Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 18.10.2014.
04:34
B. Đokić - Vesti A
Boravak ruskog predsednika Vladimira Putina je prema onom što su reporteri mogli da vide organizovan na vrlo visokom nivou. Vodilo se računa o svakoj sitnici bez obzira na to što je Putin u Beogradu proveo samo šest sati.
Subota 18.10.2014.05:48
Hahaha! Kirbi "na sastanku sa filantropima". Sstao se sa Kifom i Tadicem u gradskom veceu, da se dobro najedu i isplacu jedan drugom na ramenu.
Subota 18.10.2014.06:37
I Putin svašta trpi, samo zbog Srpskog naroda.da u njegocvoj blizini bude jedan špijun i izdajnik svoje zemlje gnjida perišić.a za flekavog gnoja još bolje što nije došao, nikakve on nema veze sa Srbima i Rusima.
Subota 18.10.2014.13:10
Ovog Kirbija i Denisa treba pod hitno poslati nazad u njihovu veliku demokratsku zemlju u USradiju. Ako mora Srbija da gleda pederske parade zato sto njihova bolesna zemalja to nalaze, onda je po demokratiji obaveza da ova pokvarena gospoda pozdrave i Putina kad dodje u posetu. Ko ne postuje demokratska prava i negoduje mars iz Srbije. Ako je demokratija onda je demokratija za sve. Mam*cu vam olosku i vama i vasoj dezeli i vasoj Satanskoj demonkradiji. Mars vise iz Srbije!!!
Subota 18.10.2014.13:48
STA SE BALJEZGA;PUTINA DIRNULA POVIKA RUSIJA.AKO JE TAKO ONDA BI TREBALA TA VELIKA BRACA RUSI DA NAM NE NAPLACUJU PLIN KAO DRUGIMA I MALO VISE U SVEMU OBZIRA PREMA NAMA NIJE MOGUCE DA MAKEDONCI SA POLA STANOVNISTVA SIPTARA DOBIJAJU NAJEFTINJI PLIN.NASE MEDIJI PISU GLUPOST:PUTINA INTERESIRA KAKO DA SVOJ NAROD SPASI OD PROSJACKOG STAPA ,I TO JE OK.Mi trebamo da znamo sta Hocemo jer mi,kod nas.stalno pravimo iste Greske niko se nemoze da osloni na nas.UTAKMICA SRBIJA-----ALB:NASA POLICIJA,OBEZBEDZENJE,NA ULAZU,SVAKOG Stranca ako je potrebno DO GACA SKINUTI.JER SE ZNALO DA CE NAM UVALITI NEKU PODVALU.SADA MOZEMO SAMO DA TRUBIMO KO JE KRIV DOBRIM DELOM SAMI. KAKO DA SE SIPTARU veruje
Subota 18.10.2014.19:47
ЉУДИ МОЈИ ДА ЛИ ЗНАТЕ КОЈА ЈЕ РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ИМБЕЦИЛНИХ АМЕРИКАНАЦА И РУСА? Прије пар година кад је Мило Ђ. позвао на неком форуму у Будви, Била Клинтона као бившег САД председника Били се без да трепне захвалио Македонији на срдачном дочеку.....ХА ХА ХА.....толико о будали која изгубљена у времену и простору чак не зна ни гдје се заправо налази! ПУТИН је одржао фин и језгровит говор и ЗАХВАЛИО СЕ БРАТСКОМ НАРОДУ СРБИЈЕ !!! За паметног довољно.....!
Subota 18.10.2014.23:24
putin je najaci drzavnik na svetu u ovom trenutku.svidelo se to nekom ili ne.on sam zna koji mu je razlog bio sto je posetio Srbiju osim toga sto je 70 godina pobede nad zlom koje tad zahvatilo svet.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)