Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
29
Petak 17.10.2014.
06:00
D. Dekić - Vesti A
Usamljeni protesti Ivice Dačića, šefa diplomatije, možda će biti uzaludni, jer je srpski premijer Aleksandar Vučić za CNN pomirljivo reagovao na nezapamćenu provokaciju tokom fudbalske utakmice Srbija - Albanija u Beogradu. Ogroman skandal koji je izazvalo vijorenje velikoalbanske zastave iznad stadiona Partizana mogao bi prerasti u još veći, jer je skora poseta albanskog premijera Edija Rame Beogradu sve izvesnija.
Petak 17.10.2014.06:23
Prenosim jedan komentar koji me je bas dirnuo. Nebi nikada povjerovali da moze doci iz Hrvatske.Procitajte molim vas. Na jednom od foruma Miro iz Splita je komentarišući dešavanja na prekinutoj fudbalskoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine između Srbije i Albanije, očito Albancu, koji se potpisao kao Komšija Hašim, odgovorio pitajući ga čime se zapravo diče Albanci? "Ja bih tebi od srca čestitao. Ovo je istorijski dan za veliku albansku naciju. Izveli ste prvi let u istoriji albanskog naroda. Ceo svet slavi braću Rajt, a vi sad možete slaviti braću Rama.
Petak 17.10.2014.06:23
Jeste čudno što ste za istorijski albanski let odabrali susednu zemlju i da je to bespilotna letelica, ali ni Amerikanci ne šalju odmah na Mars žive ljude, polako i za koju godinu imaćete čoveka koji se otisnuo u nebo. Taj dan velika Albanska nacija može slaviti kao dan osnivanje Albanskog ratnog vazduhoplovstva i protiv vazdušne odbrane. Sinko Božji, ovo što ste vi napravili u Beogradu je dno dna, ja da sam na tvom mestu pokrio bih se ušima i ne bih glasa pustio od srama, a vi slavite. Šta slavite? To što je idiot svesno stavio glave vaših fudbalera na panj? To što je sve moglo završiti krvoprolićem da nije bilo srpskih fudbalera? Ma, šta slavite da mi je znati?
Petak 17.10.2014.06:24
Malicioznost i provokaciju u kojoj nisu bitni ni sport, ni moguće posledice koje će izazvati ta provokacija... Zamišljam, šta bi se dogodilo na Maksimiru na utakmici između Hrvatske i Srbije da je ovakav avion nosio kartu velike Srbije. Ma, ne bi kume ostao kamen na kamenu od srpske ambasade. Samo, što ni mi Hrvati, a ni oni Srbi, ne možemo ovako nešto blesavo i detinjasto smisliti. Sram vas može biti. Ne zbog ove provokacije, nego zbog reakcije vaših igrača i vaše nacije. Slavite to što ste nekog uspeli uvrediti mogu samo jadni i mali ljudi.
Petak 17.10.2014.06:26
Moja velika podrška srpskim fudbalerima koji su se pokazali velikim ljudima i sportistima!", napisao je Miro. HVALA MIRO I TEBI OD SRCA.
Petak 17.10.2014.07:31
Pozdrav brate,vidim da ti je drago kada neko pise pozitivno o Srbiji,Srbstvu i srbima, a kritikuje nase dusmane .Izvini sto sam pre neki dan pomislio da spadas u onu grupu ljudi koji cepaju i razdvajaju SRBE na ove i one.Ipak si ti po mom misljenju SRBSKI patriota koji voli i brani celim srcem sve sto je SRBSKO. Ali molim te shvati me zasto sam osetljiv cim pomislim da se SRBI dele,zasto sam takav objasnjavaju ti najbolje slucajevi koji su se desili pre par dana.Svi drugi narodi se podrzavaju i kada cine zlo drugima i kada lazu i nisu u pravu,ami se medjusobno svadjamo i kada smo tudje zrtve i kada nam cine nepravdu. Mnogo pozdrava brate i neka ti BOG da sve najbolje
Petak 17.10.2014.09:42
Odlično! Ne znam ni šta bismo mogli drugo da uradimo s obzirom u kakvoj smo poziciji. Pokušali su da izazovu nerede i umanje značaj posjete uvaženog gosta Srbiji-ovako su se izblamirali, a malo i našu službu za bezbjednost razbudili...odlično!!!
Petak 17.10.2014.09:51
Hvala ti Slobo na komentaru. Vjeruj da mi bude krivo sto tako reagujem.Reagujem zbog Srba iz Hrvatske, stradali , niko im nije pomogao.Znam da to nije bilo do naroda iz Srbije nego srbijanske vlasti. Ostavili su taj narod da strada kako je vec stradao.Vjeruj uvjek sam bio za Srpstvo( ne ponizavajuci druge vjere)I citav rat sam proveo sa mojim narodom, da bih 2000 nazalost otisaoOtisao sam bas zbog tog razloga, zbog razdvajanja Srba. Dezerteri koji su se vracali dobijali su dobre poslove i istjerivali su iz stanova ratne invalide, to nisam mogao da gledam i otisao sam .Ima toga dosta da se prica mozda drugi put. Zelim tebi i tvojoj familiji sve najbolje i da vas BOG cuva. Pozdrav.
Petak 17.10.2014.07:33
има једна разлика Хрватска је некада била Србија, а Велика Албанија никада није била Србија (и остале земље на "застави").. Питам се само да ли би Вучић опростио албанцима да је уместо крпе био пакет са еболом? Не, бомба, то је "ограничена" штета, него да је било вирус еболе или неки други вирус и да га је расејао по публици и терену? Немају мозга, не размишљају о тежини! и сада ће бити "опростиће ти брат ђура што те је тукао"
Petak 17.10.2014.08:44
Posle razgovora sa BAJDENOM Vučić je namazao dupe vazelinom i NAGUZIO SE ŠIPTARIMA . SADA JE RED DA TO ISTO URADE I ONI KOJI SU GA IZABRALI . SRBIJA JE SA GOVNIMA NA VLASTI IZGUBILA ČAST , DOSTOJANSTVO I PONOS . ONI NAM OVE TRI STVARI NE MOGU VRATITI DAKLE RUŠENJE BANDITA I IZDAJNIKA JE NAJPREČI ZADATAK SRBIJE DANAS .
Petak 17.10.2014.07:21
NEMA NAMA SPASA,DA DODJE TAJ RAMA I TO JOŠ DA SE ŠETA PO OKUPIRANOJ ZEMLJI SRBIJI.JER KAKO REĆI DRUGAČIJE,KAD NAM PREKO VELEIZDAJNIKA,nikolića i vučića sa svojim prokletim podrepašima,NAKAZE SA ZAPADA ODREDJUJU ŠTA DA RUČAMO U SOPSTVENOJ KUĆI.AKO DODJE TOG DANA PRILIKA JE DA SE SRBI SKUPE I SPREČE IZLAZAK IZ AVIONA TOG ARNAUTINA KOJI NAM SE SMEJE U LICE,ONOSA KARTOM JE NIŠTA U ODNOSU NA OVU POSETU.GLEDAM JUČE KAKO SE vučko KLANJA PUTINU,KO P...A.
Petak 17.10.2014.07:56
Mi jednostavno moramo zaustaviti rasturenje i ponizenje zamlje. Nema vise NIKO APSOLUTNO NIKO KREDITA BEZ OBZIRA KAKO SE ZOVE I ZA KOGA RADI da pljuje na sopstveni narod. Ako VUCIC I KOMPANIJA dozvole da ovaj fasista i provokator iz albanije dodje u beograd onda vise nema DILEME KO JE ON ZA KOGA RADI I STA NAMERAVA DA URADI SRPSKOM NARODU. POSLE PUTINA PUSTITI ALBANSKOG FASISTU DA DODJE U BEOGRAD RAVNO JE KATAKLIZMI ZA SRBIJU A STA BE SE POSLE DESILO NE SMEM DA POMISLIM ALI ONDA BOLJE DA SKLONI IZ SRBIJE. SA SVOM SVOJOM IMTELEKTUALNOM IMOVINOM.
Petak 17.10.2014.09:22
Grobar i mali budo su najviše za..bali narod u skorijoj istoriji...kad se setim štrajka glađu, lažnog hapšenja zbog Karadžića, krađe poslaničkih mesta, skrivenog "rešenja" za KiM pred izbore, i sad ovakvo ponašanje...diktatura, mrak, haos, poniženja i podaništvo neslućenih razmera...
Petak 17.10.2014.09:37
Дуго се од Вучића није могло ни очекивати, било је довољно чути Лазанског јуче на РТС где као уста Премијера упорно прича о томе да Србија води једино могућу политику и итд. Од сивила над Србијом и фабрички смог је лековитији и здравији, на жељу и труд Вучићев фабрике нам не раде па ни њега нема. Такође је било јасно, јер је одавно тако, да ће Вучић покушати да све оно што је Николић рекао, а што је звучило као проруско, да посере и изврне својим евроунијатским безалтернативизмом. Но биће ваљда још избора осим ако СНС (Вучић) некако опет не озакони једнопартијски систем.
Petak 17.10.2014.12:44
Lazanski je jedini na Pinku u 20h. uoci parade, gde je medju gostima bio i gen.Dikovic forsirao odgovor na pitanje da se decidirano navede, koje su to ambasade ili ambasada urgirala da se divljaci i pored zabrane UEFA-e o ulasku gostujucih navijaca puste na stadion.
Petak 17.10.2014.14:22
То нисам гледао, тако ако је то урадио добро је инсистирао на томе. Међутим опет све то личи на један контролисани вентил за народ по систему о свему по мало, на сваком месту да за сваког има да се закачи и стегне илузију неке слободе и бриге Власти у Србији за Народ. Главни проблем је у томе што о томе говори Лазански, новинар, а неко ко има стварну власт да искаже став Владе и сл. Овако ветар дува пси лају ветар носи трагови не остају, тако да на крају Лазански испадне марионета за замајавање Народа.
Petak 17.10.2014.17:56
Pa ne moze sam da forsira odgovor, pri cemu voditeljka (koja je isto ili bi trebalo da bude novinar), skrece temu na druga pitanja, a znamo da je PINK Vucicev verni medijski bastion.
Petak 17.10.2014.10:05
ово може да изненади само тотално наивне.. или оне који су плаћени да не мисле... Нешто друго је интересантније - у Црној Гори се туку Срби и албанци - па НИКО не скаче на Црну Гору због тога, нити јој прети "санкцијама", "бомбама" и сл. ?? А срби из србије су као "провалили" фору - па не реагују ? У србији нема "тајкуна" који би били спремни да са милион евра финансирају српску ствар, нпр. ? Нема тајкуна, нема државника, нема народа, нема државе... Само нека безлична маса која се тетура улицама и траје.... пих.... п.с. ВУЧИЋУ ПЕДЕРУ !!!!
Petak 17.10.2014.10:19
Sta Vucic oprasta ili ne to nije problem, vec sto radi po nalogu umesto za narod i zemlju.
Petak 17.10.2014.11:07
E AJD E NEK NEKO SKINE OVOG ILIRA ODAVDE, NEKA GA NEKO BANUJE-STRASNO MI SKACE PO GANGLIJAMA SA SVOJIM PRIMITIVNIM, ALBANSKIM PROVOKACIJAMA
Petak 17.10.2014.11:25
Само су подржали велику албанију па што да им не прости??? То за Вучка није ништа
Petak 17.10.2014.11:31
Vucic je jasno i glasno rekao Bajdenu : " ili velika albanija ili normalna Srbija " nek odluce , pa nek idu onda u tu njihovu drogiranu albaniju .....hvala Putine .....
Petak 17.10.2014.11:56
A sto to njemu daje pravo da oprasta i u ime koga ?Zbog njegovog oprastanja ce sutra neonacisti iz EU u UEFIA da kazne Srbiju izbacivanjem iz daljnjeg takmicenje i to upravo zbog njegovog oprastanja.Vucivu ovdje si ipak pretjerao sa svojim poniznim stavom prema neonacistickoj EU.
Petak 17.10.2014.12:41
Zašto se zamarate polemikom sa idiotima? Motku u ruke pa udri po EU slugama, šiptarima, narkomanima i ostalom smeću. Srbija treba da se čisti, a to je prljav posao. Nema koristi od priče, već konkretna akcija, u bilo kojoj zemlji da se nalazimo.
Petak 17.10.2014.16:11
E moj Krivomozgicu, probudices se ti jednog dana u drugoj drzavi!!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)