinara da ga ovako grubo vrijeđa i optužuje. Novak sada briljira i sigurno bi ga rasšrafio, te ne sumnjam da je momak donio dobru odluku!!!
Ponedeljak 17.11.2014.13:07
Nije lepo, ali ništa ni čudno ni novo od sportista. Pa zar i Djoković nije u'vatio maglu iz N. Sada kad je ugledao baš Federera u Davis Cup reprezentaciji Švice? Lako ću ja za njih, zanima me više kako deca mogu da u deset minuta velikog odmora promene kabinet, užinaju i pripreme se za čas i šta mogu da nauče za 30 min. koliko traje jedan školski čas ... Na kraju će im kao policijskim službenicima umanjiti osnovicu, a uvećati bod, tako da budu na istom. Zar to ne može odmah da se uradi umesto što se ponovo svi istresaju na deci?
Ponedeljak 17.11.2014.13:17
Eto, :) pa to isto sam juce napisao u svom komentaru, da ga ne bole ledja, nego da mu je prpa sto ce izgubiti. Uplasio se! Nikada mi nije bio simpatican, prije je plakao kad izgubi k*o pi*kica, a i plakao kad dobije..pa sta je to, kakav je to muskarac?
Ponedeljak 17.11.2014.14:36
Kao Noletov navijač ( i Anin, Jankov, Viktorov, Dušanov, Filipov), mislim da moramo biti oprezniji u davanju zaključaka, a pogotovo izjava. Na sajtu Rodžera Federera piše (moj prevod) : '' Sa žaljenjem vas obaveštavam da ne mogu večeras da igram finale protiv Novaka. Povredio sam ledja u jučerašnjem meču protiv Stana. Veoma sam razočaran i nadam se da ću se uskoro osećati bolje. Ovo je bila izuzetno teška odluka za mene, s obzirom da volim da igram u Londonu i da su završni ATP turniri bili apsolutno svetla tačka moje karijere. Nažalost, moji problemi sa leđima mi ne dozvoljavaju da igram u ovom trenutku. Nadam se da će svi ljubitelji tenisa, kao i oni koji su deo samog događaja, razumeti.''
Ponedeljak 17.11.2014.17:24
Јeдном давно је написао велики ЊЕГОШ.... "СВИ ЈУНАЦИ НИКОМ ПОНИКОШЕ И У ЦРНУ ЗЕМЉУ ПОГЛЕДАШЕ" Тако и ова "јуначина" и "величина" од Федерера, ни он ни Надал ми никада нису били ни мрву симпатични, нарочито када губе а поготово од НОЛЕТА знају и те како да буду заједљиви и саркастични! Све то само доказује ко су и какви су и као спортисти а и као људи! ПС: У ДОБРУ СЕ НЕ ПОНЕСИ А У ЗЛУ СЕ НЕ ПОНИЗИ....
Ponedeljak 17.11.2014.18:38
federer je igrao sa Vavrinkom zbog love,a gest koji je uradio u finalu je sraman.nepostovanje publike i protivnika.covek koji nezna da podnese poraz,sve sto je postigo jednog dana ce prestici Novak i bice bolji od njega sigurno,jer ima ispred sebe dosta vremena.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)