Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Nedelja 26.10.2014.
13:54
Beta A
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je danas da Vlada Srbije vodi pogrešnu ekonomsku politiku koja povećava jaz između najsiromašnijih i najbogatijih.
Nedelja 26.10.2014.14:48
Nece sam, drze ga na zivotu ambasadori. Tek kad za tako sta dodje vreme, sam narod ce da mu pomogne. Kao i mnogim stipendistima zapada. Nabolje sta uradise Rusi, nakon propasti SSSR bese da se povukose, da zalizu rane, nauce nesta i ojacaju sami prvo. Pre nego krenu na Balkan, dali nam dovoljno vremena da vidimo tu idilu gov....ara, kvazivrednosti koje zapad stipendira. Nije bila zalud potrosena generacija. Bese to skola zivota i opstanka. To je skola koja ce da stvori toliko jak animozitet prema zapadu da ce biti potrebno malo da se stvari okrenu kad za tako sta dodje vreme.
Nedelja 26.10.2014.14:24
Ovo ima samo u Srbiji ivršiš izdaju i genocid državi skloniš se i kažeš da mogao sam i gore.
Nedelja 26.10.2014.14:37
Ovakav demagoski sm...ad, kao i Jankovic i slicni prodavaoci magle, koji kupuju vreme zapadu vec 14 godina, menjajuci svest Srbina, filterisuci njegovo nezadovoljstvo imagniarnim izjavama puneci zapadom kontrolisane medije. Daleko od toga da se razlikuju od vladajucih Vuco-Dacinih kabadahija. Ako u Rusa ima pameti da podrze Patriotski blok, a onda ne treba vise nista osim pravilnih informcija-televizije i novina, radija za revoluciju. Cim se sredi Ukrajina pucem, Srbiju naceti. Da daju u javnost listu imena koja su hodala po zadatke zapadnim ambasadama. Brzo ce da se ciste eng-am-nem go..na iz Srbije. Nema ilegale.
Nedelja 26.10.2014.14:48
Odakle se njemu prividela brojka od 2,000,000 Albanaca na kosovu kad ukupno Albanaca sa onima u Albaniji i na Kosovu ima nesto preko 2,800,000 , dali to znaci da u Albaniji zivi svega 800,000 stanovnika dok je na Kosovu prisutan onaj ostali broj. Na Kosovu nikada u novijoj istoriji nije bilo moguce napraviti popis stanovnistva i to ne slucajno vec zato sto bi se tako otkrio stvaran broj Albanaca zitelja Kosova. U svakom slucaju porazna politika cak katastrofalna koju je vodio DS , SNS je samo nastavio i produbio tako smo dosli do ove situacije koja i dalje ide u korist Albanaca a ne Srba a ekonomska je tek tragedija za obe stranke. Promene DA ali nikako sa DS-om i SNS-om oni su pokazali sta
Nedelja 26.10.2014.14:52
treba izbeci a sta promeniti ali prvenstveno prvo zameniti 5-o kolonase i prozapadne bogatase koji vode ovu zemlju a dovesti na vlast nekog ko ce stvarno razmisljati na patriotski nacin i u korist ove zemlje i naroda. A ove ove treba procesuirati pa cak pojedince proterati odavde pa neka zive u saszivotu sa onima koji ih obozavaju mi nismo bas njihovi fanovi.
Nedelja 26.10.2014.17:45
Ma ko nam se to javlja...? Prvi presjednik Srbije, koji je uveo sam sebi presjednički buđet i da ne odgovara nikome, navodno se zabrinuo za sirotinju ! Ne mogu da vjerujem, šta su sve ovi kvazi političari u stanju da urade i kažu, a da ne trepnu !
Nedelja 26.10.2014.18:59
Ljudi sad ozbiljno, meni ovo ne miriše na dobro !! Mnogi Srbi Dejana Lučića ne shvataju ozbiljno (sprdaju se sa njim)....medjutim čovek je ladno predvideo mnogo ranije na pr. ovo što se dešava sa ISIS i slično. Realno mislim da se radi o jako obaveštenom i opasnom čoveku. Elem on je negde pred ove zadnje izbore rekao da će SNS sa Borisom Tadićem (doduše tad je još bio u Demokratskoj stranci) praviti KOHABITACIJU, i imaćemo slučaj kao u Americi gde vladaju dve stranke, ali bukvalno, i težiće se ka tome da to budu i jedine parlamentarne stranke. Kakvo je sada stanje u parlamentu, a ako se gleda logika glasanja naroda na izborima, realno je očekivati da ceo Demokratski Blok predvodi Tadić....
Nedelja 26.10.2014.19:14
Ako se uskoro ne pojavi neka nova, jaka, nacionalna i mudra stranka, to je realnost. Pa pola ovih što su glasali za Demokrate, pa se razočarali u njih, sad su se razočarali u SNS, pa će da se vrate Borisu....mogu da se opkladim !.....Jedino ako se ne pojavi neka sasvim nova stranka sa navedenim osobinama !!
Nedelja 26.10.2014.19:07
I mogući scenario kao u Americi "Dve jake stranke (pardon jedine) u parlamentu" koje dok budu na vlasti (posle narednih izbora) stvaraju zakonske uslove da budu i jedine stranke u Državi. S obzirom da su one u stvari JEDNO , kao i Republikanci i Demokrate kod Amera, to neće da valja !! (Ovaj drugi komentar je više moje razmišljanje). Dakle, realno gledano nas jedino neka nova CRNA RUKA može da iščupa iz kandži navedenih ako se to desi !! (Daj Bože da nisam u pravu) !
Nedelja 26.10.2014.19:00
Ovu stoku od coveka ne mogu ocima da vidim a kamoli da citam sta je izjavio. FUJ FUJ FUJ Kazu da je pola Srbije glasalo za Vucica, bas bi voleo da cujem kako bi ti sto su glasali za njega objasnili cinjenicu da izdajnici poput Borisa Tadica slobodno setaju Srbijom?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)