Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Sreda 22.10.2014.
17:23
avaz.ba A
“Bosna i Hercegovina je u goroj poziciji nego pre četiri godine. Ona se nije pomerila ni milimetar napred, negativni su trendovi pojačani, a reforme koje su sprovođene do 2010. sada se uveliko poništavaju", upozorio je u utorak u Domu lordova Pedi Ešdaun nekadašnji visoki predstavnik u BiH.
Sreda 22.10.2014.17:34
Свака час Србима из Српске републике који нервирају носату Ештонку. Нису сви Срби њене и Меркелине пицајзле као властодршци у Србији са којима је задовољна јер по њима можњ да пише како хоће.
Sreda 22.10.2014.19:26
To je za ocekivati!!! Ponovo englezi pokusavaju poniziti Srbe. Ponovo koriste svoje rafinirane metode da bi izazvali nemire ili rat u Bosni. Koriste slabost vlasti u Srbiji, da bi posredno, prisilili Srbe u RS na prihvatanje Sarajeva kao svog grada. Mozda u boljem slucaju, da napuste Bosnu, kao sto su mnogi morali napustiti hrvatsku. Svoje zle namjere pokusavaju u ovom trenutku ostvariti posto do sada, nikad Srbija nije imala slabiju i podlozniju vlast. Srbima englezi NIKAD nisu bili prijatelji!!!! Imali su prijateljske odnose samo kad su svoje ciljeve trebali ostvariti. Dokazali su se kroz bombardovanja srpskih gradova. Neka su im putevi odvojeni od nasih!!!
Sreda 22.10.2014.17:36
мала исправка Свака час Србима из Српске републике који нервирају носату Ештонку. Нису сви Срби њене и Меркелине пицајзле као властодршци у Србији са којима је задовољна јер по њима може да пишки како хоће.
Sreda 22.10.2014.17:44
BALKANSKI neizlečvi BOLESNIK Bolesnik koji se zove „DRŽAVA“ Bosna i Hercegovina je degenerisan zametak koji bi po zakonima prirode bio mrtvo rodjeno "dete", zazivelo je samo zahvaljujuci gluposti i perverznim interesima zlocinackih centara moci. Degenerisano novorodjence (BiH) je u komi od rodjenja i nikakve ga intervencije ne mogu spasti, nestanak ove vestacke TVORevine je SAMO pitanje vremena koje istice kao pesak kroz resetku. I za kraj: -NE POSTOJI BOŠNJACKI NAROD -NE POSTOJI BOŠNJACKA NACIJA -NE POSTOJI BOŠNJACKI JEZIK -NE POSTOJI muslimansko PRAVO NA BILO KOJI DEO TERITORIJE BiH (jer to pravo ogavne vekovne sluge okupatora nikada i nigde nisu imale)
Sreda 22.10.2014.17:49
PARALELE Kraj Carstva - "Bolesnik sa Bosfora" Izraz "Bolesnik sa Bosfora" potice od ruskog Cara Nikole I. Otomansku imperiju genocida i zla su pred kraj nazivali bolesnik sa Bosfora. Bolesna genocidna tvorevina sa Bosfora je izdahnula po volji Bozijoj. Tako će i BOLESNIK koji se zove „DRŽAVA“ Bosna i Hercegovina izdahnuti po pravdi i volji Bozijoj i omogućiti našoj Braći preko Drine da se odvoje od VEKOVNIH KRVNIKA, balija i ustaša. Živele nezavisna i slobodna Republika Srpska.
Sreda 22.10.2014.17:50
kretenčino , nosi se u tri p.m. da ti j...... i sjeme i pleme i rod i porod , da vas stoke sa zapada nema nigdje rata ne bi ni bilo . šta je majmune opet bi zavadi pa vladaj .
Sreda 22.10.2014.17:52
Poserem se na tu Bosnu i Hercegovinu, kome ona treba? Mozda samo Poturicama. Zivela Republika Srpska!
Sreda 22.10.2014.17:53
Kisindžer: Bosnu podeliti na tri dela 16. 09. 2010 BiH, koja je veštačka tvorevina u kojoj su tri naroda primorana da žive, trebalo bi podeliti na tri nezavisne države koje bi se mogle priključiti susednim zemljama, smatra Henri Kisindžer bivši državni sekretar SAD za vreme predsednikovajna Ričarda Niksona i Džeralda Forda. Henri Kisindžer bio je najvažnija ličnost američke spoljne politike od 1969. do 1977. godine. Henri Kisindžer i danas aktivno učestvuje u kreiranju globalne politike SAD. "Ne postoji bosanski jezik. Ne postoji bosanska kultura. Bosna je administrativna jedinica koja se sastoji od Srba, Hrvata i Bošnjaka, veštački stvorena u bivšoj Jugoslaviji ......
Sreda 22.10.2014.17:55
...... koju su zapadne sile glupo priznale kao državu", naveo je Kisindžer, a prenosi hrvatski "Večernji list". On smatra da treba stvoriti muslimansku državu, a ostalima dopustiti da osnuju svoje nezavisne države ili da se priključe Srbiji i Hrvatskoj i da bi se samo na taj način konačno rešilo nacionalno pitanje svih naroda koji žive na ovim prostorima.
Sreda 22.10.2014.18:03
Današnja nenormalna TVORevina BiH je nastala raspadom prethodne države Država koja jе nastala raspadom drugе državе nеma moralno pravo da nеgira opciju sopstvеnog raspada. Ako ta opcija donosi mir na Balkanu ona jе podjеdnako rеalna kao i kompromis u vidu konfеdеralnog urеđеnja ili savеza država, svе sеm jеdnе opcijе, onе zbog kojе jе i počеo krvavi bosanski sukob, to je bila OPCIJA unitarne Bosne i dominacija muslimana nad Srbima. E to više NIKADA neće moći.
Sreda 22.10.2014.19:55
Ko nerma pojma o istoriji ovih nacija i njihove nacionalnosti te njene duboke tragedije nemoze da shvati rascepljenost istih ljudi. A sa parama nemozes otkuplivati dusevne poremecenosti iznikle iz duboke geneticne mrznje. Dok god slepac goni ovce preko livada nece mu biti jasno kad da stane a kad da potera a kamoli da uvidi vukove sa strane. Evropljanima treba neko da objasni historicke povezanosti i zatim predloziti taj novac uloziti u izgradnju granica izmedju tri drzave, ako im je stvarno u interesu da pocne nova era ljudskosti na ovom tlu, nakon nekih 600 g. gazenja ljudskog duha. Sto se ne javi koji historicar od znanja, a da nije turcin, hrvat ili srbin, pa zatrazi audiciju u Briselu?
Sreda 22.10.2014.19:57
Ko nema pojma o istoriji ovih nacija i njihovog duha te njihove duboke tragedije nemoze da shvati rascepljenost istih ljudi. A sa parama nemozes otkuplivati dusevne poremecenosti iznikle iz duboke geneticne mrznje. Dok god slepac goni ovce preko livade nece mu biti jasno kad da stane a kad da potera a kamoli da uvidi vukove sa strane. Evropljanima treba neko da objasni historicke povezanosti i zatim predloziti taj novac uloziti u izgradnju granica izmedju tri drzave, ako im je stvarno u interesu da pocne nova era ljudskosti na ovom tlu - nakon nekih 600 g. gazenja ljudskog duha. Sto se ne javi koji historicar od znanja, a da nije turcin, hrvat ili srbin, pa zatrazi audiciju u Briselu?
Sreda 22.10.2014.20:32
nema rata -neema glodaru prokletiiiii --koliko si nase brace pobio svojom bolesnom politikom , mozes samo da sam sebe ubijes majmune --
Sreda 22.10.2014.21:55
STA JE TU PROBLEM. DODIK TREBA DA MU OBJASNI NEKE STVARI. DA JE PERSONA NON GRATA I DA NEMA GARANCIJE ZA NJEGOVU BEZBEDNOST NA TERITORIJI BIH. SOTONE SAMO TO RAZUMEJU. PLATI NEKOG I DOVIDJENJA PODERU AJDE DODJI.
Sreda 22.10.2014.22:04
Герилом би ми Срби за пола године очистили Балкан и рјешили све проблеме. Тога се сви боје:"Меркелова -Вучић, Ештонка - Дачић, Тома гробар-Американци са својим педерским лобистима.
Sreda 22.10.2014.22:50
"Ako na dnu mora vidis poslednje dve ribe kako se svadjaju,znaj Englezi su u blizini" Arapska uzrecica Nego jeste li procitali knjigu od Gorana Nikolica o engleskim tajnim sluzbama.Tek je pre mesec dana izisla iz stampe!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)