Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 09.11.2014.
11:17 >> 14:08h
Beta A
Berlinski zid pao je na današnji dan, pre 25 godina, što je bio ključni događaj u slomu komunizma i uvod u ujedinjenje Nemačke 1990. Jubilej pada Berlinskog zida biće obeležen u glavnom gradu Nemačke koncertima, govorima i puštanjem hiljade balona večeras, u liniji od 15 kilometara, kako bi podsetili na nekadašnju barijeru iz vremena hladnog rata, koja je delila Zapadni i Istočni Berlin.
Nedelja 09.11.2014.11:39
. . . . iskreno postovanje nemackom narodu koji se je odlucio da se oslobodi DDR - rezima. - Ali SRBI nikad da zaborave ulogu Nemacke , njenih politicara i svemocnih medija koji su natutkali SEBE i SVOJE PODANIKE DA SA RETKIM IZUZECIMA MASOVNO UCESTVUJU U RAZARANJU BIVSE JUGOSLAVIJE UZ KOLEKTIVNO AKTIVIRAN ANTISLOVENSKI RASIZAM STO JE NARAVNO DIREKTNO POGODILO I JOS UVEK POGADJA SRBE I SRBIJU. Bez da se nekriticki podrzava stav Rusije i Putina u aktuelnom ukrajinskom konfliktu , vise su nego jasne slicnosti sa proslim Ju-konfliktom, pa je vise nego normalno da SRBI podrzavaju stav Rusije uzimajuci u obzir NATO - STRATEGIJU.
Nedelja 09.11.2014.11:41
Ma zid ce da bude opet, kad god se Gojama da na znanje iz EK politbiroa da tamo mora da bude. Narocito u alpinidnih Goja kojima vlada predrasuda. Goje kako nas talamudisti smatraju, a to nisu samo Jevreji vec i kvazihriscani cionisti, ukljucujuci i muslimane sledbenike Sabata Zevija i sl, mogu da rade sve sta hoce, posto ih zabole za ljudske zrtve tj zrtve st...ke. Ne smatraju da time ruse sebi karmu. Dapace postoje i odredjeni dani kad oni otvoreno kazu sta ce da urade. Postoji nesta sta se zove Kol Nidra kojom Judeisti pre Jom Kipura traze unapred oprost za dogadjaje koji ce uslediti. U katolika postoji oprost zlog dela kroz oprost svestenih lica pre toga. Setimo se Jasenovca.
Nedelja 09.11.2014.11:46
Ne treba da pisemo o oprostu nakon toga, posto to opet daju papini svestenici, a ne Bog. Time popravljaju karmu u koju i oni veruju na svoj nacin. Otuda i dolazi pedofilija i u monarhistickih obitelji koja sebe smatraju naslednikom Davidova plemena, kao i svestenstva katolicke crkve. Nemam saznanja o muslimanima, to moze da objasni neko blizi islamu. Ako si zivotinja onda mogu da te maltretiraju i maze, ubijaju i siluju, jednom recju rade sta hoce. Naravno sve potice od Vavilona, bilo da je u kvazihriscana ili kvazijevreja. Te ljude ne smemo da poistovecujemo sa pravim vernicima, ali ti mora ako su normalni da se pobune protiv male vecine. https://www.youtube.com/watch?v=tVSZV0BtmPo
Nedelja 09.11.2014.11:48
Kad pogledas ignorante tj st...ku kako ih zovu koji svesno odbijaju da razmisljaju dok god njihovo du...pe nije ugrozeno, tj sigurnost za stalom, sjenom i igrama bez granica. Bez empatije i zainteresiranosti ne za komsije, nego za buducnost vlastite dece, koju misle lazno da osiguraju nekakvom sitnom kombinacijom, dok ustvari zadovoljavaju svoje zelje koje ostadose neispunjene dok su bili deca, onda treba da se covek cudi sta isti cionojezuiti smatraju da covekova evolucija nije otisla daleko od onog sta smo bili pre par iljada godina. Pogledajmo penzionere komunjare kojima je prvo stalo do svojih tzv Tesko zaradjenih para i biste za dodeljeni stan i drustveni rad bez vece odgovornosti
Nedelja 09.11.2014.11:49
Kako mozes kao Goja da utices na dogadjaje oko sebe. Na kredite banaka kojima robujes, na drzavne izbore koji su namesteni, na politicare koji na lokalu dolaze dogovorom mafijasa i ucenjenih na visem nivou. Sve je novac, nema ideja, nacela-ideala, nema vere u moral, Boga osim ako to nije kroz Bozicnu rasprodaju itd. Mozemo ako se vratimo moralu, zato nas oci pozivaju da se vratimo Bogu, jer kad se vratimo Bogu vratit cemo se coveku, spasiti civilizaciju. To nas razlikuje od Goja robova koji niti ne znadu da su robovi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)