Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Petak 14.11.2014.
18:05
Srna A
Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj zahvalio je Rusiji za moralnu i političku podršku koju mu je pružila tokom gotovo 12 godina boravka u pritvoru Haškog tribunala i naglasio da mu je ruska Vlada spasila život.
Petak 14.11.2014.18:06
Sad ili nikad.narode podrži Šešelja jer to nam je poslednja nada.u suprotnom gotova je Srbija. živeo ŠEŠELJ
Petak 14.11.2014.18:32
Vidi čuda , vidi crnog vraga, Šešelja su pustili iz Haga. Nije čudo nego vrjeme ludo, antihristi dobro poso znadu, prljavštinu svoju prodaju za pravdu. Iskren Vojo i licemer nije, misli svoje nikada ne krije, oštra, silna rječ mu svaka, ko da sjeva iz mutna oblaka. svezan Vojo muški se borio, nepravdi se nije pokorio.
Petak 14.11.2014.18:44
Neće Vojo pomoć advokata, nit se plaši haškije dželata. razobliči Vojo hašku pravdu, jer on znade što oni ne znadu, za jedne smeće za druge smilje, kralj ga kune, car ga blagosilje, oduvjek je tako ako niste znali, vječiti su protivnici suprotni morali. Došao je Šešelj da se lječi doma, njega boli,mori i Aco i Toma, najteže mu ove boljke dvije, zasposjeli presto malene Srbije.
Petak 14.11.2014.22:00
VOJO SRBINE DUGO SMO TE CEKALI ALI I STREPELI DALI CES NAM SE IKAD VRATITI. SAD KAD SI TU SA NAMA NECEMO PROPUSTITI SANSU DA SE OBRACUNAMO SA BAGROM IZDAJNICKOM, I UZ POMOC BRATSKE RUSIJE VRATIMO VEKOVNE SRPSKE ZEMLJE!!!!!!
Petak 14.11.2014.21:33
Odisej,jebali te svi srbi iz srbije đubre i ološu došljačka ja švercovao a ti se borio za srpske teritorije tamo de si se ti borio i pljačkao i nisu srpske teritorije ti si se borio da bi krao i otimao jer si lopov i parazit opljačkao komšije pa pobego u srbiju da se sakriješ i po srbijom vršljaš ,najveća greška je da vas nisu načisto očistili da ne smrdite po srbiji
Petak 14.11.2014.22:04
Majmune bez pameti,ti ne znas odakle sam,samo lajes,sto i nije neobicno za dzukelu kao ti !Ako nesto u Srbiji smrdi ,to je zbog takvih kao ti. Nepismeni tvore,Srbjia se pise velikim slovom,ali vi ciagani ne volite skolu,pa ostajete nepismeni!.Skupljajuci karton i kraduci bakar,mogao si zaraditi neki dinar,ali si ostao nepismen i nekuluran !
Subota 15.11.2014.02:04
Volio bi da Srbija opstane u ovom sjebanom svijetu, ako ništa drugo barem zbog dobrih ljudi, šljivovice i filmova, ali kad čitam komentare ovih paranoidnih šizofreničara tipa Karudijana i sl. teško da će takvi utjecati na napredak Srbije. Naravno, kao i u Srbiji i u Hrvatskoj ima ljudi s takvim psihičkim poremećajima koji truju vlastiti narod i podržavaju korumpirane, egocentrične političare i vanjske sile koje objektivno boli kita i za Srbe i za Hrvate. Njihov cilj je kolonizacija i uspješno je provode zahvaljujući statističkoj činjenici da je manje inteligentna populacija u svakoj od naših država u manjini. Umjesto da se okrenemo budućnosti, zajedničkoj suradnji na znanstvenom polju...
Subota 15.11.2014.02:08
...i borbi za bolju budućnost naših potomaka, da razmišljamo o ujedinjenju, mi pričamo o duhovima prošlosti i izopačenim umovima pojedinaca. Neće ni nama pomoć ni NATO ni kako vi volite reć Vatikan, a ni vama Rusija. Pomoći možemo samo sami sebi ili svi skupa osudit našu djecu na vječno ropstvo u rukama stranih okupatora, bez obzira bili oni sa Zapada ili Istoka.
Subota 15.11.2014.04:53
Gresis NATO SVOJIMA uvek pomaze -za razliku od Rusa . Neuspesno im se dodvoravas ! U njima "kuva" tj. "vri" mrznja , a DUH proslosti , sadasnjostii i buducnosti im je ISTI - Svakodnevni satelit izopacenoj proslosti , deo sadasnjosti i svakodnevno verno privrzen truloj psihi a sto se tice nekog duha buducnosti - vezan im je iskljucivo za Rusiju ili apokalipsa -uskogrudo bez postojanja vizije ! Rusija ili apokalipsa , mozes slobodno staviti znak jednakosti-svodi se na isto ! MRZNJA im je ideja vodilja . Sto se tvoje Hrvatske tice : da vam nije bilo Amera , Nato-a , UN-a ali pre svega Nemacke (Gensera i Kinkela-Kol, a kasnije i Fisera-Sreder) tvoj tekst bi pisao cirilicnim pismom.Sreca Vam
Subota 15.11.2014.05:04
nastavak je to sto su vasi politicari CVRSTO Zapadno orjentisani i opredeljeni (BEZREZERVNO) ,a Zapad to ceni i nagradjuje. Srbije se Rusija "seti" svakih 10-15 godina...podseti nas da smo "bratski narod",odrzi se neka parada ...usput nam "uzmu" "neki" NIS...pa za 10-15 godina "Jovo nanovo"

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)