Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
25
Četvrtak 23.10.2014.
10:22
Lj. I. A
Ako na svetu postoji ijedna "strateška sirovina", onda je to nafta. Ratovi su vođeni zbog nafte, vlade padale, piše "Dojče vele". Tržište nafte inače po pitanju cene reaguje veoma osetljivo na svaku vrstu smetnji.
Četvrtak 23.10.2014.10:27
RUSIJA DA BANKROTIRA ? Ha , ha , ha , ha . Ovo su debilne izjave . BANKROT RUSIJE NEĆE NIKO DOŽIVETI SIGURNO . RUSI objektivno i NE ZNAJU ŠTA SVE IMAJU U TOJ OGROMNOJ ZEMLJI .
Četvrtak 23.10.2014.11:51
da , ali zato amerikaa jedim udarcem pokusava da unisti i Eu i RF ---dakle, jeste nafta jeftinija ali je sve ostalo deset puta skuplje i samo moze da izazove socijalne nemire polako
Četvrtak 23.10.2014.14:30
Prijatelju ovo uopšte nije smiješno, i nije prvi put da se Amerika ovako obračunava sa Rusijom ( SSSR ) .. To je prvi put uradila uz pomoć Saudijske Arabije, koja je oborila cijenu nafte i toliko psiromašila Rusiju da je to dovelo do ruba bankrota, uz vođenje skupog rata u Avganistanu naravno.. Rusiji je trebalo 20 godina da se izvuče iz te agonije... Ekonomski gledano globalno posustajanje privrede vodi padu cijena nafte i obrnuto, što trenutno nije slučaj i jasno je da je ovo vještački izazvano a samim tim ne može dugo da traje.. Vozači neće imati nekog velikog pojeftinjenja prodajne cijene na pumpama, uz sve akcize realna cijena na pumpama dizela i benzina bi bila oko 1 €
Četvrtak 23.10.2014.14:42
Čim ( bilo kad) kad Saudijska Arabija povećava proizvodnju u vrijeme kada nafta pojeftinjuje to ima veze sa američkom politikom.. zato je jasno kako fašistička vlast u Saudijskoj Arabiji opstaje bez problema toliko vremena...
Petak 24.10.2014.03:48
Sve zavisi gde su vozaci. Ako su u Kanadi i Evropi, nece da vide vajdu, jer oni noraju socjlane slucajeve da zbrinjavaju. Ovde u SAD je cena bila do skoro 3.5 dolara za galon(3.79 litara), sada je 2.70 dolara za galon.
Četvrtak 23.10.2014.16:18
EU vodi užasno kukavičku i pokvarenu politiku! SAD ih direktno ugrožavaju, a oni (EU) očekuju da im Rusi riješe problem sa Amerima i ujedno očekuju da Putin ima dovoljno razumijevanja i strpljenja za takvo diplomatsko prostituisanje. Dok se Ameri nadaju da će Rusija izgubiti ritam u onosima sa EU i da će doći do razlaza...baš su odvratni i Ameri i EU, ali u ovom diplomatskom sporu i partiji pokera su mi gadniji Evropljani koji strpljivo čekaju ishod i da se priključe pobjedniku!!! Putin će izaći kao pobjednik, ali na kraju će hijene pkušati da se udruže...nadam se da Amerima neće plan poći od ruke!!!
Četvrtak 23.10.2014.10:46
Ameri crpe besplatno naftu iz Iraka i Libije i njima je normalno da je cijena na tržištu niža kako svi ostali koji prodaju, naročito Rusija i Iran budu pogodjeni ! Vodi se otvoreni rat protiv Rusije, samo, ko se zadnji smije, najslađe se smije !
Četvrtak 23.10.2014.14:34
Jasno, s tim da iz Libije ide preko istoka zemlje tj. indirektno ( neće direktno zbog javnosti ubili ovi im ambasadora) tj Bengazija kojeg ne kontroliše vlada u Tripoliju nego lokalne milicije, a iz Iraka preko teritorije pod kontrolom iračkih Kurda koju ne kontroliše vlast u Bagdadu.. to je prodajaja ispod cijene...
Četvrtak 23.10.2014.16:24
Ameri su izvaljeni do kraja u svojoj samoubilačkoj politici "zavadi pa vladaj" a zatim kao lešinari idu i ubiraju plodove na mrtvima...To je smiješna priča da će ta cijena uticati na spoljnu poltiku Rusije ili Irana. Ameri su pogubljeni u saznanju da više nijesu apsolutni vladari svijeta i da moćni i bogati Istok hita ka Tronu!!!
Četvrtak 23.10.2014.11:09
treba biti realan, ma koliko mi volili "slobodni svet" tj rusiju. sssr je srusen bas na taj nacin. bajkarsko jezero nestaje. i uopste skinite te svemocne ruske naocare. ovde je stani pani, i medved se jednom umori, bio on ruski ili ne. a znate i onu polinokautiran bokser je najopasniji. e tako je i sa amerima. oni stoje ledima uza zid i ne rade nista drugacije od hitlera osvajajuci i uzimajuci sve moguce od porazenih drzava. libija, iran, to je njihovo, kao i saudijci. da bih nji zadrzali na svojoj strani dobijaju IS . ovde se radi o novom svetskom poredku. i uopste se ne nazire pobednik. jos se to vaga. i ne zaboravimo jedno: zapad ima 600-800 godina prednosti u iskustvu sa podloscu! jedan
Četvrtak 23.10.2014.11:14
ruski pogresak korak, moze da je saplete i dovede do pada! svet se lomi, i samo budale mogu da kazu sa sigurnoscu ko ce pobediti...... doziveo sam rat i onu "nemoze nam niko nista", pa ga mi dobro primismo. uzese nam toliko i napravise nas gere od hrvata i balija, dokazanih fasisitickih smradova. mi moramo da se borimo njihovim oruzjem inace pusiona!!!
Četvrtak 23.10.2014.11:17
čekaće se na bankrot Rusije ...ali se neće dočekati...prosto nemoguće..Rusija samo još bogatija može da bude
Četvrtak 23.10.2014.12:18
Rusija treba da planira svoju buducnost upravo sada kad je najjaca jer sve je prolazno,ulagati u nauku i obrazovanje,zdravstvo i proizvodnja hrane,to su osnovi za kvalitetan i stabilan zivot gradjana,energiju imaju koju im je podarila priroda za razliku od drugih zemalja,energija je glavna stavka za cijenu proizvoda i rada.
Četvrtak 23.10.2014.12:40
Шта ће бити са Русијом ако САД прогласе банкрот? - Према оцени експерата - Технички банкрот није најгори сценарио. Најгори је потпуни банкрот, а врло је могуће да ће се баш то и догодити.
Četvrtak 23.10.2014.13:08
Cene nafte padaju jer je Amerika pre nekoliko dana postala najveći proizvođač nafte na svetu. Amerika će sada da spusti cenu nafte tako da ona, iako ima gubitaka, može to da istrpi ali Rusija neće jer Rusija ulazi u minus ako cena nafte ode suviše nisko. Tako je i SSSR propao. Bog na nebu, Amerika na zemlji.
Četvrtak 23.10.2014.13:20
Bog je uvek bio sa Rusijom,a đavo se odavno nastanio u hazarskoj americi. Zna se šta će biti u odsudnoj bici.Pročitaj Bibliju.
Četvrtak 23.10.2014.13:48
priznajem da si u pravu sa padom sssr-a, nhocu reci da je pad sirovina bio veliki deo pada sssr-a. ali (sirovino) mozda si nekad procitao: kost se ne lomi nikada na istom mestu. gde je bio lom tu je naj jaca.... ne kazem, da zapad ne moze i ovaj put pobediti i pokoriti ceo svet (samim tim i tebe papucaru jedan) ali rusija ne stoji sama! BRIKS protiv USA-UK-ISRAEL-VATIKAN...... ce da vidimo.... ali kolko mi se cini vi demonizujete ove drzave, ali svet ne pada na iste fore 100x...... koliko mi se cini bicete jebani kao nekad veliko rimsko carstvo. cinjenica: sve sto preraste postaje trumo, tesko, lenjo......i slepo kao ti! ;-)
Četvrtak 23.10.2014.20:13
...dok su Ameri gurali hladan rat sa esser, u ameruku je bio bolji zivot, posle rusenje berlinskog zida,svom narodu su nametnuli svakojake dazbine(taxse), njim je jedini spas kad nemaju advesri-konkurenta, a za sad im je pretnja Rusija odakle su,ukljucujici Jugoslaviju 80 godine izvalcili grdno bogatstvo.
Četvrtak 23.10.2014.18:54
carstvo postoji na nebu,ne na zemlji.sva carstva su kad tad propala,rimsko je bilo najvece i najduze je trajalo,tako da ce americka imperija da propadne jednog dana samo je pitanje kad doje cas za to.ali ameri su bolestan narod,bojim se da ne povuku ceo svet sa sobom u taj ponor.
Četvrtak 23.10.2014.17:31
Postoje zakoni -prirodni npr zemljina teza,tako isto i zakon bumeranga je prirodni zakon,ko ne veruje neka neka ispita.Zivi bili pa videli sta ce se desavati.Jako mi je drago sto smo mi neutralni.
Četvrtak 23.10.2014.19:54
...sve zavisi od narod u zemlju gde se iscpava crno zlato, ako taj narod , umesto luxsuz, prihvati kajis, onda ce plan pomenuste drzave propasti, mislim, Ruski narod mora da prihvati pretnju uperena premaVencuelu i Rusiju, da ne bi pali pod njihovu diktaturu robstva moraju stegnu kajis, ince, zlo im se pise.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)