Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Utorak 11.11.2014.
11:46
Beta A
Poseta albanskog premijera Edija Rame Srbiji je udarna vest u svim kosovskim pisanim i elektronskim medijima, uz isticanje da je pominjenje nezavisnosti Kosova izazvalo bes premijera Srbije Aleksandra Vučića.
Utorak 11.11.2014.11:48
TAČNO RAMA JE UZDRMAO SRBIJU . NE ZNAČI TO DA JE UZDRMAO I VUČIĆA KOJI MU JE OMOGUĆIO DA NAMAŽE GOVNIMA SVE SRBE U SRED BEOGRADA . DA JE FAZIJU VUČIĆ BIO NA VISINI ZADATKA RAMINA POSETA BI BILA ODMAH PREKINUTA I ON BI BIO VRAĆEN U ALBANIJU . TAKO BI URADIO SVAKI NORMALAN DRŽAVNIK PREMA GOSTU KOJI GA PODJEBAVA U SOPSTVENOJ DRŽAVI .
Utorak 11.11.2014.12:10
daj ljudi ne lozite se vise na taj ponos... pa sta ako mu je nam "rekao"?! neka prica sta hoce. zar nismo nista naucili iz istorije pogotovu 90`tih. nema vise ko je u pravu i sta je ko rekao, nego samo kako konce vuces i to u pozadini. pa videli ste valjda da sada vlada snaga a ne pravo, setite se kosova! drzava napravljena lobiranjem love koja je stecena na avganistanskom heroinu, srpko-latinskom kokainu (nazalost i to je istina), na prodaji zena i dece, na svemu sto je luzirovo, davolje! mi znamo da smo u pravu, i zato suti i muti... mi moramo da ojacamo, da pridobijemo vise saveznika, pa cemo onda rami da se najebemo siptarske majke!! a dotle, radimo i ne krademo, budimo vec jednom SRBI!
Utorak 11.11.2014.12:32
Дај пусти те патетичне приче о поносу. Дошла џукела из Тиране, залајала мало, али ништа више од тога. Видиш да није направио никакву гримасу кад му је Вучић после одговорио, као да је зано кава ће бити реакција. Дронови, усмене провокације, то је све што Шиптари могу. "Rama je uzdrmao Srbiju", piše dnevnik Bota sot i ističe da je poseta albanskog premijera otkrila "srpsku kolektivnu mržnju" prema Albancima. А шта Шиће очекују? Да их волимо? Волећемо их кад Скадар и Драч буду српски градови, кад се они врате на Какваз или кад постану храна за рибе у Јадранском мору.
Utorak 11.11.2014.12:45
NEMA PATETIKE . RAMA JE NAMAZAO GOVNIMA SVE SRBE U SRED BEOGRADA . TO ŠTO BI MI SADA DO "DOKAŽEMO" DA NIJE TAKO TO JE NEKA DRUGA PRIČA . MENE NAJISKRENIJE BOLI PONIŽENJE KOJE SMO DOŽIVELI . DA LI RAMA OVAKAV ILI ONAKAV KOME JE TO BITNO ? ON JE DOŠAO DA NAS PONIZI I TO MU JE OMOGUĆENO I ON JE TO URADIO . TO SU ČINJENICE KOJE SU NEOBORIVE . KO JE ZA TO KRIV ? VUČIĆ KOJI UMESTO DA JE OTKAZAO POSETU ZA SVA VREMENA ON JE POPUSTIO POD PRITISKOM AMERIČKIH I EU ZLIKOVACA . ŠTA JE SRBIJA DOBILA POSETOM ? NIŠTA OSIM NOVOG RUGANJA NARODU I DRŽAVI UZ POTPUNU SAGLASNOST PICOUSTOG VUČIĆA . REALNOST JE OVO NAŽALOST SVIH SRBA . .
Utorak 11.11.2014.13:27
Је л' знаш ону нашу стару изреку: тера га нешто к'о пред главу да му је? Мисли се као да је некоме мач изнад врата или као да га тера неки ђаво да настрада. Тако и Албанци. Полудели су они, а и њихове газде због посете Путина, због војне вежбе наше војске са Русима. Није Рами свеједно што Руси (опет) лете изнад српског неба. Зато се толико и разлајао. Приближава се и њихов крај.
Utorak 11.11.2014.12:35
DA ! Ali to ti licno mislis , pijani i drogirani premijer kojem samo sto Kokain nije virio iz noisa nije zasluzo komentar a kamo li da uzdrm drzabvu ahhhaha
Utorak 11.11.2014.17:15
100% u pravu! Mogli bi jos da se zapitamo jos neke stvari. Koje potpisao Briselski sporazum?Ko je uveo carine na Kosovu? Ko hoce da sredi Srbe na Siptarskim izborima za 45 minuta? Ko je poslao zandare da vracaju Srbe sa alternativnih puteva? Ko skloni barikade na Ibarskom mostu? Sada kada Rama trazi da se to sve I zvaino prizna, nas veliki vodjase busa u grudi I vice "Kosovo je Srbija!" Kosovo jeste Srbija,ali je nasa politicka elitamaksimalno doprinla da to nebude!
Utorak 11.11.2014.11:51
Naši nije trebalo da dozvole dripcu Rami da posjeta bude zavedena kao službena, pomišljam da su morali zbog protisaka iz EU i SAD! Ramiz je ispao neviđeni idiot, i to će biti upisano u diplomatiji na stranama: kako se NE ponašati u diplomatiji ili kako se nenamjerno pravi šteta sopstvenoj državi i njenim sponzorima, u ovom slučaju Albaniji i njihovim mentorima i sponzorima koji počinju pucati po svim šavovima... Ameri.
Utorak 11.11.2014.11:59
ZAŠTO IDIOT ? ON JE DOŠAO I ODRADIO POSAO KOJI SU MU AMERIKANCI I NEMCI STAVILI U ZADATAK . CILJ JE BIO PONIZITI SRBIJU U BEOGRADU I NA TO JE VUČIĆ PRISTAO . KADA JE NA STADIONU PUŠTENA ALBANSKA ZASTAVA I POSETA RAME ODLOŽENA ZAŠTO TA ISTA POSETA NIJE OTKAZANA NA NEODREĐENO VREME I TAČKA ? NE NEGO JE GOVNO IZ BEOGRADA PRISTALO DA NAS RAMA POSETI ZA 15 DANA OD DOGAĐAJA NA STADIONU . I ŠTA JE TU RAMA KRIV ? VIŠE NAS JE VUČIĆ UVREDIO DOZVOLIVŠI DA RAMA DOĐE NEGO RAMA SVOJIM IZJAVAMA .
Utorak 11.11.2014.11:55
I dalje one plave uniforme brozove garde?pa nek mi neko kaže, da beograd nije grad jugoslovena i komunista, vernih titovih obožavalaca?da li se to meni samo čini, da je Srpska oficirska uniforma iz vremena Kraljevine, najlepša na svetu, ikada skrojena!!
Utorak 11.11.2014.12:22
Sta te briga vucko, ti ces da gradis metro sa Francuzima i da osiguras radna mesta u Srbiji.
Utorak 11.11.2014.14:30
Па мало ко је очекивао да ће овај говнар да просерава нешто друго! Проблем је само што постоји јачи и од њега и од његових газди!
Utorak 11.11.2014.14:34
Eto imaju albanci čime da se zabavljaju.konačno se neko setio i njih da ih pozove u državničku posetu,a oni nenavikli na takve pozive i posete ponašaju se kako se ponašaju i raduju se čemu se raduju.Čak nisu ni svesni da je Srbija znala koga zove u posetu i svu zahvalnost duguju premijeru Vučiću.Treba da ga zovu na slavlje.
Utorak 11.11.2014.16:19
Od svih vas ovdje velikih Srba niko da primjeti najgori dio ovog clanka koji citira "Kosovske" medije .sto ukazuje kako je nezavisno Kosovo uslo ili polako ulazi u podsvijest Srba . onaj ko tako pise ili govori mora biti i kaznjen zbog toga ali vasa mala kolonijalna drzavica nema ni zakone da je stite od takvih .
Utorak 11.11.2014.16:42
Moje misljenje je ovako. Prvo DRON.....americko albanska namestaljka, cilj jasan Drugo UEFA . ne pravedna kazna za nasu rteprezentaciju, cilj jasan Trece NOVAC ne primerena novcana kazna za FSS direktna steta Cetrv. POSETA kada je vec odlozena zbog drona trebaloje odloziti na NEODREDJENO vreme recimo zadve tri godine. Peto VREDJANE u sred Beograda i Srbije fasista rama izvredja premijera i NACIJU. Cim je rekao da je Kososvo nezavisa drzava to je bio vrhunac varvarstva i diplomatskog bezobrazluka TREBALO JE. ODMAH, ODGOVORITI KAKAO JE VUCIC I ODGOVORIO. PREKINUTI POSETU I PROSLEDITI FASISTU ILI NA AERODROM ILI NA ALBANSKU GRANICU I TO PREKO KOSOVA.... TREBA POZVATI SVE EVROPSKE
Utorak 11.11.2014.16:53
AMBASADORE I TRAZITI DIREKTNO IZJASNJAVANJE POVODOM INCIDENTA I TO NE DVOSMISLENU OCENU. SVE TO JAVNO OBJAVITI STA JE KOJI AMBASADOR REKAO. U ZAVISNOSTI OD MISLJENJA POJEDINIH AMBASADORA ODNMAH BI IMALI KOMPLETNU SLIKU STA NAM VALJA CINITI. POSLE SVEGA RAMA JE ISPLJUVAO EVROPU KOJA SE NISTA NE RAZLIKUJE OD ALBANIJE A AMERIKA JE DOBILA SAMARCINU KAKAV SAMO MOZE VECNA SRBIJA DA JOJ ZAVARI. MI SMO POKAZALI SVETU DA SMO DOBRI DOMACINI DA SMO PAMETAN NAROD A ONI KOJI PODRZAVAJU SIPTARE amerika i evropa NEKA OBJASNE SVOJIM GRADJANIMA SA KIM NJIHOVE VLADE KOLO IGRAJU I ZASTO IH RUSIJA I SAV KULTURAN SVET SMATRA VERVARIMA BARABAMA I SVETSKIM OPTPADOM. Americko-albanski KARTEL ...
Utorak 11.11.2014.16:58
DOZIVLJAVA PORAZ. Albanci kao udarna snaga amerikanaca za destabilizaciju Srbije i balkana nisu dobili prelaznu ocenu od amerike i CIA strategija pada, nervoza raste. Treba biti mudar americka politika na globalnom planu svakodnevno trpi poraze i sada ce se okomiti na slabije protivnike. Evropa na celu sa nemackom to isto radi.
Utorak 11.11.2014.17:27
Rama je samo odradio posao koji je dobio od NATO-pakta i Briselske administracije.Jos jedan pokusaj da se testira Vucic da li je na talasnim duzinama koje su mu zadate u Briselu.Mislim da Srbi i Srbija zasluzuju sposobnijeg i odgovornijeg predsjednika vlade i vodju naroda.Mi u BiH nemamu kud mi smo se zapetljali u sopstvenoj paucini koju smo sami ispleli ali Srbija da ima boljega vodju nebi morala da bude protektorat zapada koji je ucjenjuje jednom po jednom...
Utorak 11.11.2014.19:06
Nije Rama terorista toliko, nego je Vucic uzdrmao Srbiju,ovo je period ponizenja naroda gore nego u vreme Tadica sekaperse.Sa Vucicem dobili smo:paradu pedera bolesnika,dron na marakani i Ramu usred Beograda ponizavanje,lopovi politicari i biznismeni na slobodu jos bogatiji,robija samo za sirotinju,smanjenje plata i penzija i lazno obecanje kako ce nam biti bolje samo jos malo koze da se odere od naroda,cenzura medija kao kod Hitlera..nedeljnik TABLOID je primer jedan samo,izjednacavanje Vucica u medijima sa Srbijom sto je zalosno,velicanje Vucica kao Sulejmana i Cezara samo da se njegova psiha zadovolji,i jos mnogo primera ove sizofrene vladavine Vucica i njegove lopovske gladne klike.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)