Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 07.11.2014.
14:50
Vestionline A
Književnica koja se leči od raka, Isidora Bjelica, pokrenula je zajedno sa dr Dušanom Milisavljevićem iz Odbora za zdravlje i porodicu Skupštine Srbije, peticiju da se onkološkim pacijentima omogući lečenje tamo gde postoji slobodno mesto, bez obzira na to da li su u pitanju državne ili privatne klinike. U intervjuu za "Vesti-online" Isidora tvrdi da zna da "neko trguje lekovima onih koji treba da ih dobiju" i da joj niko iz Ministarstva zdravlja još nije odgovorio na predlog, ali da će bez obzira na golgotu koju trpi istrajati u toj borbi.
Petak 07.11.2014.15:09
Trguju Srbi , nisu sigurno ni turci a niti siptari dosli pa to uradili !!! Dozivotno bi ga u jamu ko to radi mmu vam ebem poganu i hostoplersku --MZ je korumpirana institucija do grla !!!
Petak 07.11.2014.18:36
пре пар година се један др обесио у шуми када је су га оптужили да је трговао са здрављем најтежих пацијената тако што је требовано много више цитостатика него што је требало да се наручи.. ту је била уплетена и катарина ребрача у цео случај.. човек је се наводно обесио иако пријатељи тврде да никада није испољавао такве склоности.. и увек је порицао да је он крив.. после тога, прича о трговини је затајила.. нашло се жртвено јагње.. увек сам била убеђена да је тај човек "смакнут" и да му је то неко наместио, неко крупнији и недодирљивији у целој причи.. чак моћан на светским плановима.. најлакше је оптужити свог.. тужно је што људи осим што се боре за живот, мора да се боре и за лек..
Petak 07.11.2014.18:42
купила сам исидорину књигу, масу паметних ствари сам тамо прочитала.. и с друге стране боље је упознала.. видела сам "другу страну медаље" иако њу као особу нисам нешто претерано готивила..скроз ми је била антипатична.. желим Исидори да настави да спаја "алтернативу" и официјалну медицину и излечи се скроз. јер проклетост данашњег доба је што западна медицина гледа болест као узрок болести, не као последицу..мада морам да признам да је техника свршена.. али источна медицина је холистичка и заправо она гледа на болест као последицу. целокупног менталног и физичког склопа личности.. спој холистичког приступа лечењу и западна техника по мени је квалитетна основа за пут до излечења..
Petak 07.11.2014.18:03
Dok sam lecio suprugu, koja na zalost nije prezivela osetio sam na svojoj kozi pravi uzas od doktora pa sve do cistacica..
Petak 07.11.2014.19:03
Od kada su citostatici ili zracenje lekovi ,od onda kada su i otrove nazvali lekovima.Samo nesto sto je prirodno leci prirodne bolesti.Kako Seselju da pomogne hemoterapija kod metastaza na jetri ?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)