Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Petak 10.10.2014.
22:22
alo.rs A
Mladen Ivanić, predsednik Partije demokratskog progresa i kandidat za člana Predsedništva BiH iz Republike Srpske ubeđen je u pobedu opozicionog Saveza za promene na opštim izborima 12. oktobra.
Petak 10.10.2014.23:51
Ни си ти Додику ни до малог прста на нози.
Subota 11.10.2014.05:36
Ja izlazim na izbore u Federaciji i glasam za Fahrudina jer mislim da je najbolji i najumjereniji kandidat ispred nas Bosnjaka.Ali Srbi ako ovoga puta pogrijesite i ne glasate za DODIKA vi ste izgubili RS i postat cete gradjani drugog reda u unitarnoj BiH.bIh JE DRZAVA SA TRI KONSTITUTIVNA NARODA BILA I TREBA TAKVA DA OSTANE , TRI NARODA BRATSKI DA SE DOGOVARAJU DA PODIGNU PRIVREDU JER TAJ KVALITET KAKAV BOSNA IMA U NARODIMA NEMA NI JEDNA DRZAVA NA SVIJETU.mI MUSLIMANI SA MUSLIMANIMA , HRVATI SA PAPOM I ZAPADOM A SRBI SA ISTOKOM SVI SLOZNO I ETO NAMA DRZAVE NAJBOGATIJE U EVROPI.Dodik jedini ima kapacitet da to shvati ili jedini nije korumpiran od strane zapada.
Subota 11.10.2014.17:18
Vi iz Federacije ako ne glasate za sadasnju vlast tj Radoncica koji je trenutno samo formalno van vlasti BiH ce se raspasti,a ovi u RS ako ne glasaju za Dodika ukinuce se RS i bice unitarna BiH.Cista glupost .BIH sa tri naroda bratska da se dogovore taj kvalitet koji ima u narodima.Muslimani sa Muslimanima ,Hrvati sa Papom i Zapadom,a Srbi sa Rusima i Istokom.Muslimani tj.Arapi ce nam prodavati naftu samo ako budemo imali cime da platimo,zapad auta i drugu industriju samo ako budemo imali cime da platimo.Rusi ce nam prodavati Gas samo ako im budemo placali.Sve te prednosti koje si naveo imace samo oni koji budu izabrani,a i oni koji budu na bilo kakvim listama.To ce im placati oni koji budu
Subota 11.10.2014.17:25
glasali pa makar jeli svaki treci dan,pa makar im i struju iskljucivali bubrege vadili i prodavali imovinu oduzimali.Pitam te Ahmete kako se Jugoslavija raspala,a ona je bas imala sve te prednosti sto si naveo.Moj djed je rodjen u Austrougarskoj,otac mi se rodio u Kraljevini Jugoslavije,ja u SFRJ,moj sin u BiH odnosno RS.
Subota 11.10.2014.18:56
Molim te nemoj da se vrijedjamo , zelim da razgovaram pa makar sa najokorelijim "cetnikom".Jugoslavija je stvorena po principu zajednistva I volje tri naroda SHS.rAZVALJENA PO VOLJI ZAPADA I NA ZALOST NASIH MUSLIMANSKIH POLITICARA TOGA VREMENA CIJI NASLEDNICI CEKAJU IZVRSENJE OBECANJA KOJE SU DOBILI OD VATIKANA I ZAPADA ZA TO ZLODJELO RUSENJA JUGOSLAVIJE.Nenade, kada smo 1987 I 1988 htjeli da izvrsimo reforme nisu nam dozvolili jer nije bio njihov interes , njihovih korporacija I tdd.Mi nasjeli , Srbi branili nesto sto je bilo neodbranjivo ali su bar ispisali stranice buduce istorije da je jedan narod stao na stranu pravde.Ja ne krivim moje Bosnjake jer obican covjek ne razumije.
Subota 11.10.2014.19:00
Bosnjaci u povoju nisu dobili nista sem problema u buducim vijekovima.Mi sa Srbima kao braca I dobre komsije treba da krenemo naprijed.Slusam sinoc onu budaletinu Tokica , smeta mu slava a slavili su njegovi , smeta mu Sv.Sava I njegov je predak , smetamu sve sto je napustio a drugo prihvatio,To nije dobro , jes da sam islamac , I dobar vjernik ali me to ne ogranicava da kazem istinu I da ispostujem I ono sto komsije I braca po krvi upraznjavaju.
Nedelja 12.10.2014.10:58
Sad mi samo navedi gdje si ti primjetio da sam te uvrijedio.Ja nemogu da razgovaram sa okorjelim cetnikom niti okorjelim ustasom niti okorjelim balistom ni sa bilo kojoim okorjelim nacionalistom.Ti ako mozes sa takvima da razgovaras moras da shvatis da si u velikoj opasnosti.Kada pises o Tokicu to je ono sto ja zelim mnogima da objasnim koji hoce barem malo da razmisle.Ti si Ahmete musliman iz ubjedjenja i sa tvojim stavovima se slazem iako ne u potpunosti.Tokic koga si naveo je musliman iz interesa kao sto je i npr.Dodik isto tako Srbin iz interesa koji koristi srbstvo za licne interese,a ima ih jos mnogo takvih pa cak i neki vjerski dostojnici ti ih mozes prepoznati.
Subota 11.10.2014.18:50
Ja sam u pravu.Svi dogovori I sporazumi koji se sklapaju sa bilo kojom od strana koje sam pomenuo bi ce postignuti ako vjerski interes bude zadovoljen.Mozda to tebi nije jasno ali je to tako.Sagledaj malo stvari I otvori oci pa ces da vidis da Rusi podrzavaju Srbe ali im ne grade crkve I tdd, Islam Muslimane nas Bosnjake , a Vatikan Hrvate ..Mi smo jedan narod pa ga nazovi kako ti je volja I podijeljeni smo ne po etnickim linijama ali po vjerskim da.Kad shvatimo da je vrijeme da sami sebi pomognemo a da nesmetamo jedni drugima ima nade za buducnost.Dodik ima konkretne prijedloge ,Juzni Tok , zasto to osporavamo ako nije iz politickih razloga .Ima mnogo toga.Pare trebaju to je tacno ...
Subota 11.10.2014.10:50
Кажу за Додика да је лопов и ратни профитер ? Могуће да је истина, не знам. Знам само да би нама, с ове стране Дрине, МНОГО ДОБРО ДОШАО један такав лопов и профитер ! Па ко разуме - схватиће...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)