Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 10.11.2014.
09:34
Beta A
Američki predsednik Barak Obama založio se u Pekingu za postizanje sporazuma o transpacifičkom partnerstvu, na početku dvodnevnog samita zemalja Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEK).
Ponedeljak 10.11.2014.10:01
Njegovi su Rotšildi a Rokfelerovi hoće da se pridruže. Nema više u FED-u zlata koje su čuvali za druge. ISPARILO pa neznaju štaće, jer povjerioci (posebno Njemci) traže svoje a ovi nemaju.
Ponedeljak 10.11.2014.10:59
Rotshildi su stvorili Morganove i Rokfelerove. Nemci nemaju sta da traze jer su od `45g. pa do danas okupirana zemlja. Zlato drzi Vatikan, a Rotshildi se navode u jevrejskoj enciklopediji kao: "Cuvari Vatikanskih trezora", titula govori sama za sebe.
Ponedeljak 10.11.2014.11:20
Прошле су године од када је бивши генерал немачке војне контраобавештајне службе, Герд Хелмут Комоза, код једног малог аустријског издавача објавио књигу „Немачка карта“. У књизи (коју нико у његовој отаџбини није смео да објави) налази се следећа тврдња: “Тајни међудржавни уговор потписан 21. маја 1949. од стране БНД-а добио је печат „строго поверљиво“. У њему су наведена основна ограничења која су победници наметнули суверенититу Савезне републике Немачке до 2099, о чему сада мало ко зна. Уз то, у документу су записана и ограничења која се тичу новина и средстава масовног информисања, која делују до 2099. Тајкође, златне резерве СР Немачке савезници држе код себе као својеврсни залог“.
Ponedeljak 10.11.2014.11:20
Овај тајни уговор о окупацији назива се „Канцелар акт“, и сваки председник Немачке мора да га потпише пре него што преузме власт. Комоза је био нападнут као сензационалиста и човек сумњивих квалитета (бранио је поступке Вермахта у Другом светском рату). Ипак, о теми је почело да се прича.
Ponedeljak 10.11.2014.13:26
Samo ako ukucas na you tube ime koje si naveo Gerd Helmut Komoz, videces koliko ce ti klipova izbaciti od zvanicnih organa, trenutnih i bivsih nemackih politicara,koji potvrdjuju navode koje si napisao, da je Nemacka firma a ne drzava.
Ponedeljak 10.11.2014.11:30
Zlato je dato Kinezima za papire od vrednosti posto nedaju druge garancije Kini kao sta su strateske nekretnine, zemlju, dakle zlato moraju. Zlato EUrobljana je zavrsilo u privatnim dzepovima bankara i BRIKS-u. Nema ga. A nekakve price o SDR valuti MMF-a su samo umirenje za trzista, posto ne znam zasto bi Kinezi i Rusi prihvatili bila drugo sta nema tvrdo osiguranje zlatom. Novoformirana banka za razvoj BRIKS-a se resava dolara jer daju kredite u dolarima u kojima su drzali rezerve. Kinezi trose dolar, grade svoje gradove duhova, i cekaju. Dolazi trenutak kad ce da kazu koliko zlata imadu. Dobitak od toga ce da bude veci nego gubitak od vrednosti papira i dolara sta im osta.
Ponedeljak 10.11.2014.11:48
Rusi uskladjuju svoje akcije sa Kinom. Onda ce da se trazi od strane EUroblja da objasne gde je njihovo zlato. Da li neko misli da ce da se vraca zlato EUroblju, ili mozda objasnjava, ili ce pre da ih se unisti ratom kako se vise nebi pitali. Vatikan je davno napustio EUroblje, on ima planetrane planove:-). Nakon pedofilijskih skandala , broj katolika se smanjio na 24% u zadnjoj godini. Deutch banka ima vece rashode nego prihode, prezaduzena. Jos jednan podatak je nova cev za Kinu. Dakle ili ce EUroblje sa Rusima kao MANJI partner ispupcenje sa dve cevi koje ce da placaju, ili ce Rus morati da daje Mongola. Kladim se na alpinidni mentalite i predrasudu, liz..nje angloamerima. To je kraj EU.
Ponedeljak 10.11.2014.09:59
Molio je Obama Kineze za pare a ovi su na to odgovorili tako što su sa Rusima potpisali 17 novih ugovora a sa Obamom ni jedan. Sada Rusi ne moraju da prodaju EU i USA ni litar Nafte i ni kubik gasa i neće imati manji prihod. A pokreće svoju proizvodnju za sve što uvozi sa zapada. Tamo se "zapad" neće više vratiti sa tim poslovima. Pucali su EU gospoda sebi u nogu i rana ostaje. Nema popravni. Čujem Francuzi ponovo potvrdili isporuku Mistrala. USA bjesni ali ne može ništa.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)