Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 21.10.2014.
13:38
Danas A
Obezbeđenje premijera Aleksandra Vučića izuzeto je iz sistema zaštite ličnosti, piše Danas. Pozivajući se na izvore u bezbednosnim krugovima, listi navodi da je Vučićevo obezbeđenje izdvojeno iz sistema zaštite ličnosti slično kao što je to bila, iz drugih razloga, i zaštita ubijenog premijera Zorana Đinđića.
Utorak 21.10.2014.13:38
S razlgom, jer saveznici Englezi i Ameri svuda imaju svoje služžbenike...Ukoliko je bio iskren sa Putinom i građanima Srbije, onda će vrlo brzo Putinovi ljudi čuvati konpletnu našu vladu od Zapadnih dželata!!!
Utorak 21.10.2014.13:55
Ево писма човека који је био сведок тог наводног судара: DOPIS SVEDOKA UDESA Dobio sam pismo od jednog čitaoca, koji je prisustvovao sudaru vozila. Kasnije je saznao da je to" atentat" na premijera. Evo pisma u originalu: Postovani gospodine Dragas, Sad o tzv "atentatu". Juce, dakle petak, prepodne, vozio sam rodjake na VMA. Bilo nas je troje u kolima. Bulevarom Neznanog Junaka (mislim da ta ide od onog kruznog toka gde zgrada Pinka, pa prema VMA), i koja se nastavlja kao Crnotravska. Ulica nije bila blokirana, mada je bilo dosta Policije, pa smo isli malo sporije, i nije bilo zastoja.
Utorak 21.10.2014.13:55
Crna Skoda Superb, i za njom crni Audi 8, sa ukljucenim rotacijama, preticali su nas sve, (koji smo milili, da tako kazem) i to ne nekom suludom brzinom. (50tak km/h recimo). Negde, pre VMA, par stotina metara, odjednom, sa moje leve strane, dakle 10-15m recimo, dok su nas preticali, Skoda koci i staje, a Audi ne uspeva da zakoci na vreme, zbog malog rastojanja, i uz skripu kocnica, udara u zadnji deo Skode. Skodi skoro nikakva steta pozadi, Audiju se desna prednja strana, branik, far i hauba, zguzvali, ali do desnog prednjeg tocka recimo, ne vise, jer i brzina nije bila mnogo velika. Izlazi vozas Skode, okrece mobilni, i isto to radi neki kratkokosi koji iz Audija izasao sa strane...
Utorak 21.10.2014.13:56
suvozaca. Niti se raspravljaju, niti se pozdravljaju, nista, a i zasto bi kada su zajedno. Zbog zatamnjenih stakala se i ne vidi ko je u vozilu uopste. Nas komentar bio, Boze sta rade ove drzavne budale, mi iz dzepa treba da placamo njihovu bahatost i nepaznju. To sam i ispricao supruzi uvece, u stilu kakvi nepazljivi/bahati glupaci, tako nesto. Zasto Skoda stala, da li zbog neke prepreke na putu, ili je neko isao tj preticao iz suprotnog pravca, nisam obratio paznju, bice da je ovo drugo, ali verujte, nije me ni zanimalo mnogo, jer sam vec vidjao slicne scene, gde se vozila drzavne pratnje, sa malim rastojanjem, malo udare medjusobno.
Utorak 21.10.2014.13:56
Poenta je da su oba vozila bila ZAJEDNO, i isli su ISTIM pravcem, Skoda prva, Audi drugi.(sa Vucicem kako kazu, ja od zatamnjenih stakala nisam video ko je u tom Audiju, a ni Skodi) Oba sa rotacijom, i nije bilo nikakve kolone, vec samo ta dva vozila. Ostala, ako su i bila u nekakvoj koloni, dosla su kasnije.Dakle, tipican spin, laz, medijska manipulacija psihoticnog nam Premijera. Na VMA smo ostali nekih 40min, izlazeci sa parkinga, Policija je zabranjivala skretanje levo u Crnotravsku, vec je samo pustala ka Banjici. Desetine ako ne stotinjak ljudi, vozaca, prolaznika, policajaca, videlo je ovo sto sam i ja video.
Utorak 21.10.2014.13:56
Kako se ovakve lazi tako bezobzirno plasiraju, meni ipak nije jasno. Probao sam da ovo napisem i u komentarima u Blic-u, da sam video rodjenim ocima sta se dogodilo, i naravno da mi nisu objavili komentar. Vas ipak citaju, te eto istine, za neka buduca reagovanja. Srdacan Pozdrav i sve najbolje vam zelim, Stefan.
Utorak 21.10.2014.13:58
Ово писмо је било упућено познатом економисти и најзабрањиванијем интелектуалцу у Србији, Бранку Драгашу, који га је објавио на својој Фејсбук страници!
Utorak 21.10.2014.16:23
Upozorenje, vučko se otrgnuo kontroli onih koji su ga doveli na vlast...Tako je i onaj nesretni đinđić, al za njega su žrtvovali njegove mafijaške pajdaše, bit će interesantno kog će optužiti za vučića ...
Utorak 21.10.2014.17:48
Onaj, đinđa, nije znao kome da se prikloni Amerima ili EU, a u pauzama pravio poslove sa gangsterima. Ovaj se na vrijeme odlučio na pravu stranu - sa našim vjekovnim saveznicima, sada mu mogu izduvati i Ameri i EU... Rusi ga već odavno čuvaju!!! NAS I RUSA 200 MILIONA!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)