Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 22.10.2014.
09:03
Beta A
Učenici osnovnih škola iz Vajske u Vojvodini, Vukovara u Hrvatskoj i Orašja u Bosni i Hercegovini učestvovali su u projektu "Ruke prijateljstva" u Vajskoj, koji ima za za cilj da se deca međusobno upoznaju i uče toleranciji. Reč je o drugom susretu učenika tih osnovnih škola, nakon što je saradnja započeta prošle godine u Vukovaru.
Sreda 22.10.2014.09:22
Sve mi to lici na prljavr Rabote nevladini Organizacija!Srpska Deca ce da uce da su glavni Krivci i da moraju da snose Krivice za prosli Rat!!
Sreda 22.10.2014.10:18
...Србе, Хрвате и БОШЊАКЕ. Босанци нису нација, а ако јесу, онда су и Славонци, Далматинци, Истрани, Крајишници, Шумадинци, Херцеговци... Текстове још увек пишу Титови новинари или деца Титових новинара или унуци...колики ли је реп ове аждаје... Ако они себе називају Бошњацима, онда их теба тако и звати, само немој да нас Србе уче како се зовемо.
Sreda 22.10.2014.11:16
Čudno piše reč "tolerancija". Sabrali Jevreje i Nemce pa ih uče toleranciji. A ona počiva na milionima pobijenih i proteranih Srba, koncentracionim logorima za Srbe i ljubavi prema onima kojih u NDH više nema jer su proterani. Pa neko će pomisliti da su Nemci i Amerikanci opet umešali prste. Dok je sveta i veka,nikada, ponavljam, nikada, neće prestati patološka mržnja prema Srbima dok god je tzv nacija kao što su "Hrvat" i "Bošnjak". Nikada. Ustvari, jedino što održava postojanje ovih lažnih nacija je mržnja prema Srbima, projektovana od strane Vatikana, Austrije i Anglosaksonaca. Mi ne možemo da sprečimo ovu kolektivnu šizofreniju lažnog predstavljanja ali možemo da ih zovemo pravim imenom.
Sreda 22.10.2014.12:09
А малог Хрвата уче овако: Сине, не мораш да мрзиш баш сваког Србина. Знам да се у теби јавља несавладива жеља да закољеш, запалиш, удариш маљем и то је у реду јер се против генетике не може. Али фолирај се мало, не морају сви да знају. А малог Србина уче овако: Сине, битно је да се ти не отимаш много кад те кољу. После ће неко да каже да смо нетолерантни. Србина није штос да волиш, јер воли и он тебе а преко свега је данас лоше бити Србин. Него ти лепо буди толерантан и помоћи ћеш коначну реализацију европске идеје започету још 1941.године, већим делом завршене деведесетих.
Sreda 22.10.2014.12:22
Да, на овај начин се уче Срби да забораве своју историју и злодела својих непријатеља.
Sreda 22.10.2014.12:43
Uzaludan ce im biti trud!!!Tolerancija se uci u porodici, i u tome smo mi Srbi malo preterali u proslom veku, uceci nasu decu da su nam svi jugoslovenski narodi braca, i da su svi spremni u odbrani tog bratstva dati i zivote, a pokazalo se krajem veka kakvoj su toleranciji oni svoju decu ucili.A danas, zahvaljujuci naravno i modernim sredstvima komunikacije, propagandno su masakrirali istinu i proglasili Srbe najvecim krivcima za sve nedace ovog sveta.Zato danas ucimo decu da je svaki covek posebno zasluzio sansu da se tretira kao covek, ali ako on ispred coveka stavlja neku ideologiju ili bilo koju dogmu, on nije tolerantan i treba ga kao takvog i tretirati.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)