Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Ponedeljak 03.11.2014.
10:54
B92 A
Jedan od lidera ukrajinskih dobrovoljačkih snaga Jurij Bereza rekao je da su Ukrajinci spremni da napadnu Rusku Federaciju.
Ponedeljak 03.11.2014.12:51
.. AJDE NAJZAD NEKA VAM JE SA SRECOM, SAMO PAZITE DA SE NE PRERACUNATE, BOLJE BI VAM BILO DA PODJU SA VAMA I VAŠI POSLODAVCI, NATO-AGRESORI NA ČELU SA - NARAVNO - AMERIKANCIMA I ŠVABAMA . . .
Ponedeljak 03.11.2014.13:03
Ма њих "finansira ukrajinski oligarh" сви се тресу од страха на ту чињеницу. Вероватно им све финансира све од муниције, преко гаћа до мотивације за напад на Русију.
Ponedeljak 03.11.2014.13:08
Нађу пар не баш паметних а много острашћених људи да дижу тензију, да замајавају народ, прикупљају политичке поене... Имали смо ми током деведесетих на гомиле оваквих галамџија док су прави борци ћутке износили сав терет рата.
Ponedeljak 03.11.2014.14:00
Pa tako su i mislili da ih napadnu-uz pomoć i podršku NATO-a i amera,pa to onda neće biti da je napao Nato i amerui već hrabri ukri.O kad bi sav svet bio glup.
Ponedeljak 03.11.2014.13:02
Спрдају се сами са собом, препашће се Руси ове тројице-четворице :)
Ponedeljak 03.11.2014.11:09
Pod svaku cenu logika Bzezinjskog na zakuvavanju situacije, ali sta vreme prolazi to se vise lade glave. A i zima ce da oladi neke...... Kina takdodje obilazi jugoistok Azije da bi umirila duhove, kao i Rusija istok Evrope.
Ponedeljak 03.11.2014.11:12
Kad putine taktiziraš kao sloba, neodlučan da napadneš i istrebiš ove buba švabe nacističke,.oni će doći kod tebe i ubijaće ti narod.a možda i uspe majdan u moskvi i ti odletiš.sve je to zbog tvoje pasivnosti.
Ponedeljak 03.11.2014.11:32
ne srljaj druze..... ovaj put su amerika, i evropa pod vremenskim pritiskom.... rusi su napravili ugovor sa kinom sa cenama sirovina maljim za preko 30% nego sa evropom, ali zato sada imaju mnogo vece pluca od zapadnih uslja.... nema potrebe da upada u suverenu drzavu. pa nista bolje mu se ne moze desiti nego da ove fasisticke gnjide udu u rusiju i naprave neko sranje. onda ima povoda i opravdanje pred normalinim svetom pred (zajebi usa i eu, sta kazu) pred UN.... znaci azdajo moja, polako. tihe vode su duboke....;-)
Ponedeljak 03.11.2014.12:43
http://www.youtube.com/watch?v=frQYvcC9eBc Evo da pogledate zasto je bitno da se izdrzi, makar i sa manjim zrtvama u ovom svetu gde mediji cine sve uz sitnu materijalnu kombinaciju. Ljudi ce sami da ih ciste iz sve i jedne zemlje. Ovde mozete da vidite i drugu stranu price slagali se sa njom ili ne. Svet treba dobre ljude i na zapadu, prvenstveno slobodarske Amere kao ovaj, jer EUroblje je odavno izgubilo dusu. Nema kriticke mase. Posledice inkvizicije i totalitarizma. Paralelno se vodi front na dve linje, da se ojacaju pozicije na vlastitim granicama, i pomaze napolju. Cionojezuiti nece da dozvole da se umire situacije na granicama, vec ce pre toga da zaposle svet necim vecim.
Ponedeljak 03.11.2014.12:48
Gde je nestalo ime Islamska drzava Iraka i Levanta. ISIL. Dans imamo samo ISIS. Levant ukljucuje Izrael. Dobro pita Keefe, da li je iko ikad video da je Izrael napadnut i jednim Talibanom, Alkaidoom, Al-Nusro, ISISom? Oce li da bude novi false flag kako bi mogli da krenu na ciscenje Irana, posto ce kako izgleda ISIS da cisti i ratuje pre sa Saudijcima nego sa Iranom kako su planirali?
Ponedeljak 03.11.2014.13:23
Neko krive Jevreje da oni stioje iza svega. Treba da se razlikuju Jevreji od Cinista-Jezuita. Sami Jevreji ne mogu sve da i hoce da uspeju u necemu tako sirokom kao sta je projekat NWO. Ali kad uzmemo sve belu, zute, crvene i crne kojima je svasta obecano, onda je lakse zar ne?
Ponedeljak 03.11.2014.13:49
pratim tvoje komentare..... + i ja pokusavam da objasnim, shvatim koliko timova ima u ovoj lizi "novi svetski poredak".... posto se stvari odvijaju ogromnom brzinom, stvarno je nesagledivo.... kao sto si rekao, napravili isis, da bi srusili siriju pa onda iran, sada se oni okrecu protiv Saudijaca... da nije zalosno bilo bi smesno: ponavlja se szenario 80`kada ameri prave od divljaka velike mudzahedine koji ih danas rtasturaju po avganistanu.... utakmica je pocela! ja mislim da bi mi srbi trebali da sutimo na klupi i da se spremino za 89`minutu, kada ulazimo na teren i dajemo pobedonosni gol...:)) ako opet pocnemo da se udaramo u prsa i srljamo, uletece nam ali ovaj put mozda i zadnji klizec
Ponedeljak 03.11.2014.14:35
Pratiti i popisivati svaku izjavu svakog odgovornog pojedinca (uostalom kao sta i oni rade), a kad dodje cas izvuci sve na svetlo. Osipa im se drustvo, posto i oni koji im sluze dobivaju vise informacija TKO us ONI i sta stoji sve na kocki u toj IGRI bez granice, i ucenjeni pocinju da vazu. Informcaije cure. Cudio bih se da ne skinu internet kako bi udavili alternativu. Koliko mogu da izgube sad ako napuste sve i ako ostanu sa njima do kraja to ce sami da odluce. Vernici u Boga i moral ce da pobede vernike u novac i interes. Ignorante oportuniste neces da probudis ali samo da vidis kako prelaze u drugi sistem, ko ih j...e.
Ponedeljak 03.11.2014.14:43
Ako do sad nisu videli sta se desava, nece nikad. Neko veruje da Bog cuva ignorante, lene i prigl...e, ja kazem demoni., jer njima upravo odgovaraju takvi. Nema kise bez grmljavine......vreme dolazi. Izdrzati dok ne dobijemo mig. :-) U svakom slucaju zdravo jezgro Balkana mora da bude sacuvano. Pozd
Ponedeljak 03.11.2014.15:50
razumem tvoj pristup temi. moj je slican. i ja verujem u etiku i da ces da zanjes kao sto sio. bar se nadam tome. ali ako pogledamo usa: belosvetski ciganluk koji se tamo naselio, pobivsi preko 100 miliona (sto se tek sada saznaje) tzv. indijanaca, unistavajuci sve pred sobom do danas uvek samo trceci za vecim profitom, kako ti kazes "interes i novac" me ipak prizemljuju i govore mi da bog nece pomoci ako mi ne pomognemo sami sebi i stanemo na put nemoralu..... hocu da ti kazem, da usa sa vatikanom zidovima kao i englezima (sve ista .ovna) rasturaju svet skoro 300 godina (i ranije su vatikan i englezi i sl) i jos ih bog nije kaznio..... i moje su nade kao i tvoje, danasnje lazi ne prolaze
Ponedeljak 03.11.2014.15:56
kao 90`tih na balkanu. rastranje juge je bila kao poligon za treniranje za sve sto se danas desava. vesli klark je to jednom cak i rekao.... narod se budi, internet cini svoje, ali da li ce to biti dovoljno??? narod je isto tako preinformisan, pretrpan, nema vremena da razmisli, a vesc se desava nova katastrofa. seti se cernobila i sada fukusime koja je visestruko stetnija po ceovecanstvo. ma ne spominje se uopste vise... kontas? znam da me kontas... nase je, tvoje i moje da neumorivo skidamo ljudima maglu/paru sa ociju. da ih njezno samaramo da bi se probudili... ne smemo prestati da se borimo za istinu, ma koliko nam stajali na putu USA_Nato i svi ovi usljivi provokatori.... ne daj se!
Ponedeljak 03.11.2014.11:23
Mogu oni da napadnu samo kako ce se provesti to je druga stvar.Naprotiv Rusiji bi dali pravi povod da krenu da tamo da rasciste teren i konacno zavedu red i mir.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)