Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 24.10.2014.
21:55
Beta A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je večeras da je odluka disciplinske komisije UEFA pokazala da je albanska strana vinovnik incidenta na stadionu Partizana, u prvom poluvremenu prekinute utakmice između reprezentacija Srbije i Albanije.
Petak 24.10.2014.23:10
Bezsramna kvislinska hijena, pokusava poraz i ponizenje da predstavi kao pobedu i "pravedno" reseje. Kretencino bez obraza i srama! Reprezentacija srbije je dobila 3:0 zbog neizlaska siptara na teren i nepostovanja odluke glavnog sudije da nastave utakmicu. Dron i brat siptarskog premijera uopste ne igraju bitnu ulogu u ovoj sramnoj odluci, ostalo sve ide zahvaljujuci prvenstveno Vama Kvislinzi, na stetu reprezentacije, drzave i naroda koji na neizmernu zalost velike vecine Vi izrodi predstavljate. Gde je dugo najavljivani policijski izvestaj? Koje su to ambasade preteci urgirale da se teroristi puste na stadion i ponizavajucom provokacijom zapale atmosferu sa ocekivanim tragicnim krajem
Subota 25.10.2014.01:09
U ovom slučaju premijer je u pravu! Da nije bilo napada na albanske fudbalere sa tribina, utakmica bi se nastavila, nabušili bi ih par golova, jer smo bili mnogo bolji, mada mislim da ono sa dronom vjerovatno nije bila jedina pripremljena provokacija i da su fudbaleri bili upoznati sa planom. UEFA je trebala da kazni albanske reprezentativce koji su htjeli fizički da se obračunavaju, ništa manje zlo nisu napravili nego npr. Suarez koji je drakonski kažnjen od FIFE
Subota 25.10.2014.01:37
Biće masa provokacije koje se spremaju u Zapadnjačkim kuhinjama da bi urušili aktuelnu vlast, zato što je Srbija počela da se okreće Rusiji, a još nijesmo potpisali KiM-pa su bijesni SAD i EU!!! Narod ne bi smio da nasjeda na priče o aktuelnoj vlasti...dovoljno je da pogledamo kako se ljute na njih Zapadnjaci i to ti je pokazatelj stvari!!!
Subota 25.10.2014.09:42
To je samo pokazatelj, rođeni, da su ovi potrošeni, što se zapada tiče, i da je vreme za zamenu.... Obavili su ono što NIKO pre njih nije smeo - i sad je kraj....
Subota 25.10.2014.09:41
I posle SVEGA - ovaj ljigavac i dalje "forsira" teoriju o ćutanju i povlačenju ?????? Kakva tmina.....
Nedelja 26.10.2014.14:40
Slazem se sa predsednikom Vucice, da ne treba nasedati na provokacije. Ako pogledate na sve dogadjaje mrznje i krvoprolica koji su se odigrali u poslednjih 20-tak godina kod nas i po svetu, uglavnom su tekli po istom scenariju. "Zavadi pa vladaj". Prvo se ubaci seme mrznje, pa se masa dobro zapali, pa na kraju krene da se medjusobno koka, a onda dodju "mirnodobske snage" da rese koflikt i pokupe kajmak. Ne bih raspirivala mrznju, pogotovo ne, sami protiv sebe, jer tako nigde necemo stici. Ajde Srbine urazumi se, Samo Sloga, Srbina Spasava. Ne palite se kao hepo kockice, ne mrzite ni te Albance, i oni su glupi kao i mi, jer ih "velike sile" ih koriste za svoje potrebe.
Nedelja 26.10.2014.14:54
Tuzno je narode, evo i vi ovde prisutni kako po ko zna koji put nasedamo na provokacije, ne predstavlja nam nikakvu teskocu da zapljujemo sami sebe, u tome smo postali majstori. A, da li ste videli kako Kanadjani reaguju sto su im po prvi put u istoriji ubili jednog vojnika ispred parlamenta u prestonici. Jedan vojnik, njima vredi vise nego milioni stradalih po svetu, dragi moji, sva (i kanadska i uvozna) skolska deca svakog jutra u 9:00 pevaju kanadsku himnu i odaju pocast svojoj zemlji. Samo maloumnik moze da pljuje po samom sebi i da ocekuje da ce to izaci na dobro. Nijedan nam predsednik nikad nije valjao. Ajde molim vas. Ugasite televizore i ne palite se vise.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)