Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 28.10.2014.
19:37
Beta A
Raša tudej u svom internet izdanju navodi da Zapad uporno pogrešno citira ruskog predsednika Vladimira Putina i predstavlja ga kao agresivnijeg nego što jeste.
Utorak 28.10.2014.19:47
AMERIKANCI UVEK PRAVE NOGATIVNO RASPOLOZENJE PREMA DRZAVAMA I POJEDINCIMA KOJI SE SUPROSTAVE NJIHOVOM INTERESU. NISTA NOVO I NISTA PAMETNO OD AMERIKE I ZAPADA.
Sreda 29.10.2014.09:31
Sva larma koju izazivaju namjerno netačnim interpretacijama govore da je Putin veliki diplomata i državnik gigantskih razmjera!!! Stavlja ih situacije da lažu ne bi li tako uspjeli makar na tren da umanje njegovu veličanstvenu figuru kojom je sve zasjenio i ogromno nadmašio aktuelne lidere današnjice...a i malo dalje kad se vratimo i pogledamo u istoriju!!!
Utorak 28.10.2014.22:31
Piše: Pol Krejg Roberts. Uporedite Putina sa korumpiranim ratnim zločincima u Beloj kući ili njihovim marionetama u kancelarijama Nemačke, Velike Britanije, Francuske, Japana, Kanade i Australije i videćete razliku između kriminalne grupe i lidera koji se bori za humani svet u kojem može da se živi i u kojem se poštuju interesi svih ljudi. U razumnom zapadnom društvu, Putinove izjave bi se prenosile u potpunosti, a diskusije organizovale sa napomenama stručnjaka poput Stefana F. Koena. Što se tiče Vašingtona i njihovih medija, nijedna država osim Vašingtona se ne pita. „Ili ste sa nama ili ste protiv nas“ što znači „ili ste naše sluge ili naši neprijatelji.
Utorak 28.10.2014.22:32
To znači da je Vašington proglasio Rusiju, Kinu, Indiju, Brazil i druge delove Južne Amerike, Iran i Južnu Afriku kao neprijatelje. Ovo je malo veći zalogaj sveta za državu u bankrotu, koju njihovo vazalno stanovništvo mrzi i koja nije dobila nijedan rat još otkad je pobedila sićušni Japan 1945. godine koristeći nuklearna oružja, jedini put da je takvo oružje upotrebljeno u istoriji sveta. Pokušajte samo da pronađete jednog američkog političara koji je sposoban da precizno i direktno odgovori na pitanja umesto da izbegne odgovor Niko ne može da pročita Putinove napomene a da ne zaključi da je on lider sveta.
Utorak 28.10.2014.22:32
Putin je toliko moćna ličnost da ga je Vašington označio kao primarnu metu za atentat. CIA će iskoristiti nekog od muslimanskoh terorista koje podržava unutar Rusije. Za razliku od američkog predsednika, koji se ne usuđuje da se otvoreno kreće među ljudima, Putin se ne drži na odstojanju od ljudi. Putinu ne smeta ruski narod i slobodno se kreće među svojima. To ga čini lakom metom za CIA-u koja može da iskoristi čečenskog teroristu ili džihadistu da ubije Putina Nemoralni i izopačeni Zapad nesposoban je da proizvede vođstvo kvalitetno kao Putinovo. Pošto su ga već ocrnili, njegovo ubistvo neće izazvati veće komentare u zapadnim medijima.
Utorak 28.10.2014.23:39
Tekst Pola Robertsa, ako je verno prenet, na prvi pogled deluje veoma afirmativno za Putina, a kriticki govori o zapadnoj politici. Medjutim, zavrsetak u vezi sa mogucnostima likvidacije ruskog predsednika ostavlja sumnju u stvarne namere i perfidne slutnje autora. Kada su zapadnjacki tzv.novinari i intelektualci u pitanju, trebalo bi biti veoma, veoma obazriv.
Sreda 29.10.2014.00:44
Ali Putin jeste defakto neprijatelj Amera. Ne zato sto ih mrzi, ili im misli nesto lose, nego zato sto ekonomski rast Rusije koji on vodi ugrozava njihovu egzistenciju. Dalja ekonomska integracija Rusije sa zapadnoevropskim zemljama bi ucinila postojanje NATOa - cija je osnovna svrha "odbrana od ruske agresije" - potpuno nepotrebnim. Ne samo da bi time zapadna Evropa - izuzev Engleza, koji su im privezak - izmakla njihovoj kontroli, nego bi i nova ekonomski ujedinjena Evropa ekonomski presisala Amere. Dodaj tome druge velike konkurentske ekonomije, kao Kina, i zakljucak je neminovan - kraj dominacije Amera i americkog dolara, a s tim tezak ekonomski pad. Oni se bukvalno bore za opstanak...
Sreda 29.10.2014.00:51
...jer ih je pohlepa njihovog velikog kapitala prezaduzila uglavnom finansiranjem u ratove (samo Irak i Avganistan preko 5 biliona dolara), vojne i ostale intervencije sirom sveta kroz koje prave profit. Za njih to nije pitanje prvi ili treci u svetu, nego prvi ili bankrot. Zato se svim silama trude da prikazu Putina i Rusiju kao opasnost. Za njih to i jesu, vise nego bilo ko drugi.
Utorak 28.10.2014.23:35
"Raša tudej... navodi da Zapad... Putina predstavlja (ga) kao AGRESIVNIJEG NEGO STO JESTE." (???) Ako je pisac ovog teksta hteo da navede demanti Rase tudej, onda je to mogao da uradi citiranjem. Ovako ispada da i ruski medij Putina smatra agresivnim, samo ne toliko kao Zapad. !!! Tako je to kada se nepismeni late pisanja vesti.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)