Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
50
Ponedeljak 10.11.2014.
18:00

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić lično je tražio od zvaničnika Haškog tribunala da se oslobađanje Vojislava Šešelja prolongira najmanje do utorka, odnosno dok ne bude završena poseta albanskog premijera Edi Rame, planirana za sutra. Ovo tvrdi najstariji Šešeljev sin Nikola, a tokom jučerašnjeg dana je ovu informaciju podelio i preko svog Fejsbuk profila.
Ponedeljak 10.11.2014.18:23
Vazno je da su lepo docekali i ispratili albanskog prijatelja. Ali znate sta, nataknem i vas na k..ac koji redovno na ovom portalu ostavljate komentare misleci da ste veliki Srbi.
Ponedeljak 10.11.2014.21:28
Pa, dobro, majku mu, da li su to ovdasnji komentatori "lepo docekali i ispratili albanskog prijatelja"??? Ubismo se ovde pisuci o tome na koje nas sve nacine nazadnjaci ponizavaju, a ti bi ovde nekog da nataknes! Ne znam ko ti tolike pluseve dade...
Ponedeljak 10.11.2014.21:28
"Tužno i žalosno je što ova država i dalje ne želi ništa da uči od Hrvata, muslimana i Albanaca" - rekao je Nikola Seselj. Ta poslednja recenica je sustina. Bilo bi dobro da svi razmisle o tome...
Ponedeljak 10.11.2014.18:51
Ne vjerujem euroatlanskim antihristima; ova njihova humanost puna je licemerja.
Ponedeljak 10.11.2014.18:55
Ja ovdje Imam neke podatke koji govore o aparatima za srce -Pejsmejker i da se mora strogo jos jednom podvrgnuti kompletnoj kontorli jer im je tri godine ogranicenost , dakle ko laze a ko istinu kaze cuce mo !!?
Ponedeljak 10.11.2014.20:51
Sotono; nemoj misliti da i tebe tako nešto ne može zadesiti, vidiš li koliko male djece oboljeva od strašne bolesti a nisu ni mrava zgazili. Ko može biti siguran da ga neće zadesiti kakva teška boleština, gdje su ti vjera i čovječnost??
Ponedeljak 10.11.2014.21:23
Luciferu, i tebi isto to može vrlo lako zakucati na vrata. I kakve veze imaju nedužna djeca sa ovom kreaturom, i sa vjerom, i sa čovječnošču.
Ponedeljak 10.11.2014.21:36
Ti jesi necovek. A pravoslavac svakako nisi. I Hrist je na krstu stradao. Bilo je takvih koji su mu rane prosirili, krv mu pustali, smejali se i rugali... Njihova imena su za hriscane zaboravljena, ali su im nedela zapamcena. Takvi se kroz vekove pojavljuju i rugaju svakom muceniku koji nepotkupljivo strada za svoju pravdu i istinu. Mozes mu verovati, mozes mu ne verovati. Tvoja stvar, da li si vernik njegov ili ne. Ali, kada seiris nad bolesnima, onda si izgubljen slucaj za ljudski rod kome vise ne pripadas.
Ponedeljak 10.11.2014.22:16
Ja se nebi radovo da rak dobiju Klinton i Genšer niti sam se radovo kad je Vojtila bolovo iako ih smatram za veliko zlo i prokletstvo. Nesrećo jedna ko može biti siguran da ga teška bolest neće zadesiti to sam ti već rekao, svakoga zlo može zadesiti. Smrt je svakome sigurna; to je sotonski, da se raduješ i kad ti najveći neprijatelj umre.
Ponedeljak 10.11.2014.23:34
Ofiraju ga da ga je pomalo kosnulo. Uplasio se sam sebe. Kaje se pomalo. Neka ga, mozda ima neceg ljudskog... Treba biti hriscanin.
Ponedeljak 10.11.2014.18:54
Na red je stigao i tatin picopevac da nam soli mozak i drzi predavanje. Cudno da ni jedan medij u Srbiji nije preneo tvrdnju Aleksandra (Seselja) da je "Vucko" naredio da se tata ne pusti. Koga vise boli krasni kragujevac za Seselja, moze a i sigurno hoce da kad dodje mlati ko Maksim po diviziji, sve dok narodu ne dosadi prosipanje budalastine, onda ce ostati sam go ko *urac sto je i zasluzio optuzujuci u Hagu sve one koji nisu u mogucnosti da se brane, svaljujuci svoju krivicu na drugoga. Seselj ce u Srbiji doziveti sudbinu Radikala, pasce pre nego sto uspe da se podigne.
Ponedeljak 10.11.2014.19:13
Krivi moral vlada svjetom; zato pravednici ostaju usamljeni, u vreme krivog morala pravednici padaju! Dokaži da u međunarodnoj zajednici vlada MORALNI ZAKON; ako to ne možeš da dokažeš onda u nikom slučaju nisi u pravu.
Ponedeljak 10.11.2014.20:57
Pricate o moralu kao "kurva" o postenju... Moral je ubio bas vas dragi sticenik, koji ima veze sa moralom ko Marko kraljevic sa televizijom. Da li je moralno da mi neki picopevac drzi moralne predike o svom suludom ocu. Ja se toga i takvih stidim, svaka vam cast ako je to vasa ponos.
Ponedeljak 10.11.2014.21:47
Iz fekalija etiketa i psovki u tvom komentaru, jedino sto razgovetno stize je tvoja konstatacija da je Seselj u Hagu optuzio "sve one koji nisu u mogucnosti da se brane, svaljujuci svoju krivicu na drugoga." Ako zanemarimo cinjenicu da je Seselj uspesno izneo svoju odbranu, iako je sve cinjeno da se upravo njemu onemoguci ista, ostaje lako proverljiva cinjenica da je on uglavnom optuzivaoo zdrave, zive i mocne ljude! Za njih se nikako ne moze reci da "nisu u mogucnosti da se brane"!!! Drugi je problem sto su ti mocnici zasticeni NATO imunitetom, pa se mnogi od njih nisu ni usudili da Seselju izadju na crtu. Tvoj jezik je pogan i lazljiv.
Ponedeljak 10.11.2014.22:27
Pokaži koji moral vlada u međunarodnoj zajednici i nemoj da vrdaš?! Hoćeš da kažeš da su Srbi u Kraini krivi zato što ih iz svjeta nije niko podržo nego su ostali usamljeni? Hoćeš da kažeš da većina pravilno presuđuje? Zašto je Hristos ostao usamljen?
Ponedeljak 10.11.2014.22:27
Pokaži koji moral vlada u međunarodnoj zajednici i nemoj da vrdaš?! Hoćeš da kažeš da su Srbi u Kraini krivi zato što ih iz svjeta nije niko podržo nego su ostali usamljeni? Hoćeš da kažeš da većina pravilno presuđuje? Zašto je Hristos ostao usamljen?
Ponedeljak 10.11.2014.20:34
Samo retardirani (na tebe mislim) moze da gleda pustanje Seselja kao na jedan politicki akt, snagu ili slabost jedne politicke partije. DS i SNS imaju zajednicke (zapadne) ciljeve samo su im imena razlicita. Ko je picopevac u svemu, pogledaj se u svome ogledalu.
Ponedeljak 10.11.2014.21:03
Trebalo bi da kao prvo imas cime da "mislis", nije svaka rec misaona, to sto ti mislis da mislis, to je tvoja licna stvar, ali su ti misli na nivou jednog psihopate. Nije za svakoga Evropa, neko je za zapecak gde moze da "misli" da on stvarno "misli" Nemoj slucajno da stajes pred ogledalo, puknu ce od stida i srama.
Ponedeljak 10.11.2014.21:56
Jedno si dobro napisao, onako slucajno - "nije za svakoga Evropa". Tacno. Nije za svakog. Evropa je kolevka anticke mudrosti i novovekovnog prosvetiteljstva. Ona je bila rasadnik kulture i nauke. Danas je ta Evropa poligon za jednu do sada nepoznatu monstrumsku felu - novoporedaske globaliste. Njihova moc je u buzdovanu kojim se sluzi. Da joj je to jedini buzdovan, ni po jada, spasla bi se Evropa nekako. Ali, na nesrecu, razni buzdovani tvog formata naci-globalistima sluze da se razmahnu i zatru svaku pomisao na slobodu i pravdu.
Ponedeljak 10.11.2014.22:06
Svaka rec JESTE misaona i filozofija za sebe...za onoga koji ume da cita i misli (sad ne mislim na tebe). Ali, tvoje povezivanje Evrope sa razmisljanjem samo potvrdjuje tvoju delikatnu "pronicljivost".
Ponedeljak 10.11.2014.22:26
Ispravan odgovor, ne. :)))) Zanimljiv je a pored svih istorijskih filozofa na kojima se zasniva razmisljanje itd. itd. on pominje psihopate. Od toliko gluposti, covek samo da zaplace.
Ponedeljak 10.11.2014.19:17
Шешељ је око себе скупљао послушнике, а не људе од интегритета. Само у тако накарадном устројству два медиокритета, какви су Вучић и Николић, могли су тако дуго да остану у врху српске политике. Када су нашли другог газду, од којег су имали веће користи, издали су првог и кренули у отворено уништавање Србије. И сада имамо парадокс, да Шешељ, без којег ова два бедника никада не би дошли докле су дошли, мора да седи у Холандији и чека да из Београда оде једна Шиптарчина, да би он могао да дође.
Ponedeljak 10.11.2014.22:04
Ima istine, ali ti je pogresan poredak. Nije Seselj skupljao poslusnike, vec rodoljube koji su sledili program stranke. Druga je stvar sa ljudskim integritetom. Njega niko nikada ne moze za bilo koga da garantuje. To pokazuje celokupna istorija prepuna ljudskog bescasca i podlosti. Danas integritet imas, sutra ga nemas. Zasto? Zato sto si slab, a put kojim si krenuo prepun je trnja. Taj put vodi pravo do lovorovog venca koji samo mucenici zasluze. A takvih je malo. Prema njima cemo meriti zasluge, a slabici, podlaci, izdajice koji izgubise ljudski integritet ostaju na sporednom koloseku istorije, na bruku i bedu njihovu i nikoga drugog. Seselj za njihove podlosti ne moze biti kriv.
Ponedeljak 10.11.2014.19:31
Dodji Vojvodo i da OBESIMO izdajnike na terazijama:SIPCA,LOPATU.DEBELU SVINJU.USTASU.MIRIN ISPRDAK................i dr.
Ponedeljak 10.11.2014.20:23
Sumnja u "proceduru" Seseljevog pustanja se ovim obistinila (i drago mi je da je Seselj OK). Gnjide iz vlade Srbije su ovim aktom samo opravdale i potvrdile da su na sve spremne...a kao jedina uspela reforma vlade Srbije, do danas, je transparentnost u obmani, laganju, obecanjima, kradji i manipulaciji narodom.
Utorak 11.11.2014.00:53
После, ја мислим, преко 1000 чланака и вести последњих дана везаних за долазак Шешеља, дошао сам до закључка да је најбоље игонисати све коментаре, све изјаве политичара, разноразних аналитичара, новинара па чак и чланова Шешељеве породице. Праву истину зна само Војислав Шешељ. Док њега не чујем шта има да каже, свака даља вест и свачији коментар ћу да узимам са резервом и као дезинформацију.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)