Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 30.10.2014.
18:00
J. L. Petković - Vesti A
Skandal je da međunarodna zajednica, Evropska unija, na žalost, i Austrija bespomoćno gledaju šta se dešava na Kosovu i Metohiji. Srbima treba da se vrati pravo na život i povratak imovine, kazao je za "Vesti" Hanc Kristijan Štrahe, lider Slobodarske partije.
Četvrtak 30.10.2014.18:54
Hahaha - Albanci zlostavljaju Srbe na Kosmetu, kaze Palma, i zato KFOR treba da produzi okupaciju. Mnogo je to lepo slozio, pa je dobar i Srbima i okuptoru, i Heimat partiji, koja glumi prijatelja Srba radi glasova austrijskih Srba, koji su najveca imigraciona grupa tamo. Ko misli da azdaje nisu postojale nek samo pogleda "uspesnog" srpskog politicara: dva lica, tri jezika, i ogromne kandze kojima grabe i drze politicke sinekure u kojima se goje (finansijski i fizicki) do enormnih razmera prozdiruci zivo telo Srbije.
Četvrtak 30.10.2014.19:01
. OVAJ TEKST BI TREBALO POSREDOVATI AMBASADORU SR NEMACKE u Bgd., da ga on prvo procita i onda posreduje kancelarki A. MERKEL, A ISTO TAKO SVIM UCESNICIMA U JEDINSTVENOM NATO-ZLOCINU PROTIV SRJ 1999. god.. Istovremeno treba pokrenuti kampanju protiv dolaska albanskog preds. E. Rame, koji je tako divljacki – kao sto je i divljacki izvedena provokacija Srba 14.10. 2014. za vreme fudbalske utakmice – vredjao i ponizio Srbiju i SRPSKI NAROD. MASOVNO PROTIV ALBANSKIH AGRESIVNIH DIVLJAKA i pored UCENA OD STRANE AMERIKANACA I EU – ili jasnije – bivsih NATO ZLIKOVACA, DA SRBI PRIME E. RAMU KOJI ZNA DA SRBI U SVAKOM SLUCAJU GUBE , SA NJIM ILI BEZ NJEGA !
Četvrtak 30.10.2014.20:55
Da Strache lobira kod austrijskih Srba za glasove ovakvim izjavama nije sporno. Cinjenica je da on stvarno tako istinski i misli sta kaze, sto ga cini ujedno i jedinim austrijskim politicarem koji se javno zauzima za istinu i podrzava Srbiju. To sto je desnicar njegova je politika koju vodi u njegovoj zemlji i njegov je problem.
Četvrtak 30.10.2014.21:12
Pa, dabome, u opoziciji je. A sta on istinski misli... kada su politicari iz EU u pitanju, to nikako ne mozemo znati. Juce je govorio jedno, danas "misli" drugo, a sutra ce uraditi trece, taman kao i novopeceni europejac "srpski" premijer.
Petak 31.10.2014.01:00
Ti znas sta Hajnc stvarno misli? Ozbiljno se salis? Vidim da je njegova retorika uspesna, neki su tvrdo bareni. Ono sto on stvarno misli da se naslutiti po njegovoj politickij istoriji, kroz koju je rastao uz vodece austrijske neonaciste kao Burger, Kisel i, naravno, njegovog prethodnika u austrijskoj Slobodarskoj partiji, Hajdera. Ili po njegovoj govoru 2004-te na godisnjoj ultra-desnicarskoj komemoraciji predaje naci Nemacke kada je rekao da su oni koji su dosli da odaju pocast naci armiji "istinske demokrate", a antifasisticki demonstranti koji su bili prisutni su "fasisti" zato sto "sputavaju slobodu govora". Naravno, otkad je sef partije pazi sta govori, ali ako mislis da mari za Srbe..
Petak 31.10.2014.01:02
...samo zato sto ih privremeno koristi u borbi protiv za njega najveceg zla (Turaka, i islama generalno), grdno se varas.
Petak 31.10.2014.07:36
Mnogo vise znam o njemu nego sto ti mislis @ vladi. Ne znam sta nije jasno u mom komentaru. Naveo sam da Strache ovakvim izjevama lobira kod Srba, sto je tacno, naveo sam da je jedini politicar u Austriji koji se zauzima mnogo za Srbiju, sto je takodje tacno,.. i naveo sam da je desnicar sto je takodje tacno i njegov problem u njegovoj zemlji. Sve je bilo azjasnjeno u tri recenice! Ni jednom rijecju nisam podrzao njegovu politiku, naprotiv.
Četvrtak 30.10.2014.21:18
"Šefica poslaničke grupe Srpska lista u Skupštini Kosova Jasmina Živković..." "Dalibor Jevtić, ministar za povratak i zajednice u Vladi Kosova..." Ko su ovi ljudi? Koga oni predstavljaju?
Četvrtak 30.10.2014.21:18
Znaci, nasa braca i sestre u juznoj nam pokrajini spali su na to da podrsku ocekuju od funkcionera nelegalne "vlasti" lazne drzave "Kosovo"?! Ako im veruju, onda su nasi Srbi taman toliko Srbi koliko i ovi "Srbi" u siptarskoj kvazidrzavi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)