Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
54
Nedelja 26.10.2014.
19:17
alo.rs A
Velika Albanija, u kojoj će biti Kosovo, nije nešto što lebdi u vazduhu, već će za pet godina postati realnost za Srbiju.
Nedelja 26.10.2014.19:30
STO JA ? Nek ide kostunica !! lol eto reko je vucic juce , sluso sam i sta sad ? BICE-NECE-BICE-!!?? Ako srpski narod bude slozan nece biti a ako budu slusali ko ce vise para dati i punili budjelare etoo velike albanijeee !!
Nedelja 26.10.2014.20:03
kakve sad veze ima Koštunica sa bilo čim ? Pogotovo - kakve veze ima Koštunjavi sa mojim komentarom ? I što ti ? Pa ti reče da "neće moći" - pa reko' da te posavetujem da odeš u trnovac kol'ko da se uveriš da l' STVARNO "neće moći" ?
Nedelja 26.10.2014.20:49
kakve veze Imam ja sa velikim trnovcem po tvome ? ne vidim razloga da branim interese drzave ciji nisam drzavljnin , po tvome, OCETE LI JEDNOM SHVATITI DA SE INTERES DRZAVE NE BRANI PARTIJSKOM OPREDELENOSCU VEC SLOGOOM SVIH NJENIH GRADJANA !! NECE MOCI TANASKO !! POSTOJE SRBI I VAN GRANICA SRBIJE SAMO POLAKO --NECE DUGO PROCI A VIDJET CES REZULTATE --DOSTA JE BILO ISTJERIVANJA I PROTJERIVANJA ONIH USPJESNIH PATRIOTA DOK MESETARI RASPRODAJU IZ PATRIOTSKIH RAZLOGA SRBIJU !!! NECE MOCI JER SU SRBI OJACALI U SVIJETU A ISTI TI SU U SRBIJI PROGASAVANI ZA IZDAJNIKE DOK JE KOSTUNJAVI BIRAO LJUBAVNIKE I MACICE TE IZRAVNAVO RACUNE KRIJUCI SVOJE BOlESNE SLABOSTI !
Nedelja 26.10.2014.21:12
Ma jebao te više Koštunjavi - gde vidiš da sam ga spomenuo ? Proterivanje uspešnih patriota ? O čemu ti to, rođeni ? Aj da posmatramo srbiju kao jednu kuću ? I sad smo došli u situaciju da se ta kuća zapali i da gori ? Znaš li možda kako se gasi kuća koja gori ? Iznutra ili izvana ? Kapiraš ? Vidim - polomiše se "uspešne patriote" iz dijaspore da finansiraju bar jednu radio stanicu - ako ništa više - čisto da se probije medijska mrakčina ? Za početak ? eeee moj ti....
Nedelja 26.10.2014.21:27
" Radio stanicu " sunce ti kalaisano , da si rekao Traktor ili kombajn pa i da pomislim na ozbiljnost aparata ali Radio -stanicu , moderni smo u pm ....znas koliko sam ja vjerovo Tom majmunu kostunjavom ali etoo , ebo nas doktorski , Tane , nema postenog bisnismena , mozes samo da ga nateras zakonom da doprinese sto vise drzavi i sto ga vise sibas on je sve jaci , protjerani su oni koji su mooogli da doprinose drustvu , svi do poslednjeg , ali kako kad nase sudstvo vodi drzavu preko partiskih knjizica , bice tu booorbe joos ...
Nedelja 26.10.2014.20:41
ne samo neozbiljni vec i bezobrazni da nam se kraj ne vidi --jadni , mali , ograniceni i zu to jos kurceviti , pa svi nam se svete i unistavaju nas samo zato sto smo neslozni ali ne vredi , treba biti mangup , frajercina, najglasniji , kad bi imali malo mudrosti kakvu zemlju imamo , bili bi najjaci na balkanu u svemu ---sami mi medijskim prepucavanjem i pljuvanjem po vlasti a sve zbog licnih interesa pruzamo mogucnost da se stvori ta velika albanija --etoo vidis da smo je mi skoro napravili neslogom i otimacinom cija ce partija biti na vlasti iz inata --sad rusimo vucica umjesto da se svi slozimo i branimo zajednicki interes , jok , necu nije moja partija na vlasti i boli me kurac ......
Nedelja 26.10.2014.20:55
bas tako upravu si , nisu sipci toliko opasni koliko smo mi neslozni i kilavi samo gledamo svoj licni interes ,interes pojedinca , cim neko dodje na vlast njemu je prioritet da se obogati da vozi skupa kola da kara najbolje picke i to je to ....
Nedelja 26.10.2014.21:05
ma sto on kao jedinka sve to radi i ima ali sto se uz njega nabije i cijeli aprat koji pa ima svoj aparat i tako pola drzave u kriminalu , ja ne mogu da oprostim niti jednom srbinu koji je primao platu godinama i od siptara i od srba a sada se zali , ajde nek mi neko to objasni , svi su slozni kad je novac u pitanju a kad treba braniti drzavu e onda je kriva Vlada --eto 23% podrzava vucica a ostali cute i love u mutnom , pa nek izlaze mmu im jbm na ulice , nek se pomjere vec jednom , a mozda im ovako i odgovara , veliki trnavac stiti licno srpski vrh , a kad bi doslo jedno hiljadu gradjana ispred vlade i oglasilo se e onda bi bila druga pjesma ---NEMAMO MI TU NACIONANU SVIJEST NIKAKO !!
Nedelja 26.10.2014.19:39
Sa Vučićem i njegovim BANDITIMA VELIKA ALBANIJA JE IZVESNA MNOGO PRE NEGO ŠTO PREDVIĐA Ana Filimonova . Obećao je MAMUN VUČIĆ EU ZLIKOVCIMA DA ĆE ZAVŠITI IZDAJU MNOGO PRE PERIODA OD 5 GODINA . KADA MAJMUN NE SME DA OTKAŽE POSETU ALBANSKOM PREMIJERU POSLE MAZANJA GOVNIMA CELE SRBIJE NA STADIONU ONDA JE VEROVATNO SVIMA JASNO GDE SNS GOVNARI VODE NAROD I DRŽAVU . VEĆI ZLIKOVCI OD VUČIĆA I KOMPANY NA ČELU SRBIJE NIJE BILO U ISTORIJI .
Nedelja 26.10.2014.19:35
Samo ekonomski razvoj zemlje garantuje stabilnost , patriotizam , I odbranu...Albanci sada traze svoju sansu u nasoj slabosti , ali to se brzo mijenja , I nemoj da budete sigurni da u narednih nekoliko godina na Balkanu bude potpuno drugaciji pristup politici.
Nedelja 26.10.2014.19:37
Vrlo lako moguce.Jer zapad se ravna prema interesu,Trenutno Srbija nije na njihovoj strani i oni imaju problem a za nekoliko godina ko zna ko ce preuzeti Balkan kao interesnu sveru.
Nedelja 26.10.2014.21:32
Krivi moral vlada svjetom i izvrnuo je mnogo toga naopačke, kad bude krivi moral srušen tada euroatlanske vrednosti odlaze u smeće i sa njima i velika albanija, nikad nije bila povoljnija situacija za pavljenje Velike Srbije nego sada i pitanje je vremena kada će krenuti. Velika Srbija je sakrivena ISTINA; NI NJENE PRISTALICE NI NJENI PROTIVNICI NEMAJU POJMA ŠTA JE U STVARI VELIKA SRBIJA!? Nije to ono što je Šešelj zamislio; Svi će narodi na kraju pristati za VELIKOM SRBIJOM i shvatiće da nema boljeg rešenja. Mnogima će ovo biti smešno, zato što pojma nemaju o čemu je rječ!.
Nedelja 26.10.2014.21:36
+++++ tako je Duki , Putin je svojim dlaskom mnogima dao do znanja da nije lako unistiti jedan narod dok smo mi mirno cutali i cekli smrt ! Tu je Velika Srbija , bliza no ikad !!!
Nedelja 26.10.2014.21:52
Ja sam na strani Putina zato što je u pravu u sporu oko Ukraine i počeo je da se suprostavlja lažnom proroku i četvrtom rajhu; ali zapamti da ni Putin nije Spasitelj i on je pristao na politiku, demokratiju i religiju a to su đavolje nauke, i na ovaj način na kraju bi i Putin bio gubitnik; dok je god prevara u igri na kraju Istina i njene pristalice gube. Putina i Ruse ne mogu da satanizuju onako ko što su radili Miloševiću i Srbima, ali bi mu ipak na ovaj način doakali.
Nedelja 26.10.2014.21:42
Što nepravda veća to Srbija manja, tako biti mora takoj od postanja, kada Pravda sjedne na prestolje svjeta, Srbija će postat čitava planeta.
Nedelja 26.10.2014.19:59
Koji ekonomski razvoj , koja stabilnost , patriotizam ha ? pa mi za saku " dolara" unistismo sve , ne vidimo nista , ne cujemo , ---UPRAVO U OVIM TESKIM TRENUCIMA ; TRENUCIMA SLABOSTI BI MI TREBALI BITI KO JEDAN --ali nemaaaa , srbina svrbi guzica za udobnim zivotom za dobrim autom , ajfon , itd .....zalosno koliko smo jeftini !? POLITIKA NA BALKANU JE VEC PROMENILA KURS ONOG MOMENTA KADA JE VLADIMIR PUTIN KROCIO NA TLO SRBIJE !! Dobro je da to mnogi ne vide i ne shvataju , inace kakav smo narod i to bi mi unistili !!!
Nedelja 26.10.2014.22:45
Volio bih da si u pravu, ali su Srbi izgubili nacionalnu svijest ! Evo mali primjer, na skupu za potražnju da se bolestan čovjek, Šešelj pusti na slobodu, jedva se skupilo 200 ljudi...., zamisli da se radi o nekom albancu, koliko bi njih izašlo na ulice ? Mi se samo kurčimo sa nekim srpskim dugačkim kobasicama, ali je sve to babin zub !
Nedelja 26.10.2014.21:00
Samo mi reci kako skonta da je ona proalbanski orjentisana??? Sve što je rekla stoji, a to što si napisao da to Srbi i bez nje znaju, apsolutno nije tačno.. Srbe daleko od Preševa to i ne zanima mnogo.. Pitaj djevojke po Beogradu je li Preševo u Srbiji, 50 % ih neće znati, ali sigurno će ih više znati ko je prošao u Zvezdama granda..
Nedelja 26.10.2014.21:43
Vjerovatno jeste, mislim da su se mediji usrali u Srbiju.. a RTS je tu da znamo sve ono što nas ne interesuje. Ipak smatram da su muškarci dosta upućeniji, naravno ne oni iz ˝liberalnih˝, ˝građanskih˝porodica ( u translejtu iz onih porodica čiju su babu ili majku jebali šiptari ili hrvati, ono bukvalno). Kada se kaže da je neko nacionalista u Srbiji, misli se da je zaostao itd.. Kada se u Albaniji za nekog kaže da nije nacionalista, takođe se misli da je zaostao.. a možda ga zbog visine i skrate za glavu...
Nedelja 26.10.2014.21:20
Kucka je medju prvima pocela da pise o urusavanju rezolucije 1244 a ja sam taj koji uvijek trazi nesto iza zvjese, dakle ona je licno svojim pisanjem prva rusila tu istu rezoluciju dok se ona sada vise no ikada spminje , najave o ukidanju RS i tako dalje ,eto i znam da se smuca po Becu a tamo ko die i jeban je od sipaca ....nauciti treba da je negativna reklama najbolja reklama i etooo time se ona sluzi . nikad nista nije napisala pozitivno za Srbiju osim sto stalno tandrce o opasnostima ili urusavanju sistema .....
Nedelja 26.10.2014.19:22
SPAS ZA SRBIJU JE JEDAN JEDINI DA DOĐE NA VLAST PATIJOCKA STRANKA DA PROMENI USTAV DA SRBIJA POSTANE ZEMLJA SRPSKOG NARODA I DA POČNE RAĐANJE.
Nedelja 26.10.2014.19:23
I ako će, jebeš zemlju i narod, kad dozvoljava da ga vodi vučić, a pre toga ustaša tadić.takav narod ne treba da plstoji, jer je kukavički.
Nedelja 26.10.2014.19:27
Sve tačno ! Jedino mislim da je 5 godina - optimistička prognoza .... Ne znam da li je neko još primetio - al' što se više preti srbiji - to se četnički vojvoda i poslini mu debil jače upinju da ubede ovce iz srbije da će se ratovi voditi na drugim kontitnentima i slične gluposti ? i što reče k-dant iznad - možda i treba da nestanemo, kad imamo pedera za premijera....
Nedelja 26.10.2014.19:32
Svaki pametan covjek to zna i vidi, samo tupava srpska vlada NE ! Pitanje je samo da li su zaista tako tupavi ili namjerno upropastavaju Srbiju i srpski narod ? Moje misljenje je i jedno i drugo!
Nedelja 26.10.2014.19:35
Istina je da je to posljedica unutrašnje politike čak i više nego politike zapada. Jedini način da se spriječi formiranje velike Albanije je pothitno skidanje sa vlasti ovih prozapadnih i proameričkih kriminalaca na vlasti koji uništavaju Srbiju i RS, i otpočinjanje velike vojne i ekonomske saradnje sa Rusijom, Kinom, i Brazilom koji će uskoro biti najjače ekonomske, pa čak i vojne sile (ako to već nisu) !!!
Nedelja 26.10.2014.19:39
Samo odgovori ako znaš, ko će to da ih skine, i sa kim?narod, možda?u narodu je teška apatija, a i taj narod se ni pod turcima nije bunio.morao je Vožd Karađorđe da ubija za primer, da bi se ostali priključili ustanicima.
Nedelja 26.10.2014.20:02
Jedini ko je mogao da povede Srbiju ka pravom putu bio je Vojislav Šešelj ali je on zato nažalost već 12 godina utamničen u Hagu, ali kao što je on rekao, on će možda umrijeti u Hagu ali ideologija srpskog nacionalizma zauvijek će živjeti u srpskom narodu. Nadajmo se da će se jačanjem ruske vojne i ekonomske moći u Srbiji pojaviti jedan novi Šešelj koji će uspjeti da dođe na vlast i da nas izbavi od ove propasti. Ako me razumiješ...
Nedelja 26.10.2014.20:13
Šešelja sam uvek voleo da gledam i slušam na radiju i televiziji, jer se takav intelekt jednom rađa.ali onu dvojicu nisam mogao da smislim još od kad su se prvi put pojavili u stranci.nešto mi je govorilo, njihove face pre svega, da nisu iskreni.zato i dan danas ne mogu da se načudim, da takav intelektualac kao dr Šešelj nije osetio njihovu podlost i dvoličnost, pre svega izdajnički nagon?
Nedelja 26.10.2014.20:36
A možda je i mogao ? I baš zbog toga što ih je čitao - možda su mu baš trebali takvi ? Lakše je manipulisati ljigavcima, kad znaju da ih držiš u šaci ? Intelekt - nesporan... znanje - neverovatno... politika - dosta problematična.... kadriranje - katastrofa....
Nedelja 26.10.2014.19:41
I Rusija sve to posmatra "skrstenih ruku" ! Rekoh ja , da je Srbija clanica Nato-a ( a mogla je davno biti ) Siptari bi se danas susretali sa problemom opstanka .
Nedelja 26.10.2014.19:47
Da smo se sa amerikom dogovorili 1990-te danas bi kosovo bilo u srbiji.alija i franja, odlaze u vašington, a sloba šalje borisava jovića kod gorbačova.tada su ameri presekli, i odredili stranu koju će pomagati.
Nedelja 26.10.2014.20:07
Velike sile se dogovaraju i gledaju iskljucivo interes, a male drzave moraju biti jako oprezne i visprene (svaka cast nasoj slavenskoj braci - mozemo ih u srcu drzati) da bi opstale. Zalosno , mozemo samo nemo da posmatramo kako nam odlazi jos jedan deo teritorije.
Nedelja 26.10.2014.20:52
S obzirom da mi ove nase patriote zavukose ruku u dzep meni kao penzioneru i borcu u proteklim prokletim ratovima, bas me boli uvo i za Srbiju i za veliku Albaniju! Uz ovakvu vlast moj patriotizam je anuliran i zao mi je sto sam se uopste i borio za ovakvu usranu zemlju, jer je usrana zemlja, koja ovakvu vlast ima! Toliko!
Nedelja 26.10.2014.21:36
Da li VI narode primecujete da se KIRBI NESTO UCUTAO ovih dana. Dogadjajima oko drona nije bas bio okupiran.AJMO MALO REALISTICNIJE. JA VERUJEM VUCICU IAKO GA KRITIKUJEM I SAM, NISAM GLASAO ALI ON NESTO ZNA STO MI NEMAMO PREDSTAVU. jA MISLIM DA JE OVA IZJAVA GOSPODJE FILIMONOVE KAO PREDSTAVNIKA UGLEDNE RUSKE AKADEMIJE MALO POLITIZOVANA. MOJE MISLJENJE NE MORA BITI TACNO DA JE OVO SVOJEVRSAN PRITISAK ALI VRLO SUPTILAN NA NASU VLADU DA SE MALO OZBILJNIJE OPREDELJUJE. IZGLEDA DA NAM ISTICE ROK EVROPA I RUSIJA I OVO JE KULTURAN NACIN DA SE VLATIMA SKRENE PAZNJA U KOM SMERU TREBA OZBILJNO KRENUTI. RUSI ZNAJU DA JE UKRAJINA PROPALI ZAPADNI PROJEKAT I DA TU NEMA VISE VELIKIH DOGADJAJA....
Nedelja 26.10.2014.21:45
VEZANO ZA GEOSTRATEGIJU. UKRAJINA CE BITI DUZE VREME NESTABILNOPODRUJE ALI ZAPAD TU NE MOZE DA PROBIJE. RUSI PRETPOSTAVLJAJU DA SE MORA OTVORITI NOVI FRONT VEROVATNO NA BALKANU I OVO JE POSLEDNJE UPOZORENJE SADASNJOJ VLASTI. MAHANJEM VELIKOALBANSKOM ZASTAVOM NA PARTIZANOVOM STADIONU JE SAMO OBZNANJENA NAMERA MOCNIKA CELOJ EVROPSKOJ ALI I SVETSKOJ JAVNOSTI STA JE SLEDSECE. U PLANU. ALI PLAN JE PLAN VAZNO JE RAZUMETI PORUKU KOJU NAM SALJE RUSKA AKADEMIJA. NISMO PROPALI NE BUDIMO MALODUSNI NEMOJMO SE SVADJATI MORAMO REDOVE ZBIJATI. ZAPAD CEKA GRADJANSKI RAT U SRBIJI KO OZEBLO SUNCE. AMERI NEMAJU VISE SVETSKU PODRSKU PO PITANJU BALKANA INACE BI ONI VEC NESTO PREDUZELI SA REPUBLIKOM...
Nedelja 26.10.2014.21:55
SRPSKOM ALI SADA VISE NEMA HRVATA MUJEZINA I OSTALIH IZDAJNIKA TE JE RS. SADA MALO TEZE BOMBARDOVATI IZ VADUHA. DA LI JE MOGUCE DA DODIK ODJEBE ENGLESKOG LORDA ILI AMERICKOG SEKRETARA A DA NEMA NESTO U RUKAVU A MOZDA I MNOGO VISE. DALJE NAPRETKOM JUZNOG TOKA U BONDSTILU CE BITI TOPLO BICE RUSI BLIZE NATOu NEGO STO AMERI MISLE A BOGAMI I NIŠ NIJE DALEKO NISU RUSI TAMO DONNOSLI SAMO GUMENE CAMCE. SVE U SVEMU MI SMO UPOZORENI I OD ALBANO-AMERIKANACA A SADA I OD RUSA STA NAS CEKA AKO NAM DUPE BUDE NA DVE STOLICE. ONO STO JE MILOSEVIC RADIO SA ZAJMOM ZA SRBIJU JE USTVARI BILO SKUPLJANJE NOVCA ZA FINANSIRANJE RATA BOJIMSE DA JE I OVO STEZANJE KAISA I SKIDANJE PENZIJA I PLATA OPET NEKA
Nedelja 26.10.2014.21:59
MOBILIZACIJA NOVCA JER CE NAM TREBATI. VOJSKA JEDNOSTAVNO MORA DA SE OJACAVA I MODRNIZUJE. MOZDA OVO DELUJE MALO ŠAŠAVO ALI DELUJE.ILI CE USKORO POCETI. NISMO MI NI BANANA REPUBLIKA NISMO NI AMERIKA SAMO SMO JOS UVEK MALI I VEOMA NESLOZNI I BUDITE UVERENEI ZAPAD CEKA GRADJANSKI U SRBIJI. MORAMO SE ZNANJEM JEDINSTVOM ODUPRETI SILAMA ZLA. VERUJEM DA IMAMO DOVOLJNO PAMETI.
Ponedeljak 27.10.2014.00:11
Sylvestere nisi ti samo caknuti cicos macos izgleda da si ih provalio tackno je to za zajam za Srbiju,a izgleda i ovo sa penzijama.Nego pitanje je dali vucic ima dovoljan kapacitet za tako nesto? On je za moj pojam neko ko samo zna da zaj ebe stvar, i izda ljude oko sebe ali ko ce ga znati mozda ce bas ta njegova ljigavos da bude neki adut jer politika je teska kurva i samo najljigaviji opstaju!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)