Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
26
Petak 14.11.2014.
05:34
D. Dekić - Vesti A
Lider radikala Vojislav Šešelj je spuštajući se na srpsko tlo izazvao oprečne reakcije srpske javnosti, od verovanja da bi mogao da "pomrsi račune" aktuelnoj vlasti, do tvrdnji da je "politički mrtav".
Petak 14.11.2014.08:07
Пуштање дрона, провокације Раме и пуштање Шешеља, су покушаји ЦИА да распале страсти у Србији, да се распири мржња и у Србији и на Косову. Јасно им је да је Вучић прошлост, и сада раде на даљњем уситњавању Србије, тако што ће распиривањем мржње довести до насилног отцепљења Косова и делова Црне Горе и Македоније и стварања велике Албаније, под потпуном њиховом контролом. Циљ су немири у Србији, и њено даљње распрарчавање! Шешеља су пустили јер знају да ће све урадити да сруши ове са власти и доведе на власт националисте, што ће искористити као изговор за отцепљење Косова, Санџака и Војводине. Мислим да је за Србе боље да рушење ове неспособне власти искористе за довођење на власт...
Petak 14.11.2014.08:11
Seselj je zapravo strasilo vlasti nije on pusten zato sto treba da destabilizuje vlast zapravo vecina nikad nece progutati seselja ako malo ne promeni retoriku po principu ima gore od mene tu ulogu je imao i za vreme milosevica svatam to ali nadam se iskreno da ce on imati pameti i iskustva da svima njima pomrsi racune i oslabi vlast ako bude srece i srusi ih,.
Petak 14.11.2014.08:12
владе националног спаса, нове, стручне и неукаљане људе, који ће знати како да земљу извуку из кризе и који ће се окренути Русији и истоку. Под хитно се морају у Србији поставити руске војне базе, јер у сваком другом сценарију, Србију ће распарчати! Шешељ је проверени патриота, али у странци нема способне људе, и на власт ће у том случају доћи неспособне српске патриоте, који неће умети да нас изведу из кризе. Те патриоте, на жалост, неће обраћати пажњу на способне стручњаке, већ ће власт видети као свој плен! Искористимо буђење националне свести са Шешељем, да на власт дође неукаљана и стручна влада националног спаса, а не неиживљени националисти, жељни власти!
Petak 14.11.2014.08:15
MA NEKA OKRENE U AZIJU I SEVERNI POL NE ZANIMA ME GEOPOLITICKA ORJENTACIJA DRZAVE AKO NASTAVE PO STAROM I PUTINA SAMERKELOVOM I OBAMOM NA VLASTI TREBA RUSITI.
Petak 14.11.2014.13:42
Predstoji ozbiljan sukob, međutim, iz izjava dr. Šešelja se da razabrati da je njegov cilj pravljenje tvrdog vojnog i svakog drugog saveza sa Rusijom, čak ide toliko daleko -do ujedinjenja (čitao sam intervju koji je dao za "Glas Rusije"! Nedavno je Putin bio ovdje i aktuelna vlast ga je dočekala uz najveće počasti, a danas su počele nejveće vojne vježbe Rusije sa Srbijom!! TAKO DA SE NE RAZLIKUJU ŽELJE ŠEŠELJA I PRAVAC KOJEM AKTUELNA VLAST TEŽI!!! MOŽDA BI ON TREBALO SAMO DA IH UBARZA-UBACI U VEĆU BRZINU, JER SE ONI PLAŠE AMERA, ZA RAZLIKU OD VOJE KOJI JE NEUSTRAŠIVI SRPSKI JUNAK!!!!!
Petak 14.11.2014.06:47
КАКВЕ СУ ИМА ФАЦЕ А У ГЛАВИ ПАНИКА, ПУНА СУ ИМ УСТА ПРАВДЕ А НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ ЕУСЕКС СИЛУЈЕ ПРАВДУ , ОТИМА ЗЕМЉУ СРБИМА И ОНИ ЋУТЕ. ЖИВЕЛА ДРЖАВА СРБИЈА
Petak 14.11.2014.07:21
Ono što ima Šešelj a nemaju drugi političari u okruženju jeste nepotkupljivost. Skoro sve ostale političare zapad kupuje jeftino a Šešelj je braneći svoju ideju i zarad naroda proveo u Haškom kazamatu 12 godina. Koji bi drugi političar to uradio?
Petak 14.11.2014.07:39
Komentar Profesora Milana Brdara o srpskim političarima: "Imamo karikaturalne figure, ideološki deformisanih duša, koje na zapadnim parama i uz podršku potpunog medijskog prostituisanja, simuliraju elitu računajući, valjda, da će „zaseniti prostotu“, tim pre što u ovom narodu vide samo „stoku“
Petak 14.11.2014.08:01
Шта се променило од ослобођења од турака? Ништа! Имали сме аге, кадије и слична говна. Сада имамо то исто и још горе само се сада зову другачије преседници општина, преседници округа, тужиоци (кадија који тужи)), судије (кадија који суди). З време турака их је било мало, али ови се множе из дана у дан све више. Турској се плаћало порез 10%, овима се плаћа и шаком и капом. Турци су узимали данак у крви тако што су из породица са много деце узимали по једно дете за јаничара. Ови узимају крв преко дажбина и намета.
Petak 14.11.2014.08:06
Znam samo ovo mrzeo sam Tadica zbog naroda ziveo je lose i mislio sam nama sanse da neku vlast mrzim vise ali ipak mrzim vise Vucica ne zato sto su mu rezultati gori od Tadica ne zato sto je nastavio spo stariom nego zato sto najsramnije laze ljude i spinuje u Srpskoj istorij.
Petak 14.11.2014.08:25
Koja sramot danas ne samo što izdajnici laju na djela kojim je Šešlj zadužijo Srbiju nego misle da i Srpski narod misli tako e NAROD dalje nema gde zato su izdajnici najebali.
Petak 14.11.2014.09:27
Vojo ce Naci resenje sa Vucicem ali sa Tomom teesko , Rusiija kao kljucni Faktor ce zavrsiti ovu dramu i pogubnu politiku za srpski narod !!
Petak 14.11.2014.10:38
Pa, čak i da je američki pion, po vulinu, klempavom ministru za paranoju, a čiji ste vi pioni...srpski svakako niste, pošto je sistematski uništavate...
Petak 14.11.2014.11:10
У којој ли је рупи Тома? Можда куња на тепиху од диплома? Ил' се присећа сијасет испита које исполага!!! Нија лако аванзовати од мастера за ракију до мастера за економију!!!
Petak 14.11.2014.11:10
Кад Маја Седларевић каже да Војислав Шешељ долази из Хртковаца онда она лаже, јер онд долази из Попова поља које се налази у Херцеговини Na slučaj Hrtkovci podsetio je i deo medija u Srbiji, kao i na Šešeljeve političke incidente iz 90-ih, a svetski
Petak 14.11.2014.11:12
Кад Маја Седларевић каже да Војислав Шешељ долази из Хртковаца онда она лаже, јер онд долази из Попова поља које се налази у Херцеговини
Petak 14.11.2014.11:45
Grobar ove vlasti bice narod Srbije, koji je prevaren i tesko obmanut od celnika nove vlasti!
Petak 14.11.2014.13:04
Шешељ реално не може да сруши власт, јер радикали нису у парламенту. Ван избора не постоји начин да се сруши власт. Зна то и Шешељ. Али... Шешељево присуство ће сигурно макар да ућутка жуте, Чеду и његову наркоманску дружину, а и да мало открави успавани национализам код народа и политичара. Вулин је будала. Даје неке исхитрене изјаве. Он и Дачић имају претензије да буду председници Србије после Николића па у Шешељу виде највећу претњу. Лепо сам ја говорио још 2012. да је удруживање са социјалистима и јуловцима, као и примање пре свега жутих и урсоваца, у СНС опасност за напредњаке. У Србији сви мењају странке више него чарапе. Тако се масовно учлањивало у СПС, па у ДСС, па у ДС, сад у СНС.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)