Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 27.10.2014.
08:39
O. Ikodinović - Vesti A
Dok se na jugoistoku Ukrajine i dalje vodi bratoubilački rat, uprkos postignutom primirju Ukrajinci biraju novi parlament. Ovaj put izbori su od "životne važnosti". Odlučuje se o tome da li će Ukrajina preživeti kao država. Glasa se nepunih godinu dana od početka masovnih protesta u Kijevu koji su rezultirali svrgavanjem predsednika Viktora Janukoviča.
Ponedeljak 27.10.2014.08:50
Kriminalna vlast raspisuje izbore XAXAXAXAXAX..........sve pod budnim okom NOVIH NACISTIH VODJA OD VASINGTONA-BERLINA-LONDONA I RIMA SVE DOKAZANE UBICE!
Ponedeljak 27.10.2014.09:35
Sve je potpuno jasno . EU I NATO ZLIKOVCI uneli su POŽAR U UKARJINU I SADA GA SAMO RASPALJUJU . ZIMA ĆE DONETI VELIKE PROBLEME JER GAS SE PLAĆA ISKLJUČIVO NOVCEM ZBOG LJUBAVI PREMA ZLIKOVCIMA KOJI ĆE SE SIGURNO PRAVITI LUDI I NEĆE POMOĆI UKRAJINCIMA OKO PLAĆANJA GASA . EU I NAKO ZLIKOVCI OČERUPAĆE UKRAJINU ODNEĆE SVE DEVIZNE REZERVE I NIKADA SE NEĆE OPORAVITI . NA IZBORIMA ĆE POBEĐIVATI ŠPIJUNI I IZDAJNICI I ZEMLJA ĆE UĆI U DUŽNIČKO ROPSTVO KAO I SRBIJA . REALNO .
Ponedeljak 27.10.2014.14:06
Pa takve izbore imaju svi koji su okrenuti prozapadnoj demokratiji.Takve i mi imamo od 2000.Šta će jadnici,misle da sve zavisi od njihove pisaljke kojom crtaju po biračkim listićima.A fašistička EU i amerika već davno su okončale te izbore sad samo da se ozvaniče njihovi izabranici.
Ponedeljak 27.10.2014.10:25
Nastavlja se rat. Nadajmo se da ce nakon govora Putina i Lavrova da se stvari i na terenu menjaju na bolje. Bolje sad kad mogu da stisnu EU gasom, nego da se Ukri kao i Hrvati pripremaju uz NATO mentore i oruzje. Izdrzati treba jos jedan udar, a nakon toga ne stati, nego krenuti prema Kijevu, podici vojni puc koji ce da ih cisti. Inace ce Rusija da dobije samo veci komad koji ce trebati iznova graditi.Kao i Msulimansku bracu u Egiptu. I oni su imali izbore, pa su ih PONOVILI. Sta je tu cudno, kao i Irci referendum o pristupanju EU. Demokratska nacela zapada da se postuju :-). Lvov dati Poljacima, pa kad podrzavaju naciste, onda i neka ih prime. Granica-reka Zbruc.
Ponedeljak 27.10.2014.10:29
......Андреја Билецког (на слици на врху), команданта батаљона Азов, који, уместо извлачења поука и понављања страшних прича о судбини малоруских Ашкеназа, објашњава британским новинарима да „историјска мисија наше (украјинске, прим. аут.) нације у овом критичном тренутку јесте да беле расе света поведу коначну битку за сопствени опстанак. То је битка против семитски вођене ниже расе“.Постоје једни – виши, и они други – нижи. Појам Untermenschen посебно добија на значају током разраде нацистичког Generalplan Ost-а, чији један део је и такозвани Велики план (Grosse Planung), који се односио на акције које јњ требало да се спроводе по завршетку рата у периоду од тридесет година.
Ponedeljak 27.10.2014.10:31
У овом Великом плану се констатује да је од 45 милиона становника Средње и Источне Европе који нису Немци чак 31 милион „расно неподобан“. То су Untermensch, чиме се означавају „подљуди“, „људи ниже вредности“, у које спадају сви Јевреји, четири петине Пољака, три четвртине украјинских Малоруса, две трећине Белоруса, док преосталих 14 милиона могу да остану у оквиру Немачке, али да служе као јефтина радна снага.На новоуспостављени „животни простор“ би, заједно са Немцима, били пресељавани и Чеси и Летонци, на пример, што би у новом окружењу убрзало њихову германизацију. Био је то почетак стварања амбијента у којем се, као сасвим нормална ствар, разматрају планови о ликвидацији, депортовању и
Ponedeljak 27.10.2014.10:32
или асимилацији десетина милиона људи. Оно што Билецки и његови истомишљеници не знају или намерно превиђају јесте да су у категорију „подљуди“, поред Јевреја и Рома, сврставани и Словени. Позадинску подршку пружа им неколико политичких организација, попут Свободе и Десног сектора (на овом таласу јаше и политичка звезда у успону – Олег Љашко), које често демантују да се ради о неонацизму, већ подвлаче да је реч „само“ о украјинском национализму. Како изгледају те невојне „украјинске националистичке акције“ илустративно се може приказати на примеру народног посланика Ирине Фарион и њене посете предшколској установи. Како само делује када се петогодишњој девојчици објашњава да се мора звати
Ponedeljak 27.10.2014.10:37
Оленка, јер, ако је Алена, треба да се пресели у Москву? ...Циљ оправдава средства, а циљ је ослабити Русију, између осталог и отварањем „украјинског питања“. Најновијим документом америчког Конгреса Russian Agresion Prevention Act 2014 се потврђује да ће Украјина остати приоритетно питање за САД и у периоду 2015-2017, а између редова је назначено и да ће се посебна пажња посветити војном решавању кризе. Издвојена су велика средства за те намене (10 до 30 милијарди долара за разне програме), а у цео план треба да буду укључене поред европских чланица НАТО и остале европске земље (међу њима, наравно, и Србија). D Prorokovic Azov je inace sponzorisan direktno cionistom Kolomojskim. Cudno?
Ponedeljak 27.10.2014.17:15
...ako su, do okupaciju prozapadnog komunzama, Ukrajinci ziveli u sastav Ruskog Czarstvo, odalke im na um pade da se pridruzuju Ey koja je naklonjena cetvrtog Rajha, a sami znaju sta im je uradio A.Hiler.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)