Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 13.11.2014.
00:21
Beta A
Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc rekao je danas da haški optuženik Vojislav Šešelj nije prva osoba koja je privremeno puštena na slobodu, ali i izrazio žaljenje što i posle 10 godina u njegovom predmetu nema presude.
Četvrtak 13.11.2014.00:40
Kreten kaže ˝Činjenica jest da su Srbi najveća grupa koja je krivično gonjena. Razlog za to je što su srpski vojnici bili uključeni u sve sukobe u regiji, i u BiH i u Hrvatskoj i na Kosovu. Imali su veću količinu oružja i veću mogućnost da počine zločine". PA vi niste stvarno pokušali da osudite bilo kog za zločine nad Srbima, pa ni dokazane ubice Nasera Orića, Haradinaja, Gotovinu... a neki nisu ni procesuirani... A stotine hiljada Srba protjerano sa vjekovnih ognjišta.. etnički očišćena Hrvatska, Kosovo, Federacija BiH... pa jesmo li sami sebe ubijali sa tom gomilom oružja kojeg pominje ovaj peder pa iz obijesti izbjegli sa ognjišta.. SRAMNO
Četvrtak 13.11.2014.01:00
Nema kod njih pravde,da je pravde bila bi barem jedna optuzba za druge drzave i njihove politicare koji su pomagali,naoruzavali sve ostale ucesnike u sukobu osim Srba,kao i za bombardovanje Srbije i Crne Gore,oni su nedodirljivi ,osobito Amerikanci, jer su narucioci to cirkusa od sudjenja.Malo je cudno kako je Seselj tako iznenada pusten,nesto je tu drugo u planu,sve mi se cini da sa tim ocekuju da ce Seselj izazvati nemire tako da mogu gledati novi sukob i ponovno kaznjavati Srbiju i narod.
Četvrtak 13.11.2014.01:20
Seselj će izazvati nemire... Počeo si kao onaj peder Vulin, vrati se u štalu iz koje si izašao i ponesu tu lijevu zastavu sa sobom, učinićeš dobro srpskom narodu.
Četvrtak 13.11.2014.01:31
Ima tu istine, ali treba imati u vidu da Šešelj ima metastaze na jetri.. Tako da bi bilo mnogo optimistično očekivaati daće poživiti do sledećih redovnih izbora, na žalost... Sa debelog crijeva se galopirajući prebacila na jetru ( maligne stanice tunmora)
Četvrtak 13.11.2014.04:38
Nema pravde kod Pilata razapinje žrtvu, nagrađuje dželata. Tako sude antihristi; sigurno da imaju prljavu namjeru sa Šešeljem, nemoj da misliš da mu oni žele dobro, antihristi uklapaju događaje u proročanstva do sada su to više puta uradili. Oko svakih hiljadu godina, razapinju ljudi Čovječijeg Sina, prestanu narodi Pravde da se boje, sotona se pusti iz tamnice svoje.
Četvrtak 13.11.2014.07:29
Seselj se zapadnim budalama ispisao u lice,sa dokazima je oborio sve lazi koje su protiv njega montirane. Vratio se kao veliki pobednik i ja mu zelim dobro zdravlje i uspeh u rusenju dva izdajnika Srbije i Srpstva(Vucica i Nikolica).
Četvrtak 13.11.2014.08:17
"Dali smo najjače dokaze protiv Šešelja" Dali je ovo pravdanje satanistickog suda za ogroman poraz koji su pretrpeli od Voje? Rastavio ih je na komade,i tuzilastvo i sudije i sekretarijat!! KAMEN NA KAMEN NIJE OSTAO!!!!!!!!!
Četvrtak 13.11.2014.00:44
Došlo je vrijeme da se ruše sa vlasti prozapadni korumpirani kriminalci i pederi Vučić i Nikolić !!! Vrijeme je da napokon počnemo ekonomski i vojno sarađivati sa Rusijom, Kinom, Indijom i latinoameričkim zemljama !!! ŽIVJELA SRS !!! ŽIVIO BUDUĆI PREDSEDNIK VELIKE SRBIJE VOJISLAV ŠEŠELJ!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)