Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Četvrtak 23.10.2014.
08:15
D. N. Petrović - Vesti A
Grupa četnika, predvođena Bratislavom Živkovićem, vratila se sa ratišta u Ukrajini i danas bi, kako su ranije najavili, trebalo da dođu u Novi Pazar: da prisustvuju molitvi u Petrovoj crkvi, da obeleže godišnjicu oslobođenja ovog grada od Turaka, da obeleže mesto gde će podići sapomenik oslobodiocu, generalu Petru Živkoviću i da potom "prošetaju gradom".
Četvrtak 23.10.2014.08:26
Opa vidi koja su Govna Balije??Pa nije niko pito Srbe kad su uniformisani setali i to jos sa Uniformom iz Rata kada su Srbe klali i ubijali??!!Samo ta Cinjenica da su se uniformisali,sa tim su hteli nesto reci ja mislim da je svakom Srbinu jasno kakva je to Poruka bila.Znaci Cetnici su najavili samo Setnju do Crkve i protivi se cela Raska balijska a Srbe ko jebe?Nece tako moci!!
Četvrtak 23.10.2014.08:50
Šta nam je za očekivati u ovakvoj situaciji ? "REALNO četnici" će biti UHAPŠENI čim pođu u Novi Pazsar jer SRBI SU UVEK KRIVI ZA SVE PA I ZA IZDAJNIKE I OLOŠ NA ČELU SRBIJE . DAKLE DOK SE IZDAJNIČIH BANDI IZ VLASTI NE OSLOBODIMO U BEOGRADU ŽIVOTA NAM NEMA .
Četvrtak 23.10.2014.11:29
Sto puta bravo za komentar potpuno si u pravu treba pitati te koji naglasavaju da bi Cetnici bili pohapseni koliko je balinskih koljaca bilo uhapseno kad su nedavno setali u uniformama i skandirali baliji koji je bio najveci izdajnik Jugoslovenskog naroda koji je sve izdavao svabama?????? Ja u potpunosti podrzavam Cetnike koji budu dosli na molitvu u Srpski N.Pazar jer belije koje u njemu zive odavno su zaboravili da je to Srbija i da zive u Srbiji napred CETNICI
Četvrtak 23.10.2014.12:17
oooo tuuurci! sta je, usla odmah voda u usi, cim ste culi ime cetnik.... a ovi sto dolaze su okereli u ukrajini..... eh koje ste vi jade jadne, nula od naroda... od samih korena ste losi, muhamed vam bese obican epilepticarski lazov, koji meljase u pocetku islamske zakone samo da bi mogao da ima dete (12 god) za zenu i jos onu kurvicu st5ariju 20 god od njega..... e moji srbi osuneceni... nigde kraja vasem sramu..... obicna ste suga od koje sesamo treba dobro okupati, da bi spala.... dodite i vratite se korenima, mi ce mo vam oprostiti ako vi mozete da oprostite sami sebi.....
Četvrtak 23.10.2014.09:04
Живи били па видели,ови наши четници су надам се мудрији него ове балије,па ће умети да дођу до цркве ,баш би волео да видим како би у медијима деловала вест и фотографије хапшења око или у самој цркви.
Četvrtak 23.10.2014.09:16
hahaha -nemaju druga posla , placenici islamski i poturice setaju i cekaju -eeee pa nece moci da vidite cetnike a tuuu su vam pod prozorom , nocu kad se najmanje nadate hahaha Koje budale ----ALO POTURICE --ZIVE LI NEDJE BOLJE U SVIJETU ISLAMCI KO U SBIJI ??? Ali ne jos dugo , sami sebi jamu kopate !!
Četvrtak 23.10.2014.09:34
Sanđžak divizija može da šeta srbijom i da turskim zastavama maršira novim pazarom,a srbi nesmeju jer novi pazar je islamska država,,,tako i treba državi srbiji kada su oni u bosni ratovali klali i ubijali srbe niko ih nije pitao kada su se vratili gde su bili i šta su radili ,kada bi srbijom vladali srbi vi balije bi odavna nestali iz srbije pokazali bi vam put do Sirije da se tamo borite za svoje ciljeve
Četvrtak 23.10.2014.09:43
U Sandzaku ljudi zive slozno i normalno.I nikad nema problema nikakvih samo da vam kazem kakvo je stanje trenutno u Sandzaku.A to sto vi imate problem sto ste svaki rat izgubili to je vas problem.Ovi junaci sto ostavljaju ovde opasne komentare smem da se kladim da nikad nisu videli ni r od rata osim sto su culi u medima.Tako da to huskanje ne pokusavajte da upotrebite u Sandzaku bice vam velika greska.Ovde niko ne zeli rat,a nije ni nikoga strah cisto da znate neke stvari vi sto razmisljate da nametnete pricu Slobodana Milosevica 90-tih.Jadno od vas,to vamo je samo izgled pravog lica u stvarnosti.
Četvrtak 23.10.2014.09:49
Ne seri Balija!!Od vas se nemoze nista dobro ocekivati!Ko kaze da zive normalno??Pa jebem te lojava za svake Sedmice se ubijaju i pucaju jedan na drugog??Pricas o medjusobnoj Tolernaciji??Gde je ta Tolerancija??Acif Spomen Ploca??Uniformisani Muslimani setaju kroz Pazar??Je li to Tolerancija??Jedi Govna!
Četvrtak 23.10.2014.10:30
Cetnici, pojam koji oznacava dve grupe pod oruzjem sa ovih prostora: Cetnike iz vremena Kraljevine Srbije koji su dejstvovali kao specijalne jedinice srpske vojske cesto iza neprijateljskih redova, kao i Cetnike draze mihailovica koje je formirala vlada Kraljevine Jugoslavije kako bi vodila gerilsku borbu protiv Nemaca. I jedni i drugi, dakle, formirani kako bi se borili protiv okupatora nase zemlje. Zelene uniforme koje su vec odradile svoj mars kroz N.Pazar nisu uniforme vojske nase zemlje nikad bile, vec naprotiv, predstavljaju uniforme okupatora. Da li onda gresim kada kazem da nasoj vlasti ne smetaju okupatorske uniforme vec patriotske? Pa neko ce pomisliti da je to okupatorska vlast.
Četvrtak 23.10.2014.10:41
I JA SAM ZA MIR I MEDJULJUDSKO SPORAZUMEVANJE SVIH GRADJANA srpske drzave REPUBLIKE SRBIJE, narocito posle tragicnih sukoba sve do Dejtonskog "sporazuma" 1995 god. Ali takozvani BOSNJACI ili tacnije MUSLIMANI pod vodjstvom svojih tkzv. VERSKIH POGLAVARA permanentno provociraju tkzv. NEVERNIKE, kao sto su cinili i izazvali KATASTROFU 1980/90-tih godina 20. veka, sto ne bi nijedna / nikakva drzavno oprganizovana zajednica tolerisala, pa valjda ni REPUBLIKA SRBIJA , ukoliko su PERFIDNI NATO-NASILNICI i OKUPATORI "saglasni". Pozdravljam " SETNJU SRBA " neka su i CETNICI, kao legitiman OTPOR AGRESIVNIM POTURICAMA.
Četvrtak 23.10.2014.11:41
E SADA TREBA ZUKORLICA ISTERATI NA CISTINU. SADA TREBA OTICI U MERSIHAT I LEPO GA PITATI STA MISLI DA LI JE MOGUCA SETNJA SRPSKIH CETNIKA ULICAMA PAZARA SAMO U UNIFORMI SR[SKIH CETNIKA BEZ ORUZJA, SAMO . PROSLAVA OSLOBODJENJA PAZARA. OD NJEGOVOG ODGOVORA ZAVISILO BI I NJEGOVO MOMENTALNO HAPSENJE ILI PROTERIVANJE. ALI PROBLEM JE STO SRPSKI NAROD NEMA MOZGA JER TESKO PAMTI A LAKO ZABORAVLJA. OVO BI BILO POSTENO U CILJU POMIRENJA SRBA I BOSANACA.
Četvrtak 23.10.2014.12:00
znas kako , cudan je zivot ,u Njemackoj hapse naciste koji nose prepozatljivu uniformu a veci i zesci nazzi sjede u parlamentu paaaaa i u srpskim odorama ????
Četvrtak 23.10.2014.13:09
Kada igras dvostruku igru moras biti toliko vest da nadmasis SAM SEBE. Mi za to nismo sposobni. Zato sam za ciste racune. Onako kako to rade KANADJANI. Nama spocitavaju ljudska prava a za svog ubijenog vojnika jure gamad dok ga ne masakriraju i nikom nista i tamo nema zastitnika ljudskih prava. Mozda ubica vojnika i nije dzihadista mozda je samo bio mentol, ali drzava se cuva SVIM SREDSTVIMA. Kada su pravila igre ista za sve igrace pravda je zagarantovana, sve ostalo je sviranje kurcu, laz, zaamajavanje i prevara a pobedjuje uvek najgori jer je on u poziciji vlasti.
Četvrtak 23.10.2014.13:21
svi igraju dupli igru , sad trenutno , tako je nametnuto , teesko da se nesto iskreno moze postici u ovoj situaciji , i ja sam za iskrenost no sumnjam ....
Četvrtak 23.10.2014.12:40
Protivim se svakom velicanju i paradiranju ekstremnih grupa,paravojnih formacija,sekti,...bilo ciji da su i u interesu mira i sigurnosti gradjana treba ih zaustaviti,problem je sto zakon nefunkcionise ili se boje sta ce reci EU,to smo imali priliku vidjeti parada ponosa u BG,zatim u Pazaru.Zakon treba da je isti za svakog gradjanina kao i u svakom mjestu Srbije.
Četvrtak 23.10.2014.16:27
...e, moji pazarcani, dal vi uopste znate sta znaci cetnik?...da znate po novi pazar nebi se sapurilu pro-fasisti, koji odobravaju 1941 fasisticku okupaciju koja je razarala srbiju, a na kraju nam utrali zloglasni komunizam koji je vas zadojio da za uvek,prema, sve sto je srbsko,rusite pred lice pravde i ustav srbije...dokle ce te tako postupati prema srbina smatraju vas sopstvenu bracu?...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)