Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 10.11.2014.
12:17
Beta A
Gasovod Južni tok više nije prioritetan projekat za Gasprom u bilo kojim pregovaračkim procesima, piše u ponedeljak moskovski dnevnik Komersant u reportaži o poseti ruskog predsednika Vladimira Putina Kini.
Ponedeljak 10.11.2014.12:53
Nema vise ucenjivanja EK, EU ce sad sama morati da se bori za sebe, PROTIV EK politbiroa iz Londona. Pocinje trvljenje izmedju saveznika, a onda i pustanje EUroblja niz vodu od strane angloamerikanaca. Sad ce da vidimo recesiju ponovo u EU. Postoji nacin kako ce da se EU predrasudi da soli na rep. Cekajmo jos ugovor sa Pakistanom i Indijom i Jacim juznim tokom, kako nebi bili zavisni od Irana. Rusija moze mirno da doceka rat EU sa msulimanima. Sa BI ratom, kojim nista od angloamerickih cevi nece da prodje prema EU, pojedine EU drzave ce jos da mole Rusiju za tako sta. I to ne politikanti nego narod, prvenstveno u srednjoj Evropi, cija industrija i grejanje zavisi od toga.
Ponedeljak 10.11.2014.12:58
Rusi ce da izgrade Juzni tok za germanskokeltsko ispupcenje i najvaznije stabilnost Balkana kao dela EAU, hteli to talamudisti ili ne. Ali prvo ce morati da salju Mongola u Ukrajinu i na Balkan, hteli to Rusi ili ne. Sve se vrti oko rata, da rata ne bude, a kupuje se izgleda vreme samo.Onda ce goja kulturno-iiignorantski svet u EU da se iznenade. Doslo je vreme da se intelektualci koji sebe smatraju istima postaraju o posledice istog i da daju savete politikantima. Oce li to EK politbiro da dopusti? Sta mislite?
Ponedeljak 10.11.2014.13:22
+++ sve si dobro napisao. Svidja mi se ono " politbiro iz londona", zaboravio si na "vasingternu". Sto si tice "talmudista" vec vekovima oni odredjuju sve od skole do geopolitike. Nisam siguran koliko je Putin pod njihovim uticajem sobzirom da je komunizam jedan deo talmudista, deo za odvajanje naroda od vere.. Lenjin hruscov breznjev andropov koji je doveo gorbacova a zna se da jebio sef kgb-a, jeljcin..... svi su oni bili igraci talmudista.
Ponedeljak 10.11.2014.13:42
Ma moguce je sve brate osim drvene peci. Moguce je da je on mason, a krije se za crkvom, a Medvedev hriscanin po dedi:-), ali je bitno da grade ruski heartland. I da hriscanstvo cveta, kao i ostale religije. Ljudi se vracaju veri, a u komunistickoj EU je gube. Da li ce tamo da budu talamudisti ili ne , te ne znam, ali znam da je Astana mnogo lepa i ceka NEKOG. Mozda ce Familija da se seli tamo. Nikad ne znas. Ono sta je istina, je da Putke sta kaze, to i radi. Isto kao i talamudisti. Znam samo da ce mnoge uskoro da boli glava, a kako rece moj komsija. Neka i ja nestanem, ali da njih vidim da se dave....Hriscanski po starom zavetu, a ne da kao budala okrecem drugi obraz.
Ponedeljak 10.11.2014.12:59
A šta mi da kažemo?! Dali sve naše energetske resurse za sitne pare zbog Južnog toka!
Ponedeljak 10.11.2014.13:10
Ko kaze da nece Rusi da grade. Oce kad bude trebalo, nista se ti ne brini. Ali prvo hoce da vide sigurnost investicije. Da li je to Vucic? Dolazi rat na BI a revolucije u EU, UKLJUCUJUCI Srbiju.
Ponedeljak 10.11.2014.14:00
Jedina logicna stvar koju su mogli da odrade. Ne mozes nekome na silu nametati nesto za sta on nije zainteresovan. Rusi su znali koliki znacaj ima Juzni tok za EU ali EU to nije prihvatila na taj nacin vec je Juzni tok koji je zivotno vazan narocito za nju iskoriscavala u cilju politicke ucene Rusije. Ocigledno da Rusija nece nikoga da moli da bi izgradila nesto od velikog znacaja i za nju i za EU ali ce zato naci drugog partnera koji je zainteresovan i koji to njece zloupotrebljavati. Mislim da ce se situacija oko Juznog toka promeniti kada EU shvati da ucene idu na ogromnu stetu upravo bas njoj. Veliki poraz zapadne politike iz koje je Rusija izasla kao veliki i moralni i politicki pobedni
Ponedeljak 10.11.2014.14:06
Steta je sto smo eto i mi na toj relaciji i kako bude tonula EU sa svojim neozbiljnim i glupim politicarima ,potonucemo i mi zajedno s,njom jer je i nasa politika usmerena u pravcu destrukcije prvenstveno nasih interesa braneci interese EU. Neverovatno koliko smo neozbiljni i podlozni ubedjivanjima a trpece ovaj narod koji ce ziveti jos teze od ovoga stanja koje je sada. Srbija nikada u svojoj istoriji nije znala da odabere svoje predstavnike i vecito je bila gubitnik na grbaci naroda koji za istinu i sam snosi krivicu za svoj polozaj kroz svoj odabir. Tako nam i treba, pa srecno nam u EU gde necemo trajati bas dugo.
Ponedeljak 10.11.2014.14:27
E pa lepo sad opet ucenjujte Putina.Prazne ulizičke glave.Vama dupe sedi samo na klupi pred vratima fašističke amerike i EU.
Ponedeljak 10.11.2014.15:42
UMESTO DA SMO LOBIRALI SVOM SNAGOM DA DODJE DO REALIZACIJE JUZNOG TOKA NASA BUDALA JE REKLA NEKA SE VELIKI DOGOVORE, RUSI I EVROPA ETO DOGOVORILI SU SE A NAMA KURCINA DO BALCAKA. RAT U UKRAJINI IMA DA TRAJE I TRAJE RUSI SE OKRENULI KINI I INDIJI I BAS CE PUTIN DA ZURI DA SE DOGOVARA SA EU BANDITIMA. PUSTIO JE ON CELU EVROPU NIZ VODU. RASTUCE EKONOMIJE U INDIJI KINI, PA I JAPAN TU MIRISE NA GAS POSLE HAVARIJE NUKLEARKE ODE PUTIN PO PRONCIPU PUTIJ EVROPO.
Ponedeljak 10.11.2014.16:44
Au Radosave. Sad će Nerkel da moli za da ga primi sa južne strane. Neka sada EU pravi naftu iz škriljaca i neka im Ameri daju gas a Rusi će zavrnuti ventil na ulasku u Ukrajinu. Tako će biti ispunjene želje EU da se oslobode od Ruskog gasa.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)