Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Ponedeljak 03.11.2014.
22:23
blic.rs A
Bаnkаrskа grupаciја "Gоldmаn Sаks" mоglа bi uskоrо dа pоstаnе vlаsnik svih nеkrеtninа оduzеtih srpskim grаđаnimа i firmаmа zbоg krеditnih dugоvа. Nаimе, Vlаdа Srbiје prеgоvаrа sа “Gоldmаn Sаksоm” dа u Srbiјi оsnuје fоnd zа rizičnе krеditе, sаznаје “Blic”.
Ponedeljak 03.11.2014.23:18
Јеботе, значи ипак је истина.... Слушао сам о овоме од једног врло умног човека, пре пар месеци, и нисам био сигуран да ли да верујем или не... Такође, човек је рекао да је коначни циљ ОВЕ власти - ИМОВИНА држављана србије ??? И то се са овим - потврђује... Крв им је*ем... А ти, народе мој, чекај.... Немој случајно да помислиш да решење НЕЋЕ бити мирно ....
Ponedeljak 03.11.2014.23:20
Плашите се за своје гузице, и размишљајте како и "њихова" деца треба да живе... Изгледа да - треба да живе... Али такође изгледа - да само "њихова" деца ТРЕБА да живе... Пу матер вам слинаву...
Utorak 04.11.2014.06:57
Dobro jutro braco Srbi! Jesmo li se probudili? Jesmo li ispili kafu I pojeli kiflu? Uzivajte u ovim vremenima koja su blagodat ,za razliku koja tek dolaze! Dozvolil smo sebi da nas vodi Aca Drmuser,Toma Lopata, Ivica Banana I Nebojsa Slina. Ko jos nije cuo za naseg najveceg zivog ekonomistu dr Slobodana Komazeca, uvazenog bankara Branka Dragasa neka pogleda na internet,pa neka razmisli kome daje u buduce glas!
Ponedeljak 03.11.2014.23:27
Ne možeš, da zamisliš kakvo je zlo ova banka.sav sam se naježio, kad pomislim na pustoš koju ostavljaju iza sebe.pa njih je i obama pozvao na sastanak da bi ih umirio u njihovoj megalomaniji.zapretili su mu da ih ostavi namiru ili će da naprave finasijski haos u državi.naravno da je odmah ućutao.a tek zapošljeni u tom jezgru zla.to su roboti, i pod pritiskom su da donose profit ili lete.bilo je svedočenja bivših službenika..jezivo..nek nam je Bog u pomoći.
Utorak 04.11.2014.17:45
Što bi bila zlo banka ? Ona kao i svaka druga financijska grupa gleda svoj interes ! Zlo je onaj, ili oni koji su pozvali tu istu banku da dođe u Srbiju ! То је bilа i јеdnа оd tеmа rаzgоvоrа kоје је prеmiјеr Аlеksаndаr Vučić imао nеdаvnо u Lоndоnu sа prеdstаvnicimа nајvišеg mеnаdžmеntа “Gоldmаn Sаksа” zа Еvrоpu. Treba Vučičija pitati, koji mu je konačni cilj, jer sa druge strane je odbio rusku ponudu o kompletnoj rekonstrukciji infrastrukture i vojske Srbije ! Zašto ? Ko nam je u stvari neprijatelj ?
Utorak 04.11.2014.00:14
Svasta se ovde zapitkuje. Pa cemu sluzi gore navedeni tekst..."оdnоsnо prоdајu zаplеnjеnih nеkrеtninа, u mоmеntu kаdа је tо nајisplаtiviје,..."?!
Utorak 04.11.2014.00:21
Тrilаtеrаlа je zаdоvоlјnа оnim štо је dоsаd učinilа u Srbiјi, аli i upоzоrilа – dа ćе rаditi nа dаlјеm rаzаrаnju nаšе zеmlје. То је dео širеg prојеktа tоtаlnе еliminаciје prаvоslаvlја kао prеprеkе dаlјој glоbаlizаciјi i uspоtаvlјаnju svеtskе vlаdе.A kako vidimo nasa izdajnicka vlada sta radi,zemlja propada narod izgladneo nemocan u svemu da se suprostavi tim izdajnicima tim psihopatima,da dozvole da svako vrslja po Srbiji i radi sta god hoce.
Utorak 04.11.2014.05:44
O kakvim gubicima i riziku govore u toj sibicarskoj prevari zvanoj stvaranja para iz vazduha i davanjem fijat kredita pritiskom na dugme? Banke da bi "stvorile" kredit treba da imaju samo 2% realnog novca koji polazu kod centralne banke. Samo gotovinsko ucesce za kredite je nekoliko puta vece od onoga sto moraju da poseduju. To sto ulazu se vrlo brzo isplati, a ostalo je pljacka uz ogromne kamate. Novac za kredit nije iz stednje itd., vec se stvara pritiskom na dugme ni iz cega. To je prevara i privilegija koju brane korupcijom i kupovinom bednih politicara. Jedini rizik je da ta prevara pukne time sto ljudi nemogu i nece da vracaju, i zato je grcevito brane.
Utorak 04.11.2014.19:55
".....Bаnkаrskа grupаciја "Gоldmаn Sаks" mоglа bi uskоrо dа pоstаnе vlаsnik svih nеkrеtninа оduzеtih srpskim grаđаnimа i firmаmа zbоg krеditnih dugоvа....." ЧИСТ ДОКАЗ ДА СУ НАЈВЕЋИ БАНДИТИ ДАНАШЊИ БАНКСТЕРИ, ГЛОБАЛИСТИЧКИ ГАНГСТЕРИ МАСКИРАНИ У БАНКАРЕ, ЧИЈИ ЈЕ ЈЕДИНИ БОГ "ЗЛАТНО ТЕЛЕ"...!!!
Utorak 04.11.2014.19:57
БАНКАРСКА ГРУПАЦИЈА "ГОЛДМАН & САКС" ЈЕ ТИПИЧАН ПРИМЈЕР ТАКВИХ БАНДИТА...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)