Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
32
Petak 14.11.2014.
18:14
blic.rs, b92.net, rs.n1info.com A
Biznismen Milan Beko ranjen je u pucnjavi na Senjaku. Kako "Blic" nezvanično saznaje, on je ranjen sa dva metka u stomak i grudi. Kako je navedeno u Urgentnom centru, Beko je operisan, njegovo stanje je trenutno stabilno ali se lekari uzdržavaju od davanja prognoza. On je nakon operacije prebačen u šok sobu.
Petak 14.11.2014.18:37
Propade nam sad i metro, brze pruge i da ne spominjem, kao ni kancelarije za brze odgovore, sve je otislo u tri lepa Vuciceva usta. Ostaje da se jos uhvatamo za slamku u Beogradu na vodi.
Petak 14.11.2014.19:56
Ma đe nađoše da se "obračunaju" baš sa ovim "finim gospodinom"? Ko bi rekao da se demokrate ovako obračunavaju sa svojim finansijerima. Očigledno je počeo da govori a mnogo zna i ima dokaze. Moraju ga na vrijeme ućutkati. Ali čini mi se da nijesu uspjeli. Posle ovoga, Beko će biti dobro zaštićen svjedok a ostali ...... zna se. Rekli bi Crnogorci: "Vrći koko što si pozobala". To se osim vraćanjem otetog i glavom plaća. A kad vidim kome je otišla naša imovina, nebih se čudio da je neki novi "snajperista" izvršio zadatak i malo se sklonio u London ili Njujork.
Petak 14.11.2014.20:01
Jeste ministar zdravlja je u operacijon sali zbog velike ljubavi prema demokratama i beku ovaj je finasirao SNS,SPS jeste i demokrate ali ne u tako velikom stepenu kao ove dve stranke OVAJ JE TREBA DA VODI VUCICEVE NERALNE BAJKOVITE MAGALOMANSKE PLANOVE i onda ga upucale demokrate.. Nemam pojma ko ga upucao...ali mozda je neki mafijaski obracun unutar sluzbe koja vlada ovom zemljom od 45 god...
Petak 14.11.2014.21:13
Ti iz Dalmacije ka' da si bio pored i gleda??? Pojma ti nemaš ko je Beko, za koga je raio (a i danas radi) i kako je prokockao povjerenje. Ima veze sa plitikom ali inostranom, odnosno sa finansijerima strancima čiji je kapital doveo u opanost pričajući ko sve i za koga radi. Od Miškovića, Hamovića, lazarevića a on je za Crnogorce radio. Nebi oni sami to mogli kao ni vaši u Hrvatskoj. Ista je to bagra.
Petak 14.11.2014.20:24
CIA ili mafija, oni jedino ubijaju po Srbiji potrošene il konkurentne a nekada bliske saradnike...
Petak 14.11.2014.20:45
Zelim mu brz oporavak ljudski je,ali neznam da li doticni je uopste i bio covek i njemu slicni koju su doveli narod na prosjacki stap u prezi sa politicarima stotine miliona evra su pokrali radnickih para a deca radnika gladuju.Evo i Sulejman Vucic kada je dosao na vlast odmah je omeksao na prljavi novac tajkuna kakav je Beko i niko od politicara i biznismena lopova nije na robiji niti ce biti,Vucic se samo uklopio u lopovsku semu staru visedecenija.Robija je za sirotinju.
Petak 14.11.2014.20:48
Ministar zdravlja odmah dotrcao kod tajkuna i finansijera,eee Srbijo ko te vodi u propast.Loncar je lopurda kriminalna nula od strucnjaka,kriminalac.Vucic je okupio sve krimosa do krimosa oko sebe,verovatno suze lije za Beka koji ga finansira.
Petak 14.11.2014.22:32
Милан Беко није рођен у Херцег Новом него у селу Суторини, засеоку Малта. Омањег је раста и лукав као лисица. С њим сам сједао у клупи. Једном ми је био украо латинску читанку, али сам га натјерао да ми је врати. Јадам је он Србин кад му је пријатељ циганин Чеда наркоман.
Subota 15.11.2014.00:05
On klasicna... Medjutim, znam neke pripadnike porodice Beko... Njegovi dalji rodjaci... Mogu ti reci da su dobri i cestiti ljudi... Njega u zivotu nisu videli, niti ih zanima...
Subota 15.11.2014.14:45
Moj отац познаје родитеље Милана Бека и за њих има само ријечи хвале и да су изнад свега добри и поштени људи. Отац Милана Бека је својевремено био директор у фирми гдје је радила очева рођака, и кад је тешко обољела лично се Владо Беко заузео да се њена операција обави било гдје у иностранству....Имам и тетку удату у Суторину тако да и са те стране познајемо породицу М. Бека. Јако ми је жао родитеља што су ово доживјели а старост и године их притисли....туга! Они својим живљењем овако нешто нису заслужили....
Subota 15.11.2014.00:04
"...Дебели бријег је главни црногорски гранични прелаз са Хрватском ..." izvor wikipedia ЗНАЧИ, ДЕБЕЛИ БРИЈЕГ ЈЕ ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ, ОКО 6 км ОД ИГАЛА, НИКАКВО СЕЛО СА ТИМ ИМЕНОМ НЕ ПОСТОЈИ У НОВСКОЈ ОПШТИНИ....НАЈБЛИЖЕ СЕЛО ХРВАТСКОЈ ГРАНИЦИ ЈЕ МАЛТА, ЗАСЕОК СУТОРИНЕ!
Subota 15.11.2014.00:08
Granicni prelazi se inace nazivaju po mestu gde su postavljeni... Ako vas bas interesuje, otidjite na google map, na granicni prelaz, videcete kuce severno od prelaza, na brdu...
Petak 14.11.2014.22:36
Милан Беко није рођен у Херцег Новом него у селу Суторини, засеоку Малта општина Херцег. Нови Омањег је раста и лукав као лисица. С њим сам сједао у клупи. Једном ми је био украо латинску читанку, али сам га натјерао да ми је врати. Јадан је он Србин кад му је пријатељ циганин Чеда наркоман.
Petak 14.11.2014.23:12
OVOM CE TREBATI POP A NE ONI MINISTRI, LOPUZE I RAZNORAZNI BJELOGRLICI , JOVANOVICI KOSTICI I OSTALA LOPOVSKA BAGRA, KOJA SE DOVUKLA U URGENTNI,
Petak 14.11.2014.23:45
UPRPALI SE, STICI CE I ONOG CIGANINA, NARKOMANA I PSIHOPATU CEDU RUKA NEKIH KOJIMA JE DUZAN NESTO, SAMO NEK SE BILDA I NEK SE ALPINISE, CEDO KLOSARU TETOVIRAJ ONE RASPALE FARMERICE I STARKE STO SI ONOMAD NOSIO, MMJB.
Petak 14.11.2014.23:49
Изненађен сам количином интересовања и ангажовања у случају овог покушаја убиства. Медији, полиција и наизглед људи из потпуно различитих прича су показали необично залагање и интересовање. Златибор Лончар \'\'води\'\' операцију\'\', присуствује Бајац, неизбежни и недодирљиви новобогаташ Чеда Јовановић, Бјелогрлић,Вучелић, Топлица Спасојевић...сви повезани пријатељством са нападнутим човеком, а вероватно и пословним интересима. Сума, сумарум, врло слична реакција је виђенаод стране чланова мафијашког клана у филму \'\'Кум\'\' кад је стари Корлеоне упуцан. За разлику од филмске ситуације...
Subota 15.11.2014.00:02
SVI SU POVEZANI U PLJACKANJU, KO PRE KO KASNIJE, A SADA E. U FANATICI I ZALAZU SE ZA PRAVNU DRZAVU, MORE SVI DA TAMO ZAVRSE, KOPILAD POKVARENA
Subota 15.11.2014.00:14
...овај клан је успео да дигне на ноге целу полицију, здравство, медије и велики број богаташа званично различитих занимања, интересовања (да ли?) и политичких орјентација. Сад је много јасније откуд овим људима богатство нејасног порекла у коме несметано уживају, дајући фантастична и махом нехајна објашњења за то, ако се неко дрзне да их пита. Шта човек да закључи по реакцији државе и псеудодржаве, већ да је нападнут члан једног од југословенско - комунистичких кланова који владају (поседују) Србијом. Зашто борба против мафије и корупције никад не успева? Зато шо је нема.Ако би псеудоелита, била власт или сива еминенција, елиминисала корупцију и мафију, извршила би самоубиство.
Subota 15.11.2014.00:32
''Деца комунизма'' - потомци оних који су по налогу Коминтерне физички ликвидрали ''буржоаску'' елиту, уселили се у њихове куће и заузели њихово место у друштву - су успешно прошла транзицију, задржала своје привилегије и место у друштву, искористила га за богаћење и слопила ''дил'' са Новим светским поретком - ми вама Србију, ви нас не дирате. Дил перфектно функционише, а ''партијска'' и ''идеолошка'' неслагања су представа за ''стоку'' из њиховог обора, за шта нас сматрају и према нама се тако понашају. Мени лично је најинтересантније приче ''оца нације'',''дисидента'', ''писца'', ''националисте'', ''академика'', ''председника'', политичког комесара, учитеља,,,
Subota 15.11.2014.00:39
...Добрице Ћосића, на чијем канабету је одгојена васколика српска позиција и опозиција, која се појавила задњих 30 година. Он је парадигма ове игре коју игра југословенско- комунистичка псеудолелита са Србима од ИИ светског рата до данас.
Subota 15.11.2014.00:48
А овај несретни напад је, вероватно, последица само још једне породичне свађице југословенско - комунистичких кланова који владају Србијом, који само помаже обичном свету да види сву беду псеудоелите која влада Србијом и њихов однос према нашој отаџбини. .
Subota 15.11.2014.10:22
Колико је сумњивих ликова који су се нагло обогатили или (и) нанели огромну штету Србији ухапшено од времена ЈУЛ -а, СПС-а и жутог картела осуђено? Симболичан број. На слободи су Динкић, Живковић,Лабус, Ђелић, Хамовић, Лазаревић,Ђилас, Костић, Беба Поповић, покојни Мики Ракић је постао пријатељ Александра Вучића... Одакле новац ''обичним'' људима да поотварају фирме? Или им је неко директно дао или им је одобрио огромне кредите (као Живковићу), што је имало за последицу пропадање банака и рупе у буџету. Једини континуитет у Србији је сарадња југословенско - комунистичких кланова на деоби богатства Србије,рекетирања Срба и ''чувања леђа'' једних од стране других.
Subota 15.11.2014.10:37
Наградно питање : за кога и против кога су Мишковић, Беко, Карић Жељко Митровић...Слобу, Миру, Тадића, Динкића, Вучића...левицу, десницу, центар? Која је њихова идеологија пошто су учествовали у власти и били партијски организовани? Један галиматијас егзотичних ликова чија је једна од ''звезда'' политичар, председник владе, богаташ, винар,ротаријанац, па опет политичар ''политичка позадина'' Живковић. Коштуницин министар Бубало му одобри мамутски кредит... Југословенско - комунистички кланови су пребогати таквом егзотиком.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)