Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 14.10.2014.
23:07
Vestionline A
Štoper "orlova" Stefan Mitrović heroj je Srbije. On je uspeo da skine odvratnu zastavu tzv "velike Albanije" sa letelice. Tu je bio i Nemanja Gudelj koji je pokušao da baci to "đubre". Onda su uleteli reprezentativci Albanije Džaka i Lila, koji su pokušali da mu otmu ovo ruglo od zastave.
Utorak 14.10.2014.23:33
СТЕФАНЕ МИТРОВИЋУ РУКЕ ТИ СЕ ПОЗЛАТИЛЕ !!!
Sreda 15.10.2014.00:36
Sto lazu novinari da je Mitrovic pokusao da iskida zastavu? Direktiva odgore da se da izgovor albanskim igracima za krmece otimanje i nered? Nije on primitivac kao neki, covek je lepo uhvatio zastavu i povlacio konopce da proba da je otkaci.
Sreda 15.10.2014.02:00
Ljudi da se razumemo, ne radi se o zastavi vec o TRANSPARENTU koji favorizuje TERITORIJALNE PRETENZIJE naseg juznog suseda, odnosno istovremeno ponizava Srbiju kao drzavu. Neka nas izbace iz svih takmicenja ako misle da je to pravda, ali dajte samo da vise ne dajemo neljudima da nas ponizavaju. Ovo je uvreda, ovo je nesto sto je "bacena rukavica" Srbiji u lice. Ako ovaj nas premijer icemu vredi od sutra bi trebalo da kompletna vlast i opozicija stanu uz svoj narod i najostrije odreaguju u svim institucijama i u svima medijima (svetskim). Treba jasno staviti UEFA-i do znanja da je srpska nacija potpuno rame uz rame sa svojim reprezentacijom i da necemo tolerisati cin nacionalne uvrede.
Sreda 15.10.2014.02:38
Kao prvo, Srpski navijaci nisu izazvali incident, vec brat albanskog premijera sedeci u VIP lozi, koji je gle cuda americki drzavljanin i nemoze biti peocesuiran u Srbiji. Kao drugo, Mitrovic je najnormalnije dohvatio predmet koji je izazvao prekid meca i umesto svi igraci da to pozdrave, na njega su fizicki nasrnuli siptarski fudbaleri, sto daje indicije da nisu dosle da igraju fudbel, vec su deo planirane akcije da se izazove incident u kojem bi na kraju ispali zrtve. Po prekidu meca i konsultacijama sa delegatima UEFA-e, sudija je pozvao fudbalere da izadju na teren i nastave mec sto su siptari odbili. To povlaci sankcije od Strane UEFA-e i registraciju utakmice 3:0 u korist Srbije.
Sreda 15.10.2014.02:50
Ukoliko UEFA odluci bilo sta drugo osim 3:0 za Srbiju i suzpenzije Albanije, sto nikoga ne bi iznenadilo s´obziroma na politicke konotacije incidenta i umesanost ne samo brata albanskog premijera vec i zapadnih ambasada, mislim da bi trbalo da se masovno izadje na ulice i trazi prekid pregovora o ulasku Srbije u E.U i istupanje na neko vreme iz svih takmicenja UEFa-e. Ovo moze biti kap, koja ce preliti casu visedecenijskog ponizavanja Srba i Srbije od strane zapadnih hijena. SVI NA PRAVU PARADU PONOSA I NA DOCEK JEDINOG PRAVOG PRIJATELJA SRBIJE I SRBA, VLADIMIRA VLADIMIROVICA PUTINA !!!
Sreda 15.10.2014.02:26
Isplanirana i dobro rezirana akcija od strane bezbedonosnih sluzbi zapadnih gazda siptarskih kerova. Bez njihovog plana logistike i prevashodno podrske, siptarske pickice se ne bi usudile u Srbiji ni na tv-u da gledaju utakmicu. Od medija se treba zahtevati da nas obaveste, iz kojih je to zapadnih ambasada urgirano da se usprkos UEFA-inoj zabrani mutanti puste na stadion, jer ce to dati odgovor cije sluzbe stoje iza ove diverzije. Cestitke srpskim reprezentativcima, koji nisu odgovorili na fizicki napad zombija i time onemogucili ocigledno brizno pripremani plan izazivanja opsteg haosa i prikazivanja siptarskih zombija zrtvama. Cestitke i navijacima da nisu masovno uleteli sto je i bio plan.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)