Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 22.10.2014.
11:39
Beta A
Muzičar Borisav Đorđević izjavio je da je napustio Demokratsku stranku Srbije (DSS) i da se pridružio Državotvornom pokretu.
Sreda 22.10.2014.11:48
Када се сада погледа уназад онда је јасно да ДСС никада и није била нека национална странка,али лако је сада коментарисати и бити генерал после битке.
Sreda 22.10.2014.12:35
"državotvorni pokret" će da čine oni kojima je postojanje samog pokreta - osnovni cilj... bruka...
Sreda 22.10.2014.15:24
O kakvoj neutralnosti trabunja kostunjavi koji je nekad bio glavna perjanica zpadne demokratije i evrointegracija, koji je isporucio ili nije sprecio isporucivanje najvecih heroja neprijateljskom sudu u Hagu, koji je dozvolio odcepljenje crne gore, koji je umesan u ubistvo Djindjica, koji je zacetnik pljackaske privatizacije, koji je izdao Kosovo? O kakvoj neutralnosti prica onaj koji je 2000-te obecavao ulazak u EU do 2004-te? Zar neko jos veruje da je neutralnost moguca i da je Srbija toliko mocna da moze da balansira izmedju Istoka i Zapada, izmedju americke zlocinacke hegemonije i ruske imperije? Zar neko jos veruje da je Srbija suverena nezavisna drzava koja samostalno odlucuje.....
Sreda 22.10.2014.15:38
Evo jedan primer, ovo je objavljeno u gotovo svim medijima: "Tokom celog dana uoči utakmice diplomate iz EU vršile pritisak da se albanski navijači koje su srpski organi hteli da zadrže na aerodromu puste na stadion, iako nisu imali karte, a UEFA je ranije zbog visokog rizika utakmice preporučila da se ona održi bez gostujućih navijača." I pored toga sto su svi pa i te diplomate bili informisani da se igra mec visokog rizika i da je UEFA zabranila dolazak gostujucih navijaca bas iz razloga da ne bi doslo do nekih provokacija i skandala na fudbalskom mecu. Iz istog razloga su na aerodromu zadrzani albanski navijaci na celu sa bratom albanskog premijera ali srpski organi pod pritiskom-
Sreda 22.10.2014.15:51
Diplomata iz EU (koji ocigledno nemaju ni ime ni prezime) moraju, jos jednom MORAJU da puste na stadion ljude za koje se sumnja da su dosli da naprave skandal. I nakon sto se te sumnje i potvrde to jest i nakon sto ti albanci i ostvare svoj podmukli plan provokacije nasi organi reda, nasa policija i nase sluzbe bezbednosti ne mogu cak ni da zadrze glavnoosumnjicenog. Ne smeju da obave ni saslusanje koje je neophodno kao vid istrage, radi pronalazenja krivaca za skandaloznu medjunarodnu provokaciju cije posledice jos uvek trpe zemljre giona a narocito Srbija.
Sreda 22.10.2014.16:09
Grcka, Francuska,Italija, Nemacka, Poljska nisu samostalne i nezavisne a da ne pricamo o manjim i slabijim drzavicama. Zar mislite da bi se njihovi politicari zamerali velikoj Rusiji, zar mislite da bi uvodili sankcije koje vise pogadjaju njih nego Rusiju da su samostalni i nezavisni? Ako jedna Francuska, Nemacka, Italija ne mogu da budu neutralni kako cemo mi to uspeti?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)