Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Sreda 29.10.2014.
06:00
D. Dekić - Vesti A
Povodom navodne krađe identiteta Andreja Vučića, brata srpskog premijera, kao i tvrdnji da mu je nameštena fantom firma, oglasila se profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić.
Sreda 29.10.2014.06:42
Србима влада организовани криминал, у најбуквалнијем смислу тих речи. Све остало су последице или шупља прича за замајавање јавности. Са организованим криминалом се не може обрачунати изборима, оставкама, новинарским "открићима" и "доказима".
Sreda 29.10.2014.10:59
Ozbiljno krivično djelo : utaja poreza-zbog čega se plaćaju rigorozne kazne i teška odgovornost gdje prijeti opasnost čak i zatvorske kazne!!! Vučići bi trebalo da daju sada potanko objašnjenje za ovu papzjaniju!!!
Sreda 29.10.2014.08:55
Još jedna potvrda da je ANDREJ VUČIĆ KRIMINALAC . Pošto se njegov brat "bori protiv kriminalaca očekujemo da će ga uhapsiti" da ne bi ON PODNOSIO OSTAVKU . SVE OVO GOVORI DA SU BRAĆA PO MATERI KRIMINALCI . DAKLE VUČIĆU SMRDLJIVKO PODNESI OSTAVKU I BAR JEDNOM U ŽIVOTU ISPOŠTUJ ŠTO SI SAM REKAO !!! ŽIVKOVIĆ JE VAS BRAĆU VUČIĆE NAMAZAO GOVNIMA PRED CELOM SRBIJOM I POKAZAO DA JE U PRAVU . TO STO VAS "PERU VAŠI ĐUBRETARI" KAO ONAJ KRETEN IZ TEŠKE REČI ILI DIREKTOR PORESKE UPRAVE NE PIJE VODU JER ISTINA JE SAMO JEDNA . OLOŠU PODNESI OSTAVKU ODMAH JER SI U ŽIVOM BLATU IZ KOGA SE NEĆEŠ IZVUĆI SIGURNO .
Sreda 29.10.2014.11:02
Kako je ono rekao šiptar : niko nije nedodirljiv hehe, osim njegovih bliskih ! Sada bi trebao srpski narod da od njega traži ostavku, koju je ponudio !
Sreda 29.10.2014.09:57
Само постоји ту још нешто. тим организованим криминалом управља ЦИА и МИ6. Иначе тачно је да се с њима не може обрачунати оваквим изборима, доказима... Без револуције, не видим излаза! Само да народ тада не верује ни једној постојећој странци. Само нови људи, неукаљани. Иначе све је узалуд!
Sreda 29.10.2014.06:54
ЛОПОВ ЈЕ ЋУТАО ЗАТО ШТО ЈЕ ТО ЊЕГОВА ФИРМА И МИСЛИО ЈЕ ДА ЋЕ ПИЦОУСТИ БРАТ НА НЕКИ НАЧИН ДА МУ РЕШИ ПРОБЛЕМ , ПРЕ НЕГО НОВИНАРИ САЗНАЈУ ЗА ФИРМУ. НАРОДЕ ТИ ОПЕТ ГЛАСАЈ ЗА ПИЦОУСТОГ АЛИ ОВАЈ ПУТ ГЛАСАЈ И ЗА ЊЕГОВОГ БРАТА ДА БУДЕ МИНИСТАР ФИНАНСИЈА. ЖИВЕЛА СРБИЈА
Sreda 29.10.2014.07:17
Svaka cast gospodjo na postovanju sopstvene profesije i sopstvenog misljenja. Jer ovde je sve vise na delu pokusaj kredje zdravog razuma, a u koju su se , na zalost, ukljucile i stranacki postavljene licnosti. V.d. lako moze biti proslost , pa valjda , u cilju sostvenog ucvrscenja pozicije , lakse lazemo nego sto razmisljamo. A ustvari najlakse je da cutimo, ako vec nemamo zahtevani odgovor, ali iz basne sa magarcem znamo da je i to u sklopu licnosti pa nekima to u stvarnosti i nije moguce. To se desilo i gospodinu v.d. pa nije jasno kako ce sprovesti komplikovanu poresku konsolidaciju, kad nezna ni elementarne stvari iz svog posla kojima treba da se bavi najsitniji poreski referent..
Sreda 29.10.2014.07:56
"zanimljiva" je reakcija srpskog stada, tj. odsustvo iste ? Možda bi svi koji imamo dugove mogli da damo izjavu da to nije naše i da je to uradio neko drugi, ukravši naš identitet ? I kraj priče! Da li bi tako nešto prošlo u slučaju običnog čoveka ?
Sreda 29.10.2014.10:42
Reakcija je nikakva, a sve druge koji imaju dugove se nemoze porediti jer je ovo unapred smisljeno krivicno delo, i molim te nemoj porediti "obicne" postene gradjane sa ovim (************) ! Al ce pravda (nadajmo se) jednom doci po svoje !!!
Sreda 29.10.2014.08:33
Profesorice hvala Vam na vasoj hrabrosti da se iznese istina ali je uzaludno sve kad Aleksandar Vucic kaze da je sneg CRN tako mora i biti jer toliko mediokriteta postoji u ovom narodu da je to za zgrazavanje......
Sreda 29.10.2014.13:24
Dugo sam razmisljao kako je moguce da su Turci drzali 500 godina pod svojom vlascu najveci narod na Balkanu i narod koji zaista ima u svojim redovima briljantnih naucnika i junaka uglavnom pojedinaca..Ali odgovor na moje pitanje dade Njegos, Petar II Petrovic Vladika Rade, Radivoje gorostas ispod Lovcena , najveci i i stinski Srpski rodoljub , patriota i mozda jedini veliki filozof.Napisa Radivoje:JEDNA SLAMKA MEDJU VIHOROVE , SJERAK PUSTI BEZ IGDJE IKOGA... tE NI OVA DAMA NEMOZE BEZ PODRSKE JAVNOSTI , NISTA DA URADI JEDNOM OBICNOM IZJAVOM NA NASU ZALOST.KUMOUBICA, KONVERTIT , JEZIKOPLAZAC, PALUCKO-JEZICAK JE U GRUPI PODREPASA KOJI CE GA NA KRAJU UNISTITI..
Sreda 29.10.2014.13:33
Prosto da covjek ne vjeruje.Cime je ovaj Vucic zaduzio moje Bosnjake da o njemu pricaju samo hvale i slavospjeve ,ako se zna da je izjavio da ZA JEDNOG UBIJENOG SRBIMA TREBA UBITI 100 BOSNJAKA.Hadzifejzovicu je li ti znas za ovu izjavu Vucica ii tvoja FECE TV O NJEMU NON STOP PISE.Dali je na djelu isti mentor zakljucite sami , ???Dali sve izlazi iz iste Anglo-saksonske kuhinje?Kao i sva druga zla ovoga svijeta....
Sreda 29.10.2014.21:02
A kada je Vucic govorio istinu kada je djon obraz od coveka,ne postuje drzavu i narod a kamo li rec.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)